Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

הבית של רוטמן למשל מחובר לחשמל ומים ואין חולק על זה שהוא לא חוקי.

תגיד לי, גם את החברה מהפזורה שחיים בישובים לא חוקיים המדינה מחברת למים וחשמל וסוללת להם כביש?

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אתה משתמש בנשק אמריקאי וככזה אתה כפוף למגבלות בשימוש בו. לא רוצה להציג אל תציג אבל חפש מישהו אחר שיספק לך נשק.

לשם אתה רוצה להגיע עם מי שבזכותה אתה מחזיק לחימה במשך 7 חודשים שלא לדבר על בכלל קיים?

מה אתה לא מבין שבכל המקרים לפני זה שפינו אוכלוסיה האמריקאים לא קיבלו שום פקס עם תוכנית פינוי?
מה קרה ברפיח שפתאום זה כל כך דחוף? מה מישהו חושב שהישראלים פתאום התהפכו, לא יפנו וימחצו מיליון איש עם D9?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

ישראל הודיעה למזרח רפיח להתפנות לשטח הומניטרי שהוא כעת פי 2.5 מהגודל שהיה לפני, הקימה אלפי אוהלים, הכניסה כמויות מטורפות של תרופות ומזון. זה לא תוכנית פינוי? 

ובגלל זה אף אחד לא עצר אותך בפעולה במזרח רפיח אבל מדובר בפעולה מוגבלת וסמלית. לא כיבוש רפיח ולא מיטוט החמאס.

אני מאמים שגם אתה יודע שיש הבדל בין להזיז כמה אלפים או אפילו עשרות אלפים לבין להזיז מיליון וחצי.

Just now, farkash7 כתב:

תגיד לי, גם את החברה מהפזורה שחיים בישובים לא חוקיים המדינה מחברת למים וחשמל וסוללת להם כביש?

הם לא יהודים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אתה משתמש בנשק אמריקאי וככזה אתה כפוף למגבלות בשימוש בו. לא רוצה להציג אל תציג אבל חפש מישהו אחר שיספק לך נשק.

לשם אתה רוצה להגיע עם מי שבזכותה אתה מחזיק לחימה במשך 7 חודשים שלא לדבר על בכלל קיים?

אבל הצגתתתתתתתתתת

אם האמריקאים אומרים שהם לא יודעים שהם בונים מזח ענק, שסחורה נכנסת בכמויות ושיש שטח הומינטרי ענק במחנה הטרור דיר אל בלח הם שקרנים 

פורסם
לפני 6 דקות, MostlyWicked כתב:

זאת היתממות. לאיזו קבוצה אתנית ביהודה ושומרון יש אזרחות ישראלית באופן כמעט בלעדי?
על פי אותו ארגומנט אתה יכול להצדיק כל טיהור אתני באשר הוא. ״מפנים את כל עזה רק על פי דרכון פלסטיני, אין שום קשר לזה שהם ערבים, גם יהודי עם דרכון פלסטיני יפונה״

רק שהחוק הבינלאומי לא מאפשר לך לפנות תושבים מקוריים משטח כבוש. אם היה מותר אז מזמן הם לא היו פה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

ובגלל זה אף אחד לא עצר אותך בפעולה במזרח רפיח אבל מדובר בפעולה מוגבלת וסמלית. לא כיבוש רפיח ולא מיטוט החמאס.

אני מאמים שגם אתה יודע שיש הבדל בין להזיז כמה אלפים או אפילו עשרות אלפים לבין להזיז מיליון וחצי.

ובגלל זה ישראל לא הפציצה את כל רפיח אתמול בלילה וחיסלה 25 אלף מחבלים ובני משפחותיהם.

עובדים לאט, נכנסים, מפעילים לחץ, מי שצריך להיות מפונה מקבל אפשרות להתפנות. ארצות הברית צריכה לא להפריע ולתת גיבוי בינלאומי.

הולנדים, תתרחקו מאמסטרדם:

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

רק שהחוק הבינלאומי לא מאפשר לך לפנות תושבים מקוריים משטח כבוש. אם היה מותר אז מזמן הם לא היו פה.

מה זה תושבים מקוריים? מי שנולד בשטחים הוא "תושב מקורי" או "תושב מזוייף"?

• אהבתי 2

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

אם הסטטוס של כולם שם זהה כפי שאתה מנסה לצייר אותו איך זה שאחד מוגדר כבלתי חוקי ומפונה בכוח בפקודת המדינה/הצבא ואת השני מעודדים להתיישב (לסלול כביש וחשמל עולה המון כסף)?

אתה מבין את ההבדל בין חוקי מדינת ישראל לבין חוקים והסכמים בין לאומיים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

מה זה ״תושבים מקוריים״? המצאת הגדרה שרירותית לחלוטין עכשיו שלא קיימת בשום חוק ובאופן כללי לא מסתדרת עם לוגיקה בסיסית. האם תושבי תל אביב הם תושבים מקוריים? אולי זה בכלל חוקי לפנות את כל ישראל מיהודים, ולא רק מחוץ לתחומי הקו הירוק, שהוא בכלל קו הפסקת אש ישן? סך הכל ה״כיבוש״ לכאורה של יהודה ושומרון התרחש לפני 57 שנה, ושאר המדינה הוקמה לפני 76 שנה. הבדל של 19 שנים בלבד. אז למה שלא יהיה חוקי לחלוטין לגרש את כל היהודים מכל שטחי ישראל בעצם?

יותר מזה, האם אפשר להפוך עם הזמן ל״תושב מקורי״? כמה זמן זה לוקח, 10 שנים, 100, 1000, מיליון? ואם יש מישהו שהיגר לתוך עזה לפני עשרות שנים, למשל מרמאללה, או בכלל ממצרים, זה אומר שאפשר להעיף אותו ואת מי ש״מקורי״ (שוב, לא יודע כמ שנים אחורה אתה רוצה לספור) אסור?

בקיצור אתה מקשקש פה שטויות, טיהור אתני הוא טיהור אתני הוא טיהור אתני והוא אסור בתכלית האיסור על פי החוק הבינלאומי, ה״מקוריות״ של התושבים ככל שמונח כזה בכלל קיים לא רלוונטית לכלום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

אתה מבין את ההבדל בין חוקי מדינת ישראל לבין חוקים והסכמים בין לאומיים?

אתה מבין שאני אזרח מדינת ישראל ולא אזרח האומות המאוחדות?
כל מי שנמצא ברמת הגולן גם עבריין לשיטתך?
אני אזרח מדינת ישראל. אם מדינת ישראל מרשה לי לקנות בית/דירה בשטחים, להתחבר לחברת חשמל, מים, ביוב. בונה לי בית ספר וכביש גישה סימן שמותר לי לגור איפה שבחרתי.

• אהבתי 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל הלחץ הזה נגד כניסה לרפיח מרגיש כאילו יש שם איזה סוד נוראי שאף אחד לא רוצה שיחשף.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

אם מדינת ישראל מרשה לי לקנות בית/דירה בשטחים, להתחבר לחברת חשמל, מים, ביוב. בונה לי בית ספר וכביש גישה סימן שמותר לי לגור איפה שבחרתי

זו בדיוק השאלה. האם למדינת ישראל יש רשות להרשות לך לקנות בית ביוש.

אם מדינת ישראל תרשה לך כחייל להרוג אזרחים חפים מפשע, זה לא יציל אותך ממשפט בהאג על פשעי מלחמה.

כל הדיון פה עקום.

ההתייחסות של אמנות בינל לשטחים כבושים מניחה שמדובר במצב זמני. פה זה נמשך כבר 70 שנה.

ישראל כטעמי נוחות משחקת משחק כפול. לצורך התיישבות של יהודים בגדה, היא מתייחסת כאילו לא מדובר בשטח כבוש. לצורך התיחסות לתושבים הפלסטינים, הם כן חיים תחת משטר צבאי, שהוא למעשה כיבוש.

ברמת הגולן המדינה לפחות נקטה בעמדה עקבית, סיפוח מלא כולל אזרחות לכל התושבים.

המשחק הכפול בגדה הוא משהו ייחודי (אני לא מכיר עוד מצב כזה בעולם המערבי) ואחרי 70 שנה של מריחות לעולם כבר די נמאס.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

זו בדיוק השאלה. האם למדינת ישראל יש רשות להרשות לך לקנות בית ביוש

מה אכפת לי מה מותר לה ומה אסור לה? אמרה לי מותר לך לגור פה, קניתי בית ואני גר.
אתה חושב שיש לי איזה אחריות אישית? אתה חושב שמישהו יעצור אותי כי אני גר בהתנחלות?
באיזה סרט אתה חי?

ותחסוך ממני כל מני השוואות מגוחכות סטייל M3/עמית סגל.

לגבי רמת הגולן, אף אחד לא מכיר בסיפוח רמת הגולן פרט לישראל וארה"ב (כי טראמפ החליט), איך זה הופך אותה בדיוק לבסדר?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 32 דקות, farkash7 כתב:

מה זה תושבים מקוריים? מי שנולד בשטחים הוא "תושב מקורי" או "תושב מזוייף"?

תושב OEM

• מצחיק 4
פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

🤣🤣🤣

ב-ס-ד-ר.

תזלזל חופשי גבר, ככה זה מתחיל.

כמו המחבל שנבחר למועצת העיר לידס וצעק "זה בשביל עזה". דבר איתי עוד 5-10 שנים נראה מה קורה מחוץ לבית שלך.

יותר ויותר ערים באירופה מוציאות סרטונים שנראים כמו אפגניסטן.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...