Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, יובל .מ. כתב:

אחי תחשוב שזה סימטריה אם בא לך. נמאס לי.

כולם שם מניאקים, כולם שם גונבים אותנו, חלק עם שפה של ביוב וחלק עם שפה יותר גבוהה.

אין ביניהם הבדלים. אפס רצון לאחד בין העם, רק לבוא להראות שהם יודעים לעקוץ כדי להשיג עוד כמה קולות ולהבטיח לעצמם 45 אלף שקל בחודש למשך 4 שנים.

בהבדל אחד קטן. נשיא בית המשפט העליון הוא סמל שלטון ומבקר המדינה פקיד ציבור (לא כגנאי).

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

אם לא שמת לב בשיטת הממשל שלנו לאופוזיציה יש מעט מאוד כוח השפעה... לכן לבוא אליהם בטענות על ניהול/חוסר ניהול זה קצת להיות שיכור.
באופן ספציפי למה ששאלת, במה בדיוק טרופר עוזר לי? שהוא עדיין מחזיק לליצן הזה גנץ את היד? תעשה לי טובה.
אני לא צריך אנשים נחמדים, אני צריך כאלה שיעיפו את ארגון הפשע מהשלטון.
זו הבעיה שלי, האופוזיציה לא עוזרת לי כי היא פשוט אופוזיציה גרועה, זה לא שהם גנבים כמו האחרים, רובם פשוט אופוזיציונרים גרועים. יש כמה יוצאי דופן, יאיר גולן, אייזנקוט שאני מקווה שהפסיק להיות נחמד, ליברמן, אבל יאללה, הם צריכים לאחד שורות ולהעיף את המאפיה לפח האשפה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

יושב ראש האופוזיציה מזלזל במבקר המדינה

זו טעות שלך, או שאני פספסתי? אני ראיתי שהוא עקץ את יו״ר הכנסת, ודי בצדק לדעתי.

לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

מטרופר

זכותך לאהוב אותו. בעיני הוא דוגמה לאימפוטנציה של האופוזיציה. מתעקש להיות ״באמצע״ ולא להרגיז אף אחד. מתחנף לימין. אדיוט שימושי של נתניהו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

זו טעות שלך, או שאני פספסתי? אני ראיתי שהוא עקץ את יו״ר הכנסת, ודי בצדק לדעתי.

לא במליאה, באחת הועדה אמר מבקר מטעם.

לא על אוחנה. ממנו לא אכפת לי, גם פח אשפה.

פורסם
לפני 26 דקות, farkash7 כתב:

אם לא שמת לב בשיטת הממשל שלנו לאופוזיציה יש מעט מאוד כוח השפעה... לכן לבוא אליהם בטענות על ניהול/חוסר ניהול זה קצת להיות שיכור.
באופן ספציפי למה ששאלת, במה בדיוק טרופר עוזר לי? שהוא עדיין מחזיק לליצן הזה גנץ את היד? תעשה לי טובה.
אני לא צריך אנשים נחמדים, אני צריך כאלה שיעיפו את ארגון הפשע מהשלטון.
זו הבעיה שלי, האופוזיציה לא עוזרת לי כי היא פשוט אופוזיציה גרועה, זה לא שהם גנבים כמו האחרים, רובם פשוט אופוזיציונרים גרועים. יש כמה יוצאי דופן, יאיר גולן, אייזנקוט שאני מקווה שהפסיק להיות נחמד, ליברמן, אבל יאללה, הם צריכים לאחד שורות ולהעיף את המאפיה לפח האשפה.

הקטע זה שגם גולן, אייזנקוט וליברמן ברמת העקרון הם פחי אשפה, כל אחד מסיבותיו.

פורסם (נערך)

רק שיהיה ברור - אני מאוד מעריך את אייזנזקוט, אב שכול וכל זה, שירות צבאי.

אבל בסוף הוא עוד גנרל שנירמל דברים גרועים בשביל פנסיה תקציבית.

לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

לא הם לא.

אתה זכאי לדעתך ורשאי לטעות. זה בסדר.

לפני 23 דקות, פינדר כתב:

וזה לא נכון?

לא

עריכה:

ובפינת ה"שמאל מנרמל והימין משתמש" - נירמלתם חסימת כבישים, הם יחסמו כשהשמאל יעלה.

תנרמלו "פקיד מטעם" - וכל רמטכל, ראש שבכ ןבכיר שימונה יסומן כ"פקיד מטעם"

ואז תבכו על הסתה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם

שמתם לב שהאיש, הסימטריה וההתנתקות על סטרואידים לאחרונה? כמה שהוא מעייף הילד הזה, כבר מזמן לא ילד אבל מתהג כמו אחד כזה. 

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

תנרמלו "פקיד מטעם"

שמע, אין איך לסובב את זה. הוא מונה על ידי נתניהו כדי להיות ״לא ביקורתי ״. כל מי שיש לו זיכרון של עשר עשרים שנה אחורה, זוכר שפעם דוחות של מבקר המדינה היו תופסות כותרות. היום כלום.

בדיוק כמו שנציב שירות המדינה הוא כבר לא נציב שירות המדינה, אלא זה שמאפשר לנתניהו למנות את מי שהוא רוצה לאיזה תפקיד שהוא רוצה.

בדיוק כמו שהכריזו עכשיו שפעיל ליכוד שולי ימונה להיות הקונסול במיאמי, כדי שיוכל לסדר שם את יאיר.

המנרמל, ידידי, הוא אתה! אתה עצמת ועדיין עוצם עיניים, בהתעקשות על איזון מדומה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

נירמלתם חסימת כבישים, הם יחסמו כשהשמאל יעלה.

חסימת כביש של "השמאל" מניעת הפיכת ישראל לפח אשפה של מדינה ושחרור חטופים. חסימת כבישים בימין? נעשה להם דווקא. אין סימטריה, לא הייתה סימטריה ולא תהיה סימטריה. ממשלה עם הערבים? אסון למדינת ישראל, ממשלה עם אנטי ציונים מוצצי תקציבים? הם אחים שלנו, "אנחנו רוצים שהם ילמדו ולא יתגייסו" כדברי דיסטל. כמובן שגם נהדר לשתף פעולה עם ערבים לצרכים פוליטיים. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

נירמלתם חסימת כבישים, הם יחסמו כשהשמאל יעלה.

חסימת כבישים נורמלה מזמן על ידי חרדים ואנשי נגד ההתנתקות. אםילו עכשיו אתה מדבר על השמאל ולא על החסימות של צו 9 והחברים של סנדק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

חסימת כבישים נורמלה מזמן על ידי חרדים ואנשי נגד ההתנתקות. אםילו עכשיו אתה מדבר על השמאל ולא על החסימות של צו 9 והחברים של סנדק.

יש הבדל גדול

בהפגנות נגד ההתנתקות אנשים ישבו בכלא.

בהפגנות של החרדים והשמאל לא.

לפני שעה, פינדר כתב:

מתחנף לימין

הוא איש ימין. לא?

• תוכן חדש...