Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, 11:00 בבוקר, אני עולה על כביש החוף במחלף קיסריה בדרך לנתניה לעשות טיפול לרכב שלי.

נכנסתי לפקק ענק ליד אולגה, ומיד הבנתי שמדובר בתאונה כלשהי או אירוע משטרתי גדול(מטען/מחבל או משהו)

לאחר שעה וחצי של זחילה בפקק הבנתי שלא טעיתי.

אופנוע כבד (ימאהה 1100) היה מרוסק בתוך גדר ההפרדה במסלול הנגדי לכיוון צפון שמסביב עשרות אמבולנסים ומשטרות.

עוד מבט חטוף הצידה ואני רואה כפות רגליים חשופות מבצבצות להם מתחת לסדין לבן שמכסה בן אדם בשולי הכביש ולידו מונחת קסדת הרכיבה.

רגע של רעידה, והנה גופה עומדת לי מול העיניים, שהרופא שלידו מסמן בידיו לשאר כוחות ההצלה, תוך כדי שהוא מניף את הידיים באויר ביאוש: "אין לנו מה לעשות יותר פה, עוד אדם נהרג לנו בתאונת דרכים".

5 דקות עברו, ותוך כדי שאני מתאושש ממה שראיתי, שוב תאונה, הפעם בנתיב שלי, שרכב אחר ריסק לגמרי פאסאט והעיף אותה לגמרי מהכביש. (כנראה בשל ההתעסקות במה שקרה בנתיב הנגדי)

נהגים יקרים- בכמה שניות האלה שרעדתי, למדתי הרבה על חשיבות הזהירות בדרכים.

לא מאחל לאף אחד לצפות או לחוות חס וחלילה מקרה דומה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2975763,00.html

שיהיה שבוע טוב וזהיר לכולם.

פורסם

לא נעים בכלל להיות עד לדבר כזה, ולפעמים זה מכניס לפרופורציות... קראתי בלינק שנתת שההרוג הוא בן 60, ועל אופנוע כבד...

בקשר לתאונה בנתיב השני - עד מתי אנשים יאטו להסתכל על תאונה ועל צוותי הצלה/פינוי כאילו זה קרקס? סתם נוצר פקק גם בצד השני של הכביש ובלי שום סיבה טובה. סתם לראות בלי שום טעם וריח...

"שיהיה שבוע טוב וזהיר לכולם." כנ"ל...

שתהיה שנה טובה, מתוקה ובעיקר בטוחה!

פורסם

זה נורא. יצא לי גם בעבר לראות גופה חשופה לאחר שנדרסה ע"י לא פחות מ-8 מכוניות בכביש החוף.

הולך רגל טיפש שחצה את כביש החוף בין עתלית לחיפה, סמוך לטירת הכרמל בערך ב 20:30 בערב,

דהיינו חושך, נפגע ממכונית אחת והועף למרכז הכביש, ונפגע מעוד 7 מכוניות (אולי יותר).

כשאני עברתי שם, זה היה דקות ספורות לאחר המקרה וראיתי בעיניים שלי גופה שסועה ומפורקת וחשופה.

מזעזע:shock:

:puzzled:
פורסם

זה בהחלט "בום" לראות דבר כזה. שנה שעברה, שבת בבוקר, בדרך חזרה מבילוי הייתי עד לתאונה מחרידה שבה מכונית שאיבדה שליטה נכנסה במכונית שעצרה בצד (ארבעת הנוסעים עמדו לצד האוטו) והעיפה (ממש העיפה באויר) את העומדים ליד המכונית. צעירה אחת מתה שם במקום, אמא שלה עמדה והסתכלה עליה בחוסר אונים ועם יד שבורה, חבר שלה שכב לידם עם ראש מדמם ועוד בחורה שכבה כמה מטרים מהם ללא הכרה...זה היה מזעזע, בעיקר לראות שמרגע שהגיעו אמבולנסים ומשטרה אין מה לעזור להם. רק לנסות להבין מה ולמה ולהרגיש את הצמרמורת שוטפת את הגוף.

זה המחיר שאנו משלמים על נהיגה לא אחראית\ץחזוקה לא נכונה של הרכב\טיפשות\תשתיות ברמה נמוכה.

סעו בזהירות !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בירידות מטבעון לכיוון רמת ישי...

נסעתי בעלייה (לפני שהיתה שם גדר הפרדה), ממולי נסעה וולוו (די מהר..), באמצע הסיבוב הוא ניכנס לנתיב שלי, אני התחמקתי וקיללתי את אימו, אחיו ועוד... כשלפתע אני רואה אותו מנסה לתקן, וניכנס בגדר של השוליים בצד השני...

סובבתי את האוטו שלי, עצרתי לידו, כשפתחתי את הדלת כמעט התמסטלתי הריח האלכוהול שהיה שם!!!

והבחור? השתחרר מהחגורה, והלך לישון בספסל האחורי!!!

מיותר לציין שלא נשארתי לבדוק אם הוא יחייה או מה... כשעזבתי את המקום הגיע אמבולנס וסקרנים, איך שיצא הפראמדיק מהאמבולנס הוא שואל אותי "שתית?" עניתי לו "לא, זה מהאוטו..."

OK, הוא הביט פנימה והינן עם הראש... אני לא יודע אם זה היה בכוונה או לא, הם ממש "לקחו את הזמן" בטיפול...

אם שואלים אותי, אני הייתי שורף את האוטו יחד עם האיש!

לאנשים כאילו אסור לתת להסתובב חופשי!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...