Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, SlowRide כתב:

מה הכוונה שהפעולה תימשך עד שיחזור החטוף הראשון? למה לא להגיד נפעל עד שנוציא את האחרון?

כי אנחנו רוצים כמה שיותר חטופים חיים ואת זה לא ניתן להשיג במבצע צבאי כאשר לאיוב שלך אין שום בעיה לרצוח את כולם בהתאם למצבו. 

בהקשר אחר, מדוע גם בישראל מכנים הפגנות ערבים ומוסלמים בעולם כהפגנות "פרו-פלסטיניות" כאשר אין בהם שום אלמנט "פרו" חיובי אלא רק שלילי, אלו הפגנות אנטי ישראל ואנטי יהודים. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

עכשיו, כמובן שאני לא אומר שאם ההתנחלויות יפונו מחר נראה מזרח תיכון חדש ויהיה מדהים וכיף. הן רק עוד חסם אחד מהרבים, שמבטיח, יחד עם האחרים, שהסיכוי האפסי גם ככה להסדר ימשיך לנוע לכיוון אפס אבסולוטי. אבל הלולינות האינטלקטואלית הזו, כולל אשכרה הכחשה של העמדה הרשמית של ישראל, שמעולם לא סיפה את יו"ש, מפתיעה אותי בכל פעם מחדש. אלוהים יודע למה.

זה.

הבעיה שבפוליטקה בישראל אין לוגיקה ואין החלטות חכמות. אין קונספט של לקבל את ההחלטה הכי נכונה באותו רגע לטובת כולם, אצל הפוליטיקאים.

נוצרה סיטואציה הזויה של "חבילות" - ממש כמו חברות הסלולר של פעם. אם אתה "בימין" אתה חייב להיות קיצוני עד הסוף, ואם רק תעז להציע משהו שנשמע כמו החזרת שטחים, אפילו אם בסופו של דבר זה יתן ל כולם חיים טובים יותר, ויאפשר לישראל מרחב תמרון בינלאומי יותר טוב, לדוגמה כמו במלחמה הנוכחית - אתה ישר שמאלני.

השיט הזה הגיע אפילו עד אליי באחד המקומות הכי פרוגרסיביים בעולם (קליפורניה). בשבת ידידה החליטה שאני "שמאלני קיצוני" כי העזתי להציע לה לפתוח תנ"ך ולקרוא, כשהיא אמרה שצריך להשמיד את כל המוסלמים "כי קוראן".

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

בטח כבר כתבתי את זה גם מאה פעם, אבל אני מאוד אוהב את ההגיון הפנימי של תומכי ההתנחלויות כאן ובכל מקום, שתמיד נראה בערך ככה:

"אנחנו? אנחנו תמיד היינו בעד שלום ופשרות והיינו מוכנים לוותר על שטחי מולדת, אם רק בצד השני לא היו רק נאצים. אנשי א"י השלמה משיחיים הם רק אחוזון קטן ולא מייצגים אף אחד. אפילו בציונות הדתית יש דייברסיטי דעות מטורף ואנשים בעד פשרה אם רק תתן משהו."

"מה זאת אומרת "לפנות התנחלויות"?! מה אתה? נאצי?! זה רצח עם בחזקת שואה!11111 וטרנפסר!11 וטיהור אתני!111 אנשים גרים שם!1111 ואסור להזיז אותם!1111"

עכשיו, כמובן שאני לא אומר שאם ההתנחלויות יפונו מחר נראה מזרח תיכון חדש ויהיה מדהים וכיף. הן רק עוד חסם אחד מהרבים, שמבטיח, יחד עם האחרים, שהסיכוי האפסי גם ככה להסדר ימשיך לנוע לכיוון אפס אבסולוטי. אבל הלולינות האינטלקטואלית הזו, כולל אשכרה הכחשה של העמדה הרשמית של ישראל, שמעולם לא סיפה את יו"ש, מפתיעה אותי בכל פעם מחדש. אלוהים יודע למה.

בגדול זה רעיון מעולה לפצות חצי מיליון תושבים שפונו מבתיהם, ואז להיכנס למצב כלכלי כל כך קשה, שיהיה קל מאוד לפגוע בך ביטחונית כעת כשיש לך שטח עוד יותר קטן.

אסטרטגית זה לא נכון לוותר על שטחי יהודה ושומרון כל עוד יש נאצים בצד השני. תאהב את מה שאני אומר או לא, זו המציאות והמציאות כואבת 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, EliC25 כתב:

אסטרטגית זה לא נכון לוותר על שטחי יהודה ושומרון כל עוד יש נאצים בצד השני. תאהב את מה שאני אומר או לא, זו המציאות והמציאות כואבת 

אין כמו אנשים שמדברים על זה שצריך לשלוט באוכלוסיה עוינת לנצח, אוכלוסיה שהם עצמם מכנים נאצים אבל רוצים להיות איתם במגע הדוק תמידי ולקחת אחריות על גורלם, ואז מתלוננים שאותם נאצים עושים פיגועים במקום פשוט לשבת בשקט בזמן שכח עוין מכריז שישלוט בהם לנצח ״כי סיבות״, ואז בשביל לעשות את זה אקסטרה גאוני מסבירים לנו שכל זה הינו כורח המציאות ואין שום דרך אחרת - כל זה בזמן שידוע להם על אותם נאצים הגרים במדינות אחרות והנזק מהם נע על הספקטרום בין אגבי ללא קיים.

כן, ספר לנו עוד על ״מציאות״ ו״אסטרטגיה״...

מה שכן - מסכים שהמציאות כואבת, וזה עוד כלום לעומת מה שיקרה ככל שתגמר הסבלנות של בעלות הברית של ישראל לדוקטרינת האיוד של ביבי, אליק, ושאר החברים התומכים בכך. 

הרי שאתם בסה״כ עושים לזה procrastination, במקום להתמודד עם זה משאירים אדמה חרוכה לילדים והנכדים. 

בכלליות יש לציין את האירוניה האדירה בין הגישה הזו של ״וואו אנחנו יהודים ימנים חזקים גיבורים עצמה יהודית זין נימול 5 צול תנו לצה״ל לכסח הצבא העצמתי בגלקסיה״ ובין ״אדושם ישמור אם ניתן לעם פח חסר כל יכולת לבנות תשתיות וטכנולוגיה מדינה משלו תוך חמש דקות הם רוצחים את כולנו אמאלה ואבאלה״. לזה אתם קוראים ימין חזק? קטעים אתכם, נשמע לי כמו ימין חרדתי.

לי נראה שצריך להיפרד מהם לצמיתות ולהתמודד עם האפסים האלו כשתהיה להם את מדינת הזבל שיקימו, או יקימו עבורם בגלל שהם באמת עם בור של חרא - וכשאני אומר להתמודד אני מתכוון להתמודד עם זה פרופר, לא בכאילו ולא עם ״הקש בגג״ וכו׳. כמו לבנון2, רק על מרכזים צפופים יותר. 

הבעיה שרבים מבין הימנים ימנים מלאים מלאים לא יודעים להבדיל בין לחימה במדינה ריבונית עם אחריות על גורלה ובין לחימה באוכלוסיה אזרחית כבושה, פשוט זה או-כל-כך-מסובך, וביבי באמת הצליח לטמטם את עמי ברמות שקשה להכיל. רבים גם לא יודעים להבדיל, מסתבר, בין מדינה ריבונית ובין שטח הנמצא תחת שליטה מוחלטת על נמלי תעופה, ים, גבולות, אנרגיה וכו׳ ע״י מדינות עוינות. כאילו אם רוסיה מחר אומרת ״שומעת ישראל, את מהווה מכשול אסטרטגי עבורי, אין יותר טיסות נכנסות/יוצאות בלי אישור שלי מ-עכ-שיו״ אז אותם אנשים היו אומרים ״וואלה תשמעו, לגיטימי, יש להם צרכים בטחוניים״.

אז מה למדנו מאוק׳7? איזו תכנית פעולה חדשה יש לישראל? איזו ״קונספציה״ התנפצה...? הא, הבנתי, התכנון הוא לעשות *בול* את אותו הדבר שישראל עושה כמה עשורים ללא הצלחה?!

image.png.bb4691e9af68234b0ce971213fdbb015.png

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

התעלמת לגמרי מהטיעון שלי שהעברת אוכלוסיה יהודית משטחי יו"ש על מנת להקים שם מדינה פלסטיזית, תובילצלפיצויים שיעלה במאות מיליארדים למשלם המיסים ויביא אותנו למצב כלכלי רע מאוד, חרא נקודת פתיחה למלחמה כלשהי.

וכמובן שגם אם ואחרי שתוקם מדינה פלסטיזית, יגידו שהמחבלים הם "משויכים לארגון טרור" אז אתה צריך לטפל בהם נקודתית כי המדינה לא אחראית עליהם.

לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי לראות מקרים כאלו היום.

לבנון לא תוקפת אותך, זה הרי חיזבאללה שתוקף.

עיראק לא תוקפת אותך, אלו מיליציות שיעיות.

תימן לא תוקפת אותך, אלו החוס'ים.

וגם עזה והפלסטינים לא תוקפים אותך, אלו חמאס שהם רק מיעוט קיצוני עם תמיכה של מעל 90 אחוז מהאוכלוסיה.

לא ברור איך יש לך אמונה בעתיד שנוגד סיטואציות דומות שקיימות במציאות...

• אהבתי 3
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

IMG_8927.jpeg

איך לא הציעו אותו כמועמד להצית משואה,

(בטקס ללא קהל)

• רעיון טוב! 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, EliC25 כתב:

בגדול זה רעיון מעולה לפצות חצי מיליון תושבים שפונו מבתיהם, ואז להיכנס למצב כלכלי כל כך קשה, שיהיה קל מאוד לפגוע בך ביטחונית כעת כשיש לך שטח עוד יותר קטן.

התעלמת לגמרי ממה שאני אומר. 

לא הצעתי לפנות את ההתנחלויות מחר בבוקר.

הצבעתי על זה שהן מהוות מכשול ברור לכל סיכוי להסדר, בין אם "יש נאצים בצד השני" לבין אם אין. כי עדיין יש לך 500,000 ישראלים, ועדיין מבחינת 99.999% מהמגיבים כאן שמזהים את עצמם כימין (וזה הלך רוח גם בחברה בכלליות לדעתי) - מדובר ב"טרנספר, רצח עם, גירוש ספרד השני, שואה שלישית" ועוד ועוד. ועל זה שבגדול הטענות "אני מוכן להתפשר טריטוריאלית אם לא יהיו נאצים בצד השני" ו"אני רואה בפינוי התנחלויות שואה" הן סותרות לוגית. ולא חושב שצריך להסביר למה. ועל זה שזה מוכיח שמטרתן היחידה של ההתנחלויות, בתכלס, היא למנוע כל סיכוי להסדר. זה הכל.

נ.ב. לא שזה משנה, אבל לא נראה לי שיש קונסטלציה בכל מקרה בה מזיזים 500,000 איש. אם יגיעו למצב שמפנים את אריאל ומודיעין עלית - זה כנראה לא יהיה דרך הסכם שלישראל יש בו חלק.

לפני 6 שעות, oryo כתב:

אז מה למדנו מאוק׳7? איזו תכנית פעולה חדשה יש לישראל?

למדנו לקרוא להם "נאצים". תראה פעם ערוץ 12, כשעמית סגל מדבר. בחיים לא חשבתי שאשמע מישהו מתענג כל כך על המילה "נאצים". אבל מסתבר שכן.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, יבגניפ כתב:

התעלמת לגמרי ממה שאני אומר. 

לא הצעתי לפנות את ההתנחלויות מחר בבוקר.

הצבעתי על זה שהן מהוות מכשול ברור לכל סיכוי להסדר, בין אם "יש נאצים בצד השני" לבין אם אין. כי עדיין יש לך 500,000 ישראלים, ועדיין מבחינת 99.999% מהמגיבים כאן שמזהים את עצמם כימין (וזה הלך רוח גם בחברה בכלליות לדעתי) - מדובר ב"טרנספר, רצח עם, גירוש ספרד השני, שואה שלישית" ועוד ועוד. ועל זה שבגדול הטענות "אני מוכן להתפשר טריטוריאלית אם לא יהיו נאצים בצד השני" ו"אני רואה בפינוי התנחלויות שואה" הן סותרות לוגית. ולא חושב שצריך להסביר למה. ועל זה שזה מוכיח שמטרתן היחידה של ההתנחלויות, בתכלס, היא למנוע כל סיכוי להסדר. זה הכל.

נ.ב. לא שזה משנה, אבל לא נראה לי שיש קונסטלציה בכל מקרה בה מזיזים 500,000 איש. אם יגיעו למצב שמפנים את אריאל ומודיעין עלית - זה כנראה לא יהיה דרך הסכם שלישראל יש בו חלק.

למדנו לקרוא להם "נאצים". תראה פעם ערוץ 12, כשעמית סגל מדבר. בחיים לא חשבתי שאשמע מישהו מתענג כל כך על המילה "נאצים". אבל מסתבר שכן.

אתה לא אמרת שהם מהווים מכשול ברור. אתה טענת שהם חסם אחד מיני רבים.

נגיד שאתה צודק. באיזה מקום אתה שם את החסם הזה?

חוץ מזה שגם אם אתה חושב שזה חסם כבר הוכח שזה לא ממש נכון. הערבים מ 47 קיבלו הצעות כאלו ולא ממש לקחו אותם

פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

אתה לא אמרת שהם מהווים מכשול ברור. אתה טענת שהם חסם אחד מיני רבים.

מה הפער? שלא דירגתי?

לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

נגיד שאתה צודק. באיזה מקום אתה שם את החסם הזה?

2 - 3 כזה. 

לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

חוץ מזה שגם אם אתה חושב שזה חסם כבר הוכח שזה לא ממש נכון. הערבים מ 47 קיבלו הצעות כאלו ולא ממש לקחו אותם

אין סתירה בין הדברים. שטח שאפשר להתפשר עליו הוא תנאי הכרחי לסיכוי להסדר מבוסס פשרה טריטוריאלית. לא תנאי מספיק. אני גם לא מתווכח, לפחות ברגע זה, עם הטענה שמימלא הערבים בחיים לא ירצו הסדר. אני מתווכח עם חוסר ההגיון ב"אנחנו מוכנים להתפשר על שטח אם נידע שזה יביא שלום, אבל אסור לפנות התנחלויות כי זה טרנספר".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, Supertigre כתב:

בהקשר אחר, מדוע גם בישראל מכנים הפגנות ערבים ומוסלמים בעולם כהפגנות "פרו-פלסטיניות" כאשר אין בהם שום אלמנט "פרו" חיובי אלא רק שלילי, אלו הפגנות אנטי ישראל ואנטי יהודים. 

זו לא בדיוק המהות של להיות פלסטיני?

• אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

התמצית של הבעיה עם הפלסטינים זה שהקיום שלהם הומצא כדי לבטל את הקיום שלנו פה. 

אז נכון, כל העמים מומצאים בתכלס, אבל רק העם הזה הומצא ע"י הרוסים בשנות ה60 כדי לשלול קיום של עם אחר, בשביל לדחוק את ההשפעה של ארה"ב מהמזרח התיכון.

הקלף החזק שלהם זה שאין להם מדינה כי המתיישבים הציונים מאירופה גנבו להם אותה.

כדי לפגוע במאבק שלהם, את הקלף הזה צריך לפסול בכך שיקימו להם מדינה באופן רשמי. אין יותר פליטים, אין אונרא, אין יותר בכיינות. משם מגיעה כל התמיכה שיש להם.

ה"ניצחון" שלהם הוא בעצם הפסד, כי המטרה לעולם לא היתה מדינה פלסטינית אלא השמדת המדינה הציונית.

כל דבר אחר שנוסה לא הצליח. להמשיך לעשות את אותו דבר ולצפות לשינוי זה מטומטם.

האם זה יפתור את הסכסוך? בחיים לא...

האם זה יסיר מאיתנו אחריות ויאפשר לנו לפעול ביד קשה יותר נגדם, ובמקום לקנות שקט מזויף בעסקת בלון שמתפוצץ עם המון דם, לקנות תקופות ארוכות של שקט בעיקר באמצעות TNT? 

לדעתי כן. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה אתה אומר שכל דבר אחר לא הצליח.
לנו יש לנו מדינה.
ב7.10 הייתה פארסה ענקית שמסכמת 20 שנה של טמטום ישראלי בטיפול בחמאס בעזה, אבל באופן כללי די סבבה לחיות פה.
המצב שלנו משתפר עם הזמן מכל הבחינות, כן כן יש סיכוי שבגלל החרדים הכל פה יקרוס, אבל זה לא קשור לפלסטינאים.

אני מאמין שאם ניתן להם מדינה מצבנו יהיה יותר רע לא יותר טוב.
עשינו ניסוי בקנה מידה קטן בעזה, נתנו להם אחלה דף חלק ומה קיבלנו?
אז מצקצקים כל מני אנשים מתוחכמים ואומרים "אבל לא נתת להם מדינה, הטלת מצור", אז קודם כל מה ההבדל בין עזה למדינה? דבר שני המצור הגיע אחרי שהם בחרו (וחוץ מזה המצור לא מנע מהם להכניס פחות או יותר כל מה שהם רוצים ולבנות שם צבא טרור עם מטרו שלא מבייש מדינה באירופה) את מי שהם בחרו והדבר השלישי שראינו מה קרה בלבנון... ושם זו מדינה.

מספיק עם הלנסות למצוא איזה פתרון קסם, אין כזה. אנחנו נחיה פה על החרב, ככה פשוט. אנחנו צריכים לדאוג שיהיה לנו כמה שיותר קל לחיות כאן על החרב - עומק אסטרטגי ויוזמה.
איבדנו חלק מהעומק בשנים האחרונות - יש הזדמנות להחזיר אותו - צפון עזה בסיס קידמי. בכניסה לעימות עם לבנון סיפוח כל מה שנכבש.
לגבי יוזמה - להחזיר את הייצור של אמצעי לחימה כמו פגזים, ופצצות לארץ ולא לפחד להפעיל את הצבא, בשביל זה הוא קיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

פורסם

כך ארצות הברית תרמה לטבח ה-7 באוקטובר במשך 11 שנה | ניתוח (msn.com)

צריך להבין שארצות הברית היא חצי איתנו חצי נגדנו. מבלבלים את השכל על "לעולם לא עוד" בזמן שמעכבים משלוחי נשק, לוחצים על ישראל מול כל העולם ומעודדים את סינוואר להמשיך להתחבא עם משפחת ביבס במנהרות.

אינשאללה יחזור טראמפ בנובמבר ישלח את הליברליים בשקל האלה הביתה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)

אתה סומך על טראמפ? כמו לסמוך על ילד בן 3.
הדבר היחיד שמעניין את טראמפ זה טראמפ. תאום ביבי רק גרוע פי 10.
ביידן עדיף פי כמה בטח אם יבחר בשנית ויוכל לשים פס על כל האגף העלק פרוגרסיבי במפלגה שלו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

אינשאללה יחזור טראמפ בנובמבר ישלח את הליברליים בשקל האלה הביתה.

אתה יודע שטראמפ אמר שהיה מכריח את ישראל לעצור את המלחמה, כן?

• תוכן חדש...