Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבקש המלצה לעורך דין הכי חזק בתחום נהיגה בשכרות אלכוהול/סמים.

תקציב זה לא בעיה.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין דוד גולן ואשר ארבל, אשמח לקבל לחוות דעת על שתיהם.

ובנוסף אם יש מישהו אחר אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

אבקש המלצה לעורך דין הכי חזק בתחום נהיגה בשכרות אלכוהול/סמים.

הוא נתפס נוהג גם עם סמים וגם שכרות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הוא נתפס נוהג גם עם סמים וגם שכרות?

ל'

נעצר על ידי משטרה כחולה באיילון דרום אפשר להגיד בגלל סוג הרכב (WRX),השוטרים "הנחמדים" החליטו לעשות ברכב חיפוש.

במהלך החיפוש נמצא סם מסוג חשיש במשקל של צריכה עצמית(0.7 גרם), הנהג לא היה תחת השפעת סם באותו הרגע.

נלקח למשטרת בת ים ושם נזכרו שבגלל שזה גם עברת תנועה העבירו אותו למתנ"א, שם סירב למסור בדיקת שתן (עקב זה שהבדיקה לא אמינה ב100%) ומסר בדיקת דם, את התוצאה של הבדיקה הוא יודע כבר מראש.

בינתיים רשיון הנהיגה נפסל ל30 יום והרכב נשאר אצלו, מחכים לכתב אישום.

פורסם

חברך (?) סירב לבדיקת השתן בגלל שבשתן אפשרי לגלות שימוש בסמים הרבה אחרי שהם נוקו לחלוטין ממחזור הדם ואינם ניתנים לגילוי בבדיקת דם, לפחות אל תנסה למרוח אותנו...

מעבר לעובדה הזאת לא ממש הבנתי מהי עבירת התעבורה שנעשתה, לפי מה שהבנתי מההודעה שלך, חברך לא נתפס נוהג תחת השפעת חומרים אסורים (אלכוהול\סמים), מעבר לזה זה כבר משפט פלילי, לא תעבורה.

או שלא הבנתי נכון.

פורסם

ברגע שהוא נעצר לבדיקה שגרתית כאשר הוא נוהג,

נערך חיפוש נמצא סם, על כך הוא נחקר.

דרשו ממנו לתת בדיקת שתן/דם ברגע שיהיו תוצאות הוא יואשם בסעיף 6253 על פי חוקי התעבורה,

נהיגה תחת השפעת סמים/ אלכוהול.

על כך יזומן לדין ויקבל 10 נקודות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יקבל 10 נקודות באם יורשע. בדיוק לשם כך הוא מבקש להיוועץ בעו"ד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא יורשע.

עם עורך דין טוב שמשלמים לו הרבה כסף, וכסף אינו מהווה בעיה הוא יצא זכאי.

ל'

פורסם

saay222 : אף אחד לא מנסה למרוח אף אחד, הבן אדם לפי דעתו מלוכלך בכל מקרה בין אם זה בדם ובין אם זה בשתן.

עוד פעם הוא רצה את הבדיקה הכי אמינה ובדיקת שתן להערכתו לא אמינה כמו בדיקת דם.

בנוסף השוטרים עצמם הציעו את בדיקת הדם במקום בדיקת השתן.

נהגת שודים: האם כל הסיפור באמת יכול להיגמר ב10 נקודות ולא בשלילה(גם עם עורך דין טוב)?

פורסם
saay222 :

נהגת שודים: האם כל הסיפור באמת יכול להיגמר ב10 נקודות ולא בשלילה(גם עם עורך דין טוב)?

יש דברים שאני לא אכתוב אותם בפורום לעיני כל למרות שהם נמצאים בראש שלי וכך גם לדעתי המערכת פועלת.

אם יש לך עורך דין טוב/מעולה עם שם ידוע שמשלמים לו סכום נכבד מאוד של כסף העונש על פי חוק יפחת בצורה משמעותית מאוד.

ל'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח הת'רד,

בתור עו"ד לתעבורה בכלל ולנהיגה בשכרות והשפעות סמים בפרט, אני יכול להגיד לך ששם עורך הדין אינו רלוונטי לזיכוי או לא (זיכוי, לכל אלו שלא נשמעו מבינים מהתגובות שהגיבו, זה לצאת לא אשם בסיומו של ניהול משפט ושמיעת העדים! לא ע"י סיום התיק בעונש נמוך).

בהחלט יש משמעות לנסיון עוה"ד ולהיכרותו את התביעות הרלוונטיות (כי מה לעשות, בסוף הכל מסתכם בקשרים).

ולזה שאמר שסמים היה מעביר את זה ישר לפלילי, תרשה לי לחדש לך- הכמות והנסיבות שבהן הסם נתפס לא בהכרח הופכות את העניין לפלילי, למרות שעל פניו, סמים=פלילי.

לסיכום- תוכל לסיים את התיק הזה במספר נמוך יחסית של חודשי פסילה, אם יימצאו פגמים בתיק החקירה ורק אז!

לשם איתור הפגמים, תצטרך לקחת עו"ד שמעסק בתעבורה ולא סתם עו"ד שעושה את זה "על הדרך".

אם תרצה הכוונה הנוספת, פנה אליי בפרטי.

בהצלחה,

יאיר

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

• תוכן חדש...