Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שלא יכול להרשות לעצמו להפסיד 

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם
ציטוט

🔓 חשש לחדירת מחבלים (01/03/2026):

18:45:
• שרון: צור יצחק

צופר - חדירת מחבלים

הכתובת על הקיר...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם המנהרה מהשטחים עד ירושלים?

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

מי יוצא למלחמה בשביל תיקו???

התרחיש הכי טוב מול איראן, וכשאני אומר הכי טוב אני מתכוון ברמת הפנטזיה - זה שהמשטר הנוכחי נופל, עולה משטר חילוני עם הבן של השאה או בלעדיו, האיראנים זונחים את השאיפות האימפריאליות שלהם, שזה אומר חיזבאללה, החות׳ים והשיעים בעיראק, ו׳סולל בונה׳ חוזרת לעבוד בטהרן.

אפילו זה לא ממש נקרא ׳ניצחון מוחלט׳ ברמה של כניעה ללא תנאי של יפן וגרמניה או מה שמכרו לבייס לגבי עזה.

במקרה שלנו, אם איראן חוזרת למו״מ עם האמריקאים, נוטשת את תוכנית הגרעין והתמיכה בפרוקסי שלה (באופן שניתן לאכוף) - אני שולח לשרה שמפניות ורודות בעצמי.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 28.2.2026 בשעה 11:32, David32 כתב:

אה כי בדיוק עמדו להרשיע את ביבי?

לפחות פה אין קשר.

בתאריך 28.2.2026 בשעה 15:55, hans כתב:

לייחס את התקיפה הזאת לקוסנפירציית הישרדות של ביבי זה ביביזם בהתגלמותו. די עם השטויות האלה. ביבי ינצל כל דבר כי הוא פוליטיקאי, אבל הוא לא מתכנן כמעט כלום, בטח ברמות האלה.

למי שלא הבין את כוונתי, וגם למי שחושב שהבין אבל יש מצב שלא לחלוטין- אסביר למה התכוונתי, עכשיו כשאני קצת יותר רגוע :lol:

לא יחסתי להוד מתרוממותו את התקיפה מתוך הישרדות. 

הנקודה פשוטה מאד- 

נשיא ארצות הברית רצה הסכם עם איראן. 

נשיא ארצות הברית התחיל לשלוח כוחות למזה"ת. 

נשיא ארצות הברית איים בתקיפות.

נשיא ארצות הברית איים שכדאי לאיראן להגיע להסכם או שהוא (נשיא ארצות הברית) יתקוף. 

נשיא ארצות הברית שלח עוד כוחות. 

מי תקף? נתניהו...

זו תעודת עניות לממשלה שלנו, פשוט מאחר והאמריקאים הפכו אותנו לכלבתא שלהם. מר טראמפ היה צריך סולם שייתן לו גם לרדת מהעץ וגם לקטוף את הפירות, ואיזה קשיש אחד חצי דמנטי שלא זוכר כלום ולא מתעורר בזמן אבל צריך ממנו משהו, קיבל הנחייה לתקוף.

למען הסר ספק. אני בעד התקיפה. הייתי בעדה עוד מ"סיום" עם כלביא, כי לא השלמנו את המלאכה. אני עדיין בעד התקיפה גם תוך האזעקות והביקורים התכופים במקלט. 

פשוט- טראמפ נתן לביבי ללחוך בשקיקה משהו, תוך שהוא מנפנף בחנינה מול פרצופו, בנוסף לשלל הסיבות הלגיטימיות והנחוצות ליציאה למתקפה. אחרת נשיא ארצות הברית היה זה שתוקף.

ואם אכן, נשיא ארצות הברית היה תוקף ראשון- המלחמה מול איראן הייתה נראית קצת אחרת עם פחות (כפי הנראה) חימושים שמגיעים לביקור בארץ הקודש. רוב התחמושת הייתה מטיילת ברחבי המזרח התיכון על אינטרסים אמריקאים (להערכתי) במקום אצלנו.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני שעה, stx כתב:

במקרה שלנו, אם איראן חוזרת למו״מ עם האמריקאים, נוטשת את תוכנית הגרעין והתמיכה בפרוקסי שלה (באופן שניתן לאכוף) - אני שולח לשרה שמפניות ורודות בעצמי.

זה אכן התרחיש היותר הגיוני שיקרה - במקרה הטוב ביותר. מצד שני צריך לזכור שבאיראן יודעים שלטראמפ יש זמן מוגבל למבצע הזה, מעריך שלא יותר משבועיים במקסימום, ולכן הם יודעים שהם רק צריכים לשרוד את התקופה הזו. יש אולי המון מתנגדים למשטר, אבל הם חלשים מאוד מול "דוד מרדכי" של האיראנים, הבאסיג', שאלו פשוט חלאות שהממשל נתן להם רישיון להרוג. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

ואם אכן, נשיא ארצות הברית היה תוקף ראשון- המלחמה מול איראן הייתה נראית קצת אחרת עם פחות (כפי הנראה) חימושים שמגיעים לביקור בארץ הקודש. רוב התחמושת הייתה מטיילת ברחבי המזרח התיכון על אינטרסים אמריקאים (להערכתי) במקום אצלנו.

ישראל היא אינטרס אמריקאי.

מישהו מהממשל קרא לה פעם נושאת המטוסים הכי זולה שלהם או משהו כזה.

פצצות נופלות באיראן זה אינטרס ישראלי ממדרגה ראשונה וזה לא משנה אם טראמפ תמרן את ביבי, ביבי תמרן את טראמפ או אורית סטרוק תמרנה את שניהם.

בכל מקרה, אל תדאג - אף אחד בעולם לא היה שונא אותך פחות אם היית תוקף שני במקום ראשון ואף אחד לא היה מוותר על לירות עליך גם אם לא היית תוקף בכלל. בדיוק כמו הסקאדים במלחמת המפרץ.

לפני 1 דקה, madmaxx כתב:

זה אכן התרחיש היותר הגיוני שיקרה.

זה מורכב מדי בשבילי אפילו לנחש מה יקרה.

אני רק בטוח בדבר אחד לגבי האיראנים - פרייארים הם לא.

העליונות האמריקאית היא מוחלטת יחסית אליהם ועדיין ארבעים שנה הם מרשים לעצמם לשרוף דגלי ארה״ב כל שני וחמישי, לפרוץ להם לשגרירות ולהחזיק אמריקאים בני ערובה, לירות על נושאות מטוסים אמריקאיות, לתקוף בנות ברית שלהם ועוד כהנה וכהנה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה אמיתי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה חצי מטר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, stx כתב:

התרחיש הכי טוב מול איראן, וכשאני אומר הכי טוב אני מתכוון ברמת הפנטזיה - זה שהמשטר הנוכחי נופל, עולה משטר חילוני עם הבן של השאה או בלעדיו, האיראנים זונחים את השאיפות האימפריאליות שלהם, שזה אומר חיזבאללה, החות׳ים והשיעים בעיראק, ו׳סולל בונה׳ חוזרת לעבוד בטהרן.

זה חתיכת ניצחון. אני חושב שיש לנו בעיה עם הטרמינולוגיה. לא נורא

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 40 דקות, stx כתב:

זה מורכב מדי בשבילי אפילו לנחש מה יקרה.

אני רק בטוח בדבר אחד לגבי האיראנים - פרייארים הם לא.

אכן. אני מניח שמאז כישלון החלפת הממשל בעירק ואגפגניסטן, אף אחד לא הולך לשלוח כוחות קרקעיים להחלפת משטר ומה שנשאר זו התקווה שהשלטון יוחלש במידה כזו שמישהו מקומי יקום עליו. בעזה כבר מזמן הבנו שאין סיכוי, בלבנון זה רבע קלאץ', באיראן דווקא יש סיכוי מסוים אבל כאמור, הם ללא נשק וחלשים משמעותית לעומת תומכי המשטר (הבאסיג'). אבל לדברים האלו יש דינמיקה שאף אחד לא באמת יכול לצפות אותה וכפי שכתכת, מורכב מדי בשביל לנחש. 

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

זה חתיכת ניצחון. אני חושב שיש לנו בעיה עם הטרמינולוגיה. לא נורא

מסכים איתך לגמרי - כתבתי פנטזיה.

אני לא חושב שאלו מטרות המלחמה שצה״ל מכוון אליהם, יותר סביר שמנסים לקצוץ להם את הכנפיים, עד כמה שאפשר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להבנתי אנחנו מפוצצים את כל המבנים של הבסיז' בערים המרכזיות כדי לאפשר לאנשים לצאת לרחובות. 

זה בעיקר תלוי בהם. אם הם לא יקחו את העתיד בידיים, הם ימשיכו לחיות ככה.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

ואני חשבתי שאתה צוחק 

------------03-01-2026_11_40_PM.thumb.png.d736b7eafcb9c7d6cc0c6f6c86278fc5.png

• מבאס 1
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 14 שעות, ברווז כתב:

הנקודה פשוטה מאד- 

נשיא ארצות הברית רצה הסכם עם איראן. 

נשיא ארצות הברית התחיל לשלוח כוחות למזה"ת. 

נשיא ארצות הברית איים בתקיפות.

נשיא ארצות הברית איים שכדאי לאיראן להגיע להסכם או שהוא (נשיא ארצות הברית) יתקוף. 

נשיא ארצות הברית שלח עוד כוחות. 

מי תקף? נתניהו...

זו תעודת עניות לממשלה שלנו, פשוט מאחר והאמריקאים הפכו אותנו לכלבתא שלהם.

אפילו ערוץ 12, שלא יגיד ישירות מילה טובה על ביבי, לא מתאר את השתלשלות הדברים כך. נהפוכו, הוא מתאר שיתוף פעולה בו התפיסה של ביבי משכנעת את טראמפ לתקוף, על הראש של חלק משמעותי בבייס שלו.

לא יודע מהיכן הבאת את התיאוריה הזו, בטח בהתחשב שהתקיפות מתחלקות בערך שווה בשווה ושיש דיווחים ספיציפיים על למה תקפו מתי שתקפו ואיך חילקו את העבודה. 

לפני 14 שעות, ברווז כתב:

ואם אכן, נשיא ארצות הברית היה תוקף ראשון- המלחמה מול איראן הייתה נראית קצת אחרת עם פחות (כפי הנראה) חימושים שמגיעים לביקור בארץ הקודש. רוב התחמושת הייתה מטיילת ברחבי המזרח התיכון על אינטרסים אמריקאים (להערכתי) במקום אצלנו

ועל מה מבוססת ההערכה?

כי כל מה שאנחנו יודעים, ברמה ההצהרתית, אומר בדיוק ההפך. 

נ.ב. ייתכן ולא דייקתי לגבי המעורבות של האמריקאים בתקיפות

image.png.8c11f59cf637858c75a6593ab304da60.png

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...