Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

מה שיפה במה שביבי עשה ובאיך שפוליטיקה רגשית-ישראלית עובדת אצל הרבה (רוב ה-?) אלקטורט, זה שגם כשאנשים קולטים שמדובר בבלוף - הם לא יכולים לצאת מהפוזיציה המחנאית המקורית שלהם, אז במקום להבין שהמלך עירום הם מאשימים את כל העולם וזהו.

כל יום ספין חדש, פרשה חדשה, חקירה חדשה, אשמים חדשים. אז זה היה מנדלבליט, ואז אלישיך, ואז חיות, ואז פצ״רית - וכמובן שדילגתי על איזה 50 שעירים לעזאזל בדרך כי זה בלתי אפשרי לזכור את הכל. מרוב שהטרילו לישראלים את הצורה הם כבר לא מסוגלים לעקוב אחרי כלום (״מרוב עצים לא רואים את היער״).

כלבים נובחים ושיירה עוברת.

השבוע ח״כ מכהן (אלמוג בוקר) הגיע לאוניברסיטת בן גוריון, חמוש במופגן (מה שנקרא אצלנו open carry), ופוצץ שיעור במדעי המחשב של סבסטיאן בן דניאל (״ג׳ון בראון״ במרשתת). בראון הוא סמולן ידוע, אמנם רק ברשת החברתית ולעולם לא במסגרת האוניברסיטאית, אבל זה לא שינה יותר מדי. המשטרה הגיעה למקום ופינתה את... בן דניאל. לול? לול.

אשכרה פוליטיקאי *מכהן* מגיע להטריד ולאיים על אזרח המרצה באוניברסיטה, עבור הפשע הקדמון של להביע את דעותיו ברשת החברתית, וכל זה בחסות המשטרה(!?). מיותר לציין שהן בוקר והן חבורת הזבל שבאה איתו חסינים מכל התערבות שיטורית, שכן את השיטור שומרים רק לצד הלא-נכון במפה הפוליטית.

אני מניח שהתכוונת אלי, וזה מהלך אור קלאסי.

הרבה לפני טבח שמחת תורה כבר האשמתי את ביבי במה שקורה, והאשמה גדלה פי כמה אחרי הטבח.  אף פעם לא הגנתי עליו, ומה שקורה פה זה דווקא הפוך - אתם מתקשים לצאת מהפוזיציה שנכנסתם אליה.

לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

במציאות הקיימת, מערכת המשפט גם עדיין מגנה עלי מהם. זה לא שכפץ מושלם

ומי מגן עליך ממערכת המשפט?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 7 שעות, oryo כתב:

השבוע ח״כ מכהן (אלמוג בוקר) הגיע לאוניברסיטת בן גוריון,

'כחת לציין שהוא בא עם נהוראי, נהוראי, נהוראי ואלירן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אף פעם לא הבנתי את הטיעון המטומטם הזה.

באמת. אולי כי אני אזרח שומר חוק.

למה צריך להגן עליי ממערכת המשפט?

יותר נראה לי שצריך להגן עליי מפוליטיקאים שחושבים מה טוב לי ועושים בדיוק הפוך ממה שטוב לי.

צריך להגן עלינו מכוח בלתי מוגבל מפוליטיקאים שיהיה להם שכרון הכח עקב החלשת בית המשפט ויעשו מהמדינה מושחתת, אלימה, דתית וממש לא דמוקרטית.

אתה יכול לספר לעצמך סיפור שזה אף פעם לא יקרה אבל דה פקטו זה קורה.

כדאי שתעיין קצת בתהליך שקרה בהונגריה ותראה שזה היה בדיוק אותו דבר. עזוב את הסיפורים שמספרים לך. לך תקרא. לא סתם מתעסקים עכשיו עם התקשורת. סיימו עם בית המשפט והוא מפוחד ומורתע ועכשיו עברו לתקשורת.

לך תקרא מה קרה בהונגריה לאחר שאורבן סיים את המהלך שלו. לך תקרא מה קרה לכסף.ולאינפלציה. מי שיכל, ברח. מי שלא, נשאר וסובל.

ולנו, כיהודים, אין מדינה אחרת אבל אם המדינה הופכת למושחתת, אלימה ודתית זאת כבר לא בדיוק המדינה שגדלנו עליה וחוץ מנוסטלגיה לא יישאר הרבה.

גם בנושא הבטחון - שים את המשקפיים ושים לב שמישהו מכר אותנו לאמריקאים. הם לא יושבים שם ביבשת אמריקה ומשגיחים עלינו אלא יושבים פה, בקריית גת והעוטף ( בינתיים רק שם) ומשגיחים על ביבי שלא יעשה צעדים שהם לא מסכימים.

על זה צריך להגן עלינו. תאמין לי שברגע שיעשו את מה שרוצים בבית המשפט - אם לא תהיה מקורב לצלחת ולא תהיה מה"חונטה" של הימין ( בכוונה השתמשתי במילה הזאת) אתה לא תוכל לחיות פה.

תראה את הרדיפה אחרי אנשים שחושבים אחרת. באמת אתה רוצה לחיות במדינה כזאת? אנחנו מתחילים להדמות למדינות ערב מבחינת התנהגותית.

מילה קצרה על הפצ"רית כי אני יודע שאתה מת לקפוץ בנושא בית המשפט - אבל הפצ"רית.....

מי שחוטא , ולא משנה מי הוא, צריך להענש.

אבל, שים לב שרוצים כבר להעניש אותה בלי משפט. עשו לה משפט שדה.

במדינה כזאת אתה רוצה לחיות? של בבונים? 

היא חטאה והיא תשלם את עונשה. בגלל סרח לא הורסים מערכת משפט. צריך ללמוד מהטעות ולא להרוס.

זאת בדיוק מה שהממשלה הזאת ובעיקר העומד בראשה עושים.

במקום לתקן בצורה נכונה, נהרוס הכל ונבנה את זה שזה משרת רק אותנו.

צא מהפוזיציה שמאכילים אותך כל היום של שמאלנים בוגדים. רובם אנשים שתרמו הרבה שנים עבור המדינה ואפילו סיכנו את חייהם עבורה.

תתחילו ללכת אחרי אנשים ראויים ותצמיחו אנשים ראויים שטובת העם ולא טובת הבייס מול עינהם.

ששוויון בנטל זה נר לרגליהם ולא רדיפה אחרי הציבור החרדי שלא סופר אותם.

תאדירו אנשים איכותיים וממלכתיים שייצגו אתכם ולא לץ כמו מרדכי דוד שלא עשה צבא ועושה רק באלגן. כשחושבים ימין זאת הדמות שעולה בראש. נגד הצבא, נגד חוקים, פרובוקאציות ואלימות.

גם הימין צריך לעשות חושבים ולהרים מישהו ממלכתי במקום נתניהו שכבר מזמן לא ראש הממשלה של כולם ובטח לא ממלכתי.

אם רוצים ריפוי בעם זה קודם כל במנהיג וזה יכול לבוא רק מהימין אבל לדעתי הימין עוד לא בשל לכך לצערי.

• אהבתי 4
פורסם

לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

באמת? את זה הבאת כהוכחה לשאלה למה אני צריך הגנה ממערכת המשפט? באמת?

התחלת עם ויקיפדיה אז אני אמשיך איתך עם ויקיפדיה. תקרא ותאמר לי מה ההבדלים בתהליכים.

https://he.wikipedia.org/wiki/חוקת_הונגריה

שום התייחסות לכוח הבלתי מוגבל של הפוליטיקאים שהם רוצים לעצמם מבלי שום יכולת שיפוטית כנגדם ואתה מביא לי את הקשקוש הזה?

חוקים שלא ניתן יהיו לחקור עבירות שחיתות כנגד שר שהוא מכהן? אתה מבין לאיזה כיוון יקחו את המדינה?

ומה עם כל החקירות והחיפוש בעירום של מפגינים על ידי המשטרה רק לשם ההפחדה?

זאת שוב הוכחה ששמים איזו שטות מול העיניים של האזרחים ובחסות הערפל מעבירים חוקים הרבה יותר דרמטיים נגד חופש הביטוי ותוספת כח לשלטון.

ובתור ימני לא אמרת מילה על זה שאת מפתחות הבטחון העברנו ( יותר נכון אחד העביר) לידי האמריקאים ובתור ימני זה עבר לך חלק בגרון.

מאכילים אותך בימין ושמאל כל היום ואתה מתענג על זה אבל לא שם לב שמוכרים את העתיד שלך ושל ילדיך לאמריקאים ולחרדים אבל אתה תקוע על השמאלנים שהם אולי 15 אחוז מהאוכלוסיה כאשר"אחיך" החרדים שהם 20 אחוז מהאוכלוסיה אוכלים לך את הכסף, את הבטחון ומנצלים אותך שתהיה משרת שלהם. 

כשתפתח את העיניים מהימין והשמאל אתה תגלה בדיוק את מה שתיארתי - מדינה מושחתת, דתית ואלימה.

איך זה לא מפריע לך שאתה צריך תור לרופא ( אחרי כל הכסף שאתה משלם) ותמיד אומרים לך שאין תורים. איפה יש תורים? באלעד, בבני ברק ובבית שמש. זה לא מפריע לך?

החלק הכי עצוב שימניים כבר מזמן לא מצביעים ימין כי מה שיש עכשיו זה ממש לא ימין. 

אנשים חושבים שביבי טוב לישראל. ביבי טוב לעצמו. 

עוד מעט תקבל לגרון את נתניהו השני ותאמין לי שהוא יהיה הרסני הרבה יותר מנתניהו הראשון.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הבעיה במקרה הזו היא לא מעצר השווא, דבר שקורה בשגרה, אבל מעניין את הימין רק כאשר זה משרת אותו, אלא עצם העבודה שהיועץ המשפטי היה בכלל צריך ללכת עם מאבטח!!!! מעבר לעבודה שעורכת הדין הזו היא בדיוק כמו סילמאן, פח אשפה של יהדות שטחית. 

השמאלנים האלו, פשוט סכנה קיומית למדינה. 

579171112_1393990395425532_2524011387060640617_n.jpg

580836575_1393990322092206_3009950899323094984_n.jpg

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

באיזו סיטואציה? אם אתה רומן זדורוב או הבדואי ההוא שישב בכלא שנים עם האשמה דומה? אף אחד.

בעתיד הלא רחוק, כשהשופטים יוחלפו על ידי אנשי ימין דתי על מלא (לוין כבר חזק בתהליך. עוד מעט הויכוח על האליטה יהיה סופר חסר טעם, כי פשוט הפול שממנו יגיעו השופטים ימולא רק על ידי דתיים או ליכודניקים), לא יהיה גם מה שימנע ענישה שונה לשמאלנים או ערבים או כל מי שלא מזוהה עם המגזרים הקדושים כאן. כמובן אנחנו קרובים ליום שבו לא יחקרו שום דבר שקשור לשחיתות או עבריינות של פוליטיקאים.

אבל אני לא מבין לאן אתה מכוון. הטענה שלי היא הרי לא שהיום המצב הוא מושלם, אלא שהרפורמות של המשיחיים נועדו פשוט להפוך את זה לגרוע יותר בכל פרמטר אפשרי.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, madmaxx כתב:

אלא עצם העבודה שהיועץ המשפטי היה בכלל צריך ללכת עם מאבטח!!!!

יועמ"ש הוא אישיות מאובטחת בהגדרה. 

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

אני מניח שהתכוונת אלי, וזה מהלך אור קלאסי.

הרבה לפני טבח שמחת תורה כבר האשמתי את ביבי במה שקורה, והאשמה גדלה פי כמה אחרי הטבח.  אף פעם לא הגנתי עליו, ומה שקורה פה זה דווקא הפוך - אתם מתקשים לצאת מהפוזיציה שנכנסתם אליה.

אתה לפעמים כותב כאילו אתה עדיין תומך בו לכן זה יכול לבלבל אנשים פה, אפשר להגיד שגם אני מתבלבל כמעט בכל פעם.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 שעות, יובל .מ. כתב:

אתם מתקשים לצאת מהפוזיציה שנכנסתם אליה.

תוכל להסביר מאיזו פוזיציה צריך לצאת?

פורסם
לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

אתה לפעמים כותב כאילו אתה עדיין תומך בו לכן זה יכול לבלבל אנשים פה, אפשר להגיד שגם אני מתבלבל כמעט בכל פעם.

אני מחפש לתמוך רק באמת, כשהוא יעשה משהו טוב אפרגן לו וכשיעשה משהו רע אקלל אותו. 

זה מין קונספט כזה.

בבחירות הבאות הוא וכל הזבל שאיתו ילכו הביתה כי הם אחראים ל1200 נרצחים ביום.

אם מישהו רוצה להתבלבל מזה שיתבלבל.

פורסם
בתאריך 13.11.2025 בשעה 21:54, יובל .מ. כתב:

שבוע אחרי שהוא מבקש לחקוק את הפצרית עוצרים את ראש להב 433 לחקירה.

יום אחרי שהפצרית נעצרת חושפים פרשה גדולה של ההסתדרות.

מה. הקשר.

אתה מלין על זה שעוצרים עבריינים? 

מה הקשר בין הפצ"רית וההסתדרות, למשל?

בתאריך 13.11.2025 בשעה 21:54, יובל .מ. כתב:

שוב - הם כולם זבל, וזה לא מדנה כבר אם מי שדופק אותנו הוא ליכודניק או איש יש עתיד.

מסכים. כל ה-120 צריכים לעוף לקיבינימט, אבל אחד ספציפי, צריך לעוף כמה שיותר מהר כי הוא עושה יותר מדי בעיות.

בתאריך 13.11.2025 בשעה 22:44, יובל .מ. כתב:

אגב הניצב - לפי התגובה הוא מסר את הפלאפון עם הקוד בניגוד לזאת שהלכה לטייל בים ושתקה בחקירות.

התנהגות של קצין ישר מול עבריינית במדים.

שמסרה את הססמא למכשיר שלה בלי למצמץ, לפי מה שקראתי בעיתונות. 

כן, הזוי שהטלפון שלה הלך לאיבוד בתזמון מעניין שכזה. לא קונה את זה. 

אבל כמו שאמרו פה, הניצב כנראה דאג שהמכשיר שלו יהיה נקי, מראש. 

בתאריך 15.11.2025 בשעה 08:14, asix כתב:

אף פעם לא הבנתי את הטיעון המטומטם הזה.

באמת. אולי כי אני אזרח שומר חוק.

למה צריך להגן עליי ממערכת המשפט?

כשהחוק שאתה שומר עליו "לא בא בטוב בעין" של הממשלה, אתה תצטרך מישהו שיגן עליך. 

כמו האזרח שממש לא מזמן אמר כמה דברים לכיוון של השר לביטחון לאומני וקיבל מעצר וחיפוש בעירום. 

לצערי אנחנו במצב שבו דווקא האזרחים שומרי החוק צריכים לחשוש. 

יש במערכת המשפט כמה דברים שהם בעייתיים מבחינתי ומצריכים תיקון, כן. אין מערכת מושלמת. רק שמה שמנסים לעשות פה זה לא תיקון אלא אונס קבוצתי ושבירת ידיים ורגליים למערכת כדי שתהיה משותקת לטובת אחד מהנאשמים שמתנהל נגדו הליך כרגע. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

כתבתי הודעה בשרשור על טראמפ, אבל זה דיון שמתאים גם לפה.

אתמול פרסמה המשלחת האמריקאית לאו״ם, הצהרה בשם ארה״ב, קטר, טורקיה, מצרים ועוד מדינות ידידותיות, על כך שארצות הברית עומדת מאחורי התוכנית שאמורה להוביל למדינה פלסטינית.

לדעתי האישית, מדינה פלסטינית היתה תמיד תנאי הכרחי אך לא מספיק, אם באמת רוצים שלום באיזור. אבל לדעתי רוב הישראלים כיום לא ממש בקטע של מדינה כזו.

לפי פרשנים ההצהרה היא מחיר שהאמריקאים משלמים, יחד עם מכירה של עשרות מטוסי f35 לסעודיה ולטורקיה, בתמורה להסכם נורמליזציה עם סעודיה.

וכל הטוב הזה מונחת עלינו מלמעלה, ללא תגובה של ראש הממשלה, שנראה שמצדו קיבל את מה שבאמת מעניין אותו בימים אלו, לחץ של טראמפ לחנינה. מה שנקרא ניגוד עניינים מהמקפצה.

יש עוד מישהו, חוץ מביביסטים, שחושב שראש ממשלה יכול לנהל משפט תו״כ כהונה?

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...