Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Supertigre כתב:

מי שהעניק לחמאס חסינות זו ישראל (ביבי), מי שהכניס את קטאר עמוק לעזה זה אנחנו, לא צפית בתוכנית בה יחידה במוסד מיפתה את כל רשת הכספים של חמאס ומישהו בסוף הפסיק את הפעילות שלהם? גם זה עלינו. 

אני מבין לפי התגובות האחרונות שלך שהתגברת על ה-7.10 ואתה חוזר לסורך, זה בדיוק מה שביבי רצה שיהיה. 

איך זה שלממשלה יש חלק במה שקרה מבטל את חלקה של ארה״ב? זה ווטאבאוטיזם טהור.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

הקלף החזק שלהם זה שאין להם מדינה כי המתיישבים הציונים מאירופה גנבו להם אותה.

כדי לפגוע במאבק שלהם, את הקלף הזה צריך לפסול בכך שיקימו להם מדינה באופן רשמי. אין יותר פליטים, אין אונרא, אין יותר בכיינות. משם מגיעה כל התמיכה שיש להם.

אנחנו נמצאים בלופ אינסופי של דם באזור הזה. נניח שהיו מציעים את מה שתמיד היה אמור להיות כך וזה שירדן תהיה המדינה של הערבים המכונים פלסטינים. הבעיה שלנו היא שגם אם אנחנו יודעים שירדן תהיה בסוף אכן מדינה פלסטינית כאשר הממלכה תיפול, והיא תיפול יום אחד, זו תהיה עוד מדינת אויב ואם נתייחס למצב הנוכחי זו תהיה כנראה עוד שלוחה של איראן. זו הסיבה שאנחנו כל כך שומרים על הממלכה המזויפת הזו. זה תופס גם לשלום עם מצרים, אנחנו לא רוצים שהיא תחזור להיות מדינת אויב ולכן לא גירשנו, בצדק מוחלט, את העזתים לשם. 

אין ספק בדבר אחד, על ישראל חובה להפיל את המשטר באיראן וקטאר. זה לא שלא יבוא רע אחר, תמיד יש רע, אבל אלו שתי מדינות שפוגעות בנו בצורה הכי משמעותית בעשרים השנים האחרונות וביתר שאת בעשור האחרון. 

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אני לא מבין למה אתה אומר שכל דבר אחר לא הצליח.
לנו יש לנו מדינה.
ב7.10 הייתה פארסה ענקית שמסכמת 20 שנה של טמטום ישראלי בטיפול בחמאס בעזה, אבל באופן כללי די סבבה לחיות פה.
המצב שלנו משתפר עם הזמן מכל הבחינות, כן כן יש סיכוי שבגלל החרדים הכל פה יקרוס, אבל זה לא קשור לפלסטינאים

אני מתכוון לטיפול בחמאס. זה מה שנוסה במשך 20 שנה כמו שאתה כותב שוב ושוב והתפוצץ לנו בפרצוף.

אכן עד עכשיו היה סבבה לחיות פה כי דחינו את התשלומים. מתחילים להרגיש את העלויות של המלחמה בכסף וגם בדם וזה רק יתגבר בעתיד הקרוב. והמלחמה האמיתית עוד לא התחילה בכלל.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, MostlyWicked כתב:

למה לשקר מיכאל? ברצינות, יש לך עמדה ואמונה פוליטית שונה משלי, אני מכבד את זה, אבל עד עכשיו לא תפסתי ממך שקרן.

אני לא עוקב אחרי כל ההתבטאויות שלו, אבל תמיד שמעתי "כן, אבל". מזכיר לך משהו? כמו מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש ואחרים?

למשל:

Several days after the Charlottesville events, Trump stated that “the neo-Nazis and the white nationalists… should be condemned, totally,” as “rough, bad people.” Yet he suggested they had been the targets of the violence: “a group on this side, … you can call them the left, … came violently attacking the other group.” Trump emphasized repeatedly that there was “blame on both sides” and “very fine people on both sides.” 

או:

The next year, on another European visit, Trump privately told his chief of staff Kelly that “Hitler did a lot of good things

מקווה שתמיכתם של נאצים בטראמפ לא חדשות בשבילך.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Supertigre כתב:

אנחנו נמצאים בלופ אינסופי של דם באזור הזה. נניח שהיו מציעים את מה שתמיד היה אמור להיות כך וזה שירדן תהיה המדינה של הערבים המכונים פלסטינים. הבעיה שלנו היא שגם אם אנחנו יודעים שירדן תהיה בסוף אכן מדינה פלסטינית כאשר הממלכה תיפול, והיא תיפול יום אחד, זו תהיה עוד מדינת אויב ואם נתייחס למצב הנוכחי זו תהיה כנראה עוד שלוחה של איראן. זו הסיבה שאנחנו כל כך שומרים על הממלכה המזויפת הזו. זה תופס גם לשלום עם מצרים, אנחנו לא רוצים שהיא תחזור להיות מדינת אויב ולכן לא גירשנו, בצדק מוחלט, את העזתים לשם. 

אין ספק בדבר אחד, על ישראל חובה להפיל את המשטר באיראן וקטאר. זה לא שלא יבוא רע אחר, תמיד יש רע, אבל אלו שתי מדינות שפוגעות בנו בצורה הכי משמעותית בעשרים השנים האחרונות וביתר שאת בעשור האחרון. 

משום מה נראה שהאמריקאים מנסים לשמור על המשטרים האלה. בעיקר באיראן, למרות ההתנגדויות בציבור מעבירים כסף כדי שהשלטון לא יקרוס.

בנוגע לירדן ומצרים, במידה והאחים המוסלמים ישתלטו שם ויפתחו במלחמה עם ישראל, אנחנו נהרוס שם הכל עד היסוד ורק אחרי זה נתחיל לשמוע תלונות.

כשאנחנו נלחמים בפלסטינים, עוד לפני שאנחנו מתחילים להגיב כבר כל העולם מתלונן עלינו. אם נגזר עלינו לחיות בלופ אינסופי של דם, מה שצריך לעשות זה לשפר עמדות ולא "יהיה בסדר" ישראלי קלאסי.

הגענו למצב שבת הברית הכי גדולה שלנו עוצרת משלוחי תחמושת בגלל זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

מה שאני רואה פה הוא שטראמפ לא תומך בנאצים ולא מסרב לגנות אותם אלא גינה אותם בהרבה הזדמנויות, קרי אתה שיקרת.

איך זה שהוא אומר שהופנתה נגדם אלימות סותר את זה שהוא מגנה אותם? ״אנשים מאוד טובים בשני הצדדים״ הכוונה לימין ושמאל, לא לניאו נאצים.

איך זה שהנאצים תומכים בטראמפ רלוונטי למשהו? לטראמפ יש שליטה במי תומך בו? זה שיש מדיניות מסוימת שהוא מקדם שטובה למדינה אבל במקרה גם הנאצים אוהבים (למשל הגבלת הגירה) זו אשמתו איכשהו? זה שחמאס שמח על ההפגנות בקפלן אומר משהו רע על ההפגנות עצמן ומטרותיהן?

חוץ מזה להזכירך שהבת שלו נשואה ליהודי. עכשיו תגיד שזה על תקן ״אני לא יכול להיות גזען כי יש לי חבר שחור/יהודי״, אני מצטער זה לא תופס פה, ניאו נאצי או תומך בניאו נאצים לא מוסר את הבת שלו להתחתן עם יהודי, זה אבסורד.

בקיצור הוא לא ניאו-נאצי, הוא לא תומך ניאו-נאצים, הוא לא שונא ישראל והוא כן תומך בישראל (גם אם לא בלי תנאים, מה שנכון גם לביידן אבל שבעתיים), מה שהוכח כבר בקדנציה הקודמת שלו כשהוא העביר את השגרירות לירושלים, כשהוא הכיר בריבונות ישראל על רמת הגולן וכשהוא קידם את הסכמי אברהם.

אז חלאס כבר עם השקרים והמניפולציות.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אחי, אתה יחד עם גדי ואחרים כבר 5-6 עמודים מסביר שזה טרנספר, פסול מהיסוד, לא מוסרי, יוביל לקריסה כלכלית, מייצר ענישה קולקטיבית של אזרחים נורמטיבים ומכחיש את זה שיו״ש זה לא חלק מישראל.

על מה אתה מדב

יו"ש זה חלק מישראל. ואם לא - אז חלק מאיזו מדינה זה?

אני מסביר שזה יוביל להשלכות שיפגעו בביטחון מדינת ישראל, ולא שם את זה בכותרת של טרנספר, פסול מהיסוד וכדומה (כמו שאתה מנסה לצייר)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

באמת?

מתי ממשלת ישראל הכריזה על דבר כזה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

באמת?

מתי ממשלת ישראל הכריזה על דבר כזה?

רשמיות בצד.

שליטה צבאית

ערים וישובים ישראליים

חצי מיליון אזרחים שמתגוררים שם

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל כל העניין זה רשמיות, כמו שבפועל הפלסטינים שלטו בעזה אבל הם לא הריבון רשמית.

פורסם
לפני 11 דקות, EliC25 כתב:

רשמיות בצד.

שליטה צבאית

ערים וישובים ישראליים

אז רשמית אום אל פחם ורהט זה פלסטין?
שליטה ביטחונית שלהם, יישובים ערביים וכל האזרחים שם ערבים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 23 דקות, EliC25 כתב:

יו״ש היא לא חלק משום מדינה. ישראל שולטת שם באמצעות ממשל צבאי. החוק הישראלי לא חל או לא חל באופן מלא באיזורים נרחבים שם. חלקם בכלל נמצאים תחת שליטה של הראשות. בגלל זה ועוד, המחנה שלך מדבר על סיפוח. ואתה יכול לשאול את עצמך למה צריך לספח, נניח, את בקעת הירדן ולא צריך לספח את באר יעקב, אם מבחינתך זה חלק מישראל.

לפני 19 דקות, EliC25 כתב:

רשמיות בצד.

שליטה צבאית

ערים וישובים ישראליים

מה זה ״רשמיות בצד״? ישראל לא סיפחה את יוש כי היא לא רוצה להתמודד עם כל מה שמשתמע מכך - הפיכה הרשמית של המדינה למדינת אפרטהיד, שזה בעצם מה שאתה אומר שיש כאן. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

אז רשמית אום אל פחם ורהט זה פלסטין?
שליטה ביטחונית שלהם, יישובים ערביים וכל האזרחים שם ערבים.

הוא אמר שההתנחלויות הן לא שטח ישראלי רשמי. המקבילה לאמירה הזאת שהערים הפלסטיניות ביו״ש הן גם לא שטח פלסטיני רשמי, לא שהן כן. באופן לא רשמי שטחי A הם לגמרי סוג של פלסטין עצמאית, וכך גם עזה. רשמית כל יו״ש היא ״שטח שבמחלוקת״, האחרונה שהחזיקה בכל השטח רשמית היא ירדן, היא וויתרה עליו, אף מדינה אחרת לא לקחה עליו חזקה רשמית.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
פורסם
לפני 33 דקות, EliC25 כתב:

אני מסביר שזה יוביל להשלכות שיפגעו בביטחון מדינת ישראל, ולא שם את זה בכותרת של טרנספר, פסול מהיסוד וכדומה (כמו שאתה מנסה לצייר)

אני די בטוח שראיתי מישהו פה מדבר במונחים של טרנספר. אתה אמרת שזה ידרוש לשלם פיצויים לחצי מיליון בני אדם. גם זה הסבר למה זה לא ישים, ללא קשר לבטחון המדינה. ואני אומר שזה שם מלכתחילה ומלכתחילה יש שם 500,000 בני אדם, בדיוק כדי שאי אפשר יהיה לפנות לא משנה אם זה משפיע על הבטחון או לא..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

מה שאני רואה פה הוא שטראמפ לא תומך בנאצים ולא מסרב לגנות אותם אלא גינה אותם בהרבה הזדמנויות, קרי אתה שיקרת.

איך זה שהוא אומר שהופנתה נגדם אלימות סותר את זה שהוא מגנה אותם? ״אנשים מאוד טובים בשני הצדדים״ הכוונה לימין ושמאל, לא לניאו נאצים.

זה בדיוק כמו שאנשים אשר אומרים שחמאס עשה דברים רעים אבל זה לא סתם ככה, ישנה לזה סיבה. כמו אותו מזכ"ל או"ם שהזכרתי. בדיוק. וכאשר טראמפ אמר ״אנשים מאוד טובים בשני הצדדים״ הוא התכוון גם לנאצים ולא לימין. מצטער שזה לא מתאים לאג'נדה שלך, אבל אם לא הבנת תקרא עוד פעם.  

לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

חוץ מזה להזכירך שהבת שלו נשואה ליהודי. עכשיו תגיד שזה על תקן ״אני לא יכול להיות גזען כי יש לי חבר שחור/יהודי״, אני מצטער זה לא תופס פה, ניאו נאצי או תומך בניאו נאצים לא מוסר את הבת שלו להתחתן עם יהודי, זה אבסורד.

בקיצור הוא לא ניאו-נאצי, הוא לא תומך ניאו-נאצים, הוא לא שונא ישראל והוא כן תומך בישראל (גם אם לא בלי תנאים, מה שנכון גם לביידן אבל שבעתיים), מה שהוכח כבר בקדנציה הקודמת שלו כשהוא העביר את השגרירות לירושלים, כשהוא הכיר בריבונות ישראל על רמת הגולן וכשהוא קידם את הסכמי אברהם.

אז חלאס כבר עם השקרים והמניפולציות.

אמרתי באיזה שהוא מקום שהוא ניאו נאצי? שהוא תומך בניאו נאצים? שונא ישראל או יהודים?

אז מי שיצא כאן שקרן ומניפולטור זה רק אתה.

לא רוצה להיכנס לטראמפ נגד ביידן אבל בין שגרירות/הכירות מול תמיכה מוחצת ובלתי מסויגת בישראל בשעת צרה פלוס הספקת תחמושת שבלעדיה כבר לפני חצי שנה הינו נלחמים עם מקלות ואבנים אני מעדיף את התחמושת. ובן אדם שפוי וצפוי מול פסיכופט ילדותי.

• תוכן חדש...