Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, asix כתב:

האם זה באמת מה שמצפה לנו לקראת הבחירות וסיום המלחמה עם אירן?

לא קראת את הכתבות על זה שסולברג הרשע מרושע שחוסם את נתניהו בוועדת הבחירות שחס וחלילה לא ימנו שם יועצת משפטית שמבינה בסייבר הוא בעצם דתי לייט פשרן?

https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1298175

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

(מסתבר שפעוטות פחות מתחברים לאזעקות 🫠)

מזל טוב. שלנו חושבת שזה אמבולנס וממשיכה לישון כרגיל, חוץ מכמה ימים כיפים בהם הירי היה באיזור 3:30 - 4:00 והלילה נגמר אז.

לפני 14 דקות, Gosser1860 כתב:

אישית אני מרגיש שכמו שכיפת ברזל נירמלה את הקסאמים, החץ ושרביט קסמים נירמלו טילים בליסטיים. אמנם בלי המערכות האלו הרבה יותר אנשים היו מתים והתשתיות היו סופגות נזקים גדולים אבל אולי זה היה מדרבן את הקברניטים להסלים הרבה יותר מהר והרבה יותר חזק (לאו דווקא גרעין).

אני מרגיש הפוך ממך. הבעיה היא שהמערכות האלו הן לא הרמטיות מספיק, אולי גם לא יכולות להיות. אבל בסוף רוב הזמן הן מצילות את התחת שלנו יותר מכל ה"השמדנו, פגענו, ירינו על א0 מטרות, חיסלנו להם את המפקד הכי חשוב שהם לא יוכלו להחליף עד מחר בבוקר ופגענו להם במגדל הטלויזיה (מאוד חשוב)". 

לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

מה שיקרה בעוד שנה תלוי בתוצאות של המלחמה הזאת, שמוביל אותה מי שהבטיח לאומה שלו שלאיראן לא יהיו טילים ולא נשק גרעיני. יש לו רקורד של קיום הבטחות טוב בהרבה משל המנהיג הדגול שלנו שמבטיח לנו 15 שנה הרבה דברים וקורה בדיוק ההפך, אז אני עוד אופטימי.

אני מקווה שנגלה עוד שנה שאני טעיתי. הרקורד שלנו לפחות מאז 2006 מראה שהסיכוי לזה קלוש עד לא קיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני כותב את ההודעה הזו מהממד, כשמהבוקר כבר כמה בתים נפגעו באיזורים שונים בעיר שלי.

אני מחזיק אצבעות לשלומך, לשלום משפחתך ולשלום כל אזרחי ותושבי המדינה.

זמן המסך שרעייתי הקציבה לי נגמר ולכן אאלץ לפרוש.

סופ״ש רגוע 💪 ומחשבות חיוביות

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

לא קראת את הכתבות על זה שסולברג הרשע מרושע שחוסם את נתניהו בוועדת הבחירות שחס וחלילה לא ימנו שם יועצת משפטית שמבינה בסייבר הוא בעצם דתי לייט פשרן?

https://www.maariv.co.il/news/politics/article-1298175

אני מבין שהמצב בסקרים לא להיט  ומנסים בכל דרך להשפיע ככה שהתוצאה תהיה לטובת נתניהו שלא יהיה חס וחלילה מצב שהוא לא נשאר ראש ממשלה. זה ברור כשמש. אבל אני באמת חושש שאנחנו באמת הולכים למלחמת אחים. השאלה שאני שואל, האם באמת בצד הימני מצפים לזה בכיליון עיניים כמו שניסו לצייר לי? אין ספק שהרבה אנשים התקרבו לדת בגלל המלחמות. לא צריך מחקר ולא צריך מדגם. מספיק להרים את הראש. אבל האם הלך הרוח הוא באמת לכפות את הדת על הכלל? להביא את ישראל שתהיה דתית וימנית יותר ואם זה לא יצליח אז זה יהיה באלימות ובכח? האם זה השיח בצד הימני? השאלה מופנת כמובן לאלה שמצביעים לקואליציה והאם לחילוניים שבינהם זה מקובל ועובר חלק בגרון.

פורסם
לפני 3 שעות, garicho כתב:

אני חושב שאתה צריך לבדוק את הלך הרוח בארה״ב, גם בימין הרפובליקאי. ההנחה השולטת ממה שאני קורא זה שישראל שוב זממה והכניסה את ארה״ב למלחמה מיותרת במזרח התיכון, שהורגת חיילים אמריקאים ללא שום יתרון לארה״ב. אני לא אומר שזה נכון, אבל זה בהחלט הלך הרוח בקרב שכבות נרחבות גם בימין שם (אני לא מדבר על שמאל, שם ישראל כבר מזמן קולניאליסטית לבנה וברברית שמבצעת רצח עם והורגת ילדים ותינוקות להנאה הסדיסטית שלה)

לפי הסקר של פוליטיקו שפורסם אצל עמית סגל יש רוב לתמיכה במלחמה בציבור הכללי האמריקאי.

פורסם

אני לא מבין מה הטענות? 

שפוליטיקאים משקרים? 

שלא השמדנו לחלוטין את האיום מאיראן? 

או בכלל שתקפנו בכלל את איראן? 

שלא השמדנו לחלוטין את עזה?

שלא השמדנו לגמרי את חיזבאללה? 

אז כן. פוליטקאים משקרים ולפחות אוהבים להשתמש במילים מפוצצות כמו: ימין על מלא וניצחון מוחלט. המילים הריקות האלו זאת הבעיה האחרונה.  הייתי שמח אם לפוליטיקאים היום תהיה את היכולת לנאום את נאום דם יזע ודמעות אבל אין.

נכון שלא השמדנו את האיום האיראני. אם יש אפשרות לעשות את זה? קשה לי להאמין. האם אפשר לעשות יותר כמו להפציץ להם את שדות הנפט? אולי

היה צריך לתקוף באיראן או שבכלל היה צריך לראות בהם נכס?

שלא השמדנו את חמאס? ברור שלא אבל תמיד אמרתם שאי אפשר.  אז על מה הטענות? לי לפחות יש כי אמרתי שצריך להשמיד את עזה על יושביה אבל לא עשו את זה אז ברור שעד שזה לא יקרה יהיה שם טרור ומלחמת נצח.

כנ"ל חיזבאללה. לדוגמא שמעתי את יאיר גולן אומר שלא יכול להיות שלא עושים רצועת בטחון אבל שהיה הוא אמר שזאת טעות. כן. צריך גם שם לחסל את כל כפרי תומכי החיזבאללה אבל גם זה אומרים שזה לא אפשרי. 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 31 דקות, עדי-אל כתב:

שלא השמדנו לחלוטין את האיום מאיראן? 

שאין לך (ולי ולאף אחד אחר) מושג האם המלחמה מנוהלת טוב, ומה אם בכלל אפשר לעשות אחרת או יותר; 

שאין לך (ולי ולאף אחד אחר) מושג האם היא משיגה את היעדים שלה. והאם עוד חצי שנה, כשנחזור לממדים, אז זה בגלל שהאיראנים "הפתיעו" והצליחו לשקם, או כי חירטטו אותנו, כמו תמיד, וירו על מטרות חסרות ערך - או שוב לא הבינו שחיסול מנהיגים לאו דווקא מבטיח שינוי לטובה;

שמרגילים אותנו, כמו שהרגילו את תושבי העוטף במשך שנים, שהחיים הופכים לשגרה של סבבים פעם בחצי שנה - שנה מול איראן;

שמצפים שנשמח ונתלהב מזה;

שלאף אחד מאיתנו אין מושג מה ה-end game, אם יש כזה;

שאף אחד מאלו שאנחנו משלמים להם את המשכורת לא מרגיש שהוא חייב לנו דין וחשבון. הגורם הכי בכיר בערך שעונה לשאלות באמת זה דובר צהל. ונתניהו מקיים מסיבות עיתונאים כדי להתבכיין שלא נותנים לו חנינה.

ושמאות אלפי או מיליוני אנשים מבוגרים לא מצליחים להבין שזה לא נורמלי שמרגילים אותם לחיות במציאות בה פעם בחצי שנה החיים משותקים לחודש (במקרה הטוב), יציאה מהבית הופכת להימור והנחת המוצא של כולם זה שמימלא הכל זה שקר, ועדיין זה מתקבל.

• אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעת איך מנוהלת המלחמה לא תדע, לא משנה איזה ממשלה תהיה פה. ממתי אזרחים יכולים לדעת דברים כאלה בלייב תוך כדי מלחמה...

מה שכן ישתנה זה התחושה שלך שיש על מי לסמוך. את זה כרגע אין, לאור ההיסטוריה של המנהיג הדגול שלנו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

אבל אני באמת חושש שאנחנו באמת הולכים למלחמת אחים. השאלה שאני שואל, האם באמת בצד הימני מצפים לזה בכיליון עיניים כמו שניסו לצייר לי?

קודם כל הכל אפשרי והאפשרות שזה יקרה תלויה רק בהנהגה וזו שיש כרגע, היא בהחלט לא משהו ובהחלט שאין לה בעיה מיוחדת שתהיה סוג של מלחמת אזרחים, הם בפועל מעודדים עבריינים מהסוג הזה (לצד זה, לא חושב שתהיה כאן מלחמת אזרחים קלאסית כפי שאנחנו מכירים ממקומות אחרים בעולם). מה שכן, "החבר" הזה שלך הוא חלק קטן באוכלוסייה, לא מספיק גדול כדי ליצור כאן משהו של ממש. כן, יש לנו בשנים האחרונות בעיה של דת ברמה הנמוכה ביותר שלה כפי שאנחנו פוגשים אצל האויבים שלנו (כמו החוזרים בתשובה האלו) אבל הרוב הדתי לא שם. זה לא שהם לא היו רוצים קצת יותר דת, יותר מסורת כדרך שלטון במדינה, אבל גם הם מבינים שאי אפשר למתוח את החבל לקצה. 

פורסם

שמעון פרס, 9.9.1993, 4 ימים לפני אוסלו:

"אין זה הסכם בין מוסדות בלבד. זהו הסכם בין שני עמים… לא עוד מלחמה, לא עוד טרור, לא עוד אלימות. בארץ הזאת ישלוט השלום"

שר חוץ באותו רגע, כן?

אבל נתניהו הבטיח, אבל אבל אבל למה אבל

• רעיון גרוע 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

"אין זה הסכם בין מוסדות בלבד. זהו הסכם בין שני עמים… לא עוד מלחמה, לא עוד טרור, לא עוד אלימות. בארץ הזאת ישלוט השלום"

שר חוץ באותו רגע, כן?

ומה קרה לפרס? האם הוא המשיך להיות ראש ממשלה 16 שנים או שהפך ללא רלונטי ברגע שההסכם לא הצליח להביא את השלום?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 דקות, hans כתב:

שר חוץ באותו רגע, כן?

באמת חשבתי להצביע לפרס בבחירות הבאות, שימשיך את התהליך עם ערפאת. אבל עכשיו אני לא אעשה את זה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הנקודה שלי הייתה ברורה, אל תתחכם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

מזל טוב. שלנו חושבת שזה אמבולנס וממשיכה לישון כרגיל, חוץ מכמה ימים כיפים בהם הירי היה באיזור 3:30 - 4:00 והלילה נגמר אז.

תודה! עכשיו גם אנחנו חלק מתרמית הפירמידה הגדולה :lol:

אצלנו זה 50-50 שהאזעקה/טריקת הדלת/בום/נביחת הכלב תעיר אותה.

שותים הרבה קפה..

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אני מרגיש הפוך ממך. הבעיה היא שהמערכות האלו הן לא הרמטיות מספיק, 

הן עוזרות יותר בטווח הקצר אבל מאפשרות לדרג הנבחר ולמערכת הביטחון "למרוח" את הקונפליקטים.

בהיעדר המערכות האלו אני חושב שקונפליקטים בהם זורקים טילים בליסטיים במשקל כבד היו מסלימים מהר מאוד, עד לרמה שמדינות העולם היו עוצרות את הצדדים מהשמדה הדדית/מזרח התיכון.

אם הן היו הרמטיות, איזה אינטרס היה לפתור את הבעיות מן השורש?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, hans כתב:

הנקודה שלי הייתה ברורה, אל תתחכם.

אני בטוח שאם פרס היה בשלטון 15 שנים, וממשיך להבטיח כל הזמן את השלום שלא מגיע, אנשים היו מתלוננים בדיוק כמו על ראש הממשלה שלנו.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...