Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בדומה לגלילאו, קינסי והרב עובדיה יוסף - כנראה שאתה פשוט מקדים את זמנך.

נפלא. לצערי החתימה שלי תפוסה.אייל - אצל שרדינגר לא היתה בעית זמנים. החתול חי ומת בו זמנית.

Doc Slow - אתה בוגר טכניון? כיון שזכורה לי שאלה מפיזיקה 1: נהג צולם עובר באור אדום. הוטל עליו קנס בסך 2000 ש"ח. הנהג טען בבית המשפט שבגלל מהירות נסיעתו הרמזור נראה לו ירוק במקום אדום. הית המשפט הטיל עליו קנס בשיעור 0.0001 ש"ח לכל קמ"ש מעבר ל-80 המותרים. מה סכום הקנס ששילם? (כמובן שניתנו אורכי גל של האור, ולא הובאה בחשבון צמיחת מסת המכונית במהירות היחסותית).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מכוניות מתוכננות לנסוע מהר, לכן השעונים בנויים למהר מעט על מנת לקזז את תופעת כיווץ הזמן (ע"ע איינשטיין). למרבה הצער בישראל, מחמת הצפיפות בכבישים והמצלמות, מהירות הנסיעה נמוכה יותר ולכן אתה שם לב לכך שהשעון ממהר.

אין דברים כאלה! אדיר! :roflmao:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
מכוניות מתוכננות לנסוע מהר, לכן השעונים בנויים למהר מעט על מנת לקזז את תופעת כיווץ הזמן (ע"ע איינשטיין). למרבה הצער בישראל, מחמת הצפיפות בכבישים והמצלמות, מהירות הנסיעה נמוכה יותר ולכן אתה שם לב לכך שהשעון ממהר.

גאוני! :roflmao:

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

צר לי להפריך את תיאורית עוות הזמן. בכל האלפות שלי, מהג'ולייטה 79 שהיתה הראשונה עם שעון דיגיטלי ועד ל159 הנוכחית שלי השעון מפגר ומידי כמה חודשים אני מחזיר לו דקה אבודה.

לפותח השרשור, מעניין לראות אותך על אלפא כמה חודשים, מעניין לראות אם אתה משפיע על השעונים או אולי אני.

פורסם
...אני מדבר על מדגם די גדול של רכבים שאני בטוח לגביהם: שתי קורולות, 206, שני A6, סוויפט ויאריס. המשותף היחיד לכולם הוא שאני נהגתי עליהם.

וכאשר מישהו/י אחר נוהג באותם כלי רכב - מה מצב הדיוק בשעונים?

כל הכבוד על המעקב ארוך הטווח של מידת הדיוק בשעון. האם עונת השנה משפיעה? האם יש הבדל בין אירופאי ליפני/קוריאני?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם אצלי ביאריס ספורט 2003 זה היה קורה.

הוא היה מדרבן אותי להגיע לעבודה בזמן, וככה לא הייתי מאחר :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
בדומה לגלילאו, קינסי והרב עובדיה יוסף - כנראה שאתה פשוט מקדים את זמנך.

דריש, אמנם הקדימו אותי, אבל אני חושב שהתעלת על עצמך.

לגבי הבדלי הזמנים כתוצאה ממהירות יחסותית, מעניין לחשב כמה ק"מ צריכה לעבור מכונית ממוצעת בנסיעה סטנדרטית עד שיהיה הבדל (נגיד של שניה) בזרימת הזמן שלה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
תופעה הזוייה, שכל פעם הייתי בטוח שהיא רק ברכב מסויים, אבל היא בכולם. השעון (שמראה את השעה) בכל הרכבים שלי תמיד ממהר.

אז מה קורה פה? מישהו יודע להסביר?

:-D

המומחה בדרך אלייך !

images?q=tbn:ANd9GcQj7af4y1WTEk8k-m6hJrYNcSRvob0k-xn2bDD9bsNX9B4LWqHM

Gn'f'R

פורסם

בשתי הקורולות שלנו ('98 ו- '10) בבית השעון לא ממהר ולא היה צורך לכוונו חוץ משעות קיץ וחורף, אם כבר השעון של התמי 4 ממהר ותמיד מציג שעה מאוחרת יותר אבל לזה אין כבר קשר לפה.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם
צר לי להפריך את תיאורית עוות הזמן. בכל האלפות שלי, מהג'ולייטה 79 שהיתה הראשונה עם שעון דיגיטלי ועד ל159 הנוכחית שלי השעון מפגר ומידי כמה חודשים אני מחזיר לו דקה אבודה..

אתה לא מפריך תאוריית עיוותי זמן, אתה מבסס תאוריה אחרת, כזו שקשורה לפיגור ולאלפות! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הניסוי של שרדינגר הוא עם חתול, לא שעון!

למה ישר לקטול. אם היית בודק את פרטי הניסוי הנ"ל, היית מגלה שלחתול היו מגפיים ושעון.

דני

• תוכן חדש...