Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בחדשות שלהם גם טענו שהפילו 2 מטוסי F35 ולקחו טייס בשבי.

זה כמו שאני אתייחס לדיווחים של חמאס, "משרד הבריאות הפלסטיני בעזה" או האו"ם. כולם שקרנים שם.

אנחנו לא צדיקים גמורים, אבל בוא.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אגב דיווחים בתקשורת - הבנתי גם שהם טוענים שהדירות בבניניים האלה הן חניות של,מטוסי F35.

זה איזה פרסום סאטירי ישן.

קצת Google Lens והכל ברור

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אנחנו לא יודעים לאן הם מכוונים. אפשר לנחש שכל מה שפגע בטווח של 4-5 קמ מהקיריה כוון לשם. אבל הם גם איימו בירי על אזרחים, לפחות עד כמה שקראתי. ברור שכל השיח מוכוון תעמולה משני הצדדים. אבל אני חושב שזה לא מקרי שיש הסכמה כמעט מקיר לקיר, כולל אנשים כמו יוסי ביילין, שזו מלחמה מוצדקת ולא היתה לישראל ברירה אחרת בנקודה הזו. אין הרבה דברים חיובים שאפשר לעשות מול אידיאולוגיה רדיקלית, דתית או חילונית, שמה שהיא מחפשת זה להוציא את המהפכה שלה החוצה. ולאיראנים אפילו אין אפילו את הbenefit of a doubt שיש לפלסטינאים, על זה שיש סכסוך טריטוריאלי מאחורי זה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 6
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, falou כתב:

זה איזה פרסום סאטירי ישן.

קצת Google Lens והכל ברור

זה לקוח מסרטון שהם פרסמו לפני 22 שעות, על איזה פרסום סאטירי אתה מדבר?

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

מי פירסמו?

הבאת ערוץ עם חמישה סרטונים לא קשורים לכלום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם מפגרים. התמונות האלה נוצרו בעקבות ההדמיות של צהל נגד חיזבלה שמחביא טילים בבתים אזרחיים.

הפרסום הסאטירי זה ששמו חללית ממלחמת הכוכבים מתחת לבניינים בהדמיה.

אבל יש מפגרים מפרסמים גם את זה כאילו זה אמיתי.

• רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

לא מאיצים ולא נעליים. הדף לא יוצא בצורה של ניצוצות, ומה לעזאזל הטעם להאיץ רגע לפני הפגיעה בקרקע? אם כבר מאיצים זה במקום שמיירטים עלולים לפגוע. בסרטון הראשון זה נראה ככה בדיוק מהסיבה שיובל תיאר, זוית של "מול" הופכת לכזו של "מהצד". 

קורא את החדשות והאמת, אני כל פעם לא יכול שלא חצי לגחך חצי לסלוד מהצורה שאנחנו מסקרים את המצב.

אנחנו תקפנו בלב אוכלוסיה? החפים מפשע שמתו הם "הרוגים". הם תקפו בלב אוכלוסיה? החפים מפשע שמתו הם "נרצחים".

יש בזה המון צביעות. לחשוב שאתה צודק בעימות כלשהו זה דבר חשוב, אבל די מעצבן אותי לראות את זה, זה איפושהו בין התמסכנות לבריחה מאחריות כשאנחנו אלו שהורידו את המכה הראשונה, מוצדקת ככל שתהיה.

לחלק מראשי הקרב המתמרנים כן אמרו שיש יכולות האצה, יש מצב שמה שרואים זה תיפקוד לא נכון של המערכת כי ההאצה הייתה צריכה ליהיות הרבה לפני בשביל לבלבל את המיירט וכאן הוא ניכנס לעבודה מאוחר מידי רגע לפני פגיעה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

בחדשות שלהם גם טענו שהפילו 2 מטוסי F35 ולקחו טייס בשבי.

זה כמו שאני אתייחס לדיווחים של חמאס, "משרד הבריאות הפלסטיני בעזה" או האו"ם. כולם שקרנים שם.

אנחנו לא צדיקים גמורים, אבל בוא.

קצת פספסת אותי. אני לא אומר שמישהו מאמין או צריך להאמין לחדשות, הצהרות והדיווחים שלהם

אני אומר שמבחינתם הם רוצים לרשום הישגים אמיתיים (ולכן מפרסמים את חדשות הבולשיט...), סתם להוריד בניינים זה לא הישג, פגיעה ביעדים צבאיים זה כן.

לכן אני נוטה להאמין שהם מכוונים בעיקר למטרות צבאיות. לא כי הם הומניטריים, כי הם רוצים הישגים אמיתיים להתפאר בהם. אינטרס נטו.

הטענה היחידה שלי שצריך להיות עולם מושגים הוגן. או שבשני הצדדים אלו הרוגים או שבשני הצדדים אלו נרצחים, עד שהוכח מעל לכל ספק שמישהו מכוון תחילה למטרות אזרחיות בעוד שהשני מכוון אך ורק למטרות צבאיות כשרות.

לפני 38 דקות, יבגניפ כתב:

אנחנו לא יודעים לאן הם מכוונים. אפשר לנחש שכל מה שפגע בטווח של 4-5 קמ מהקיריה כוון לשם. אבל הם גם איימו בירי על אזרחים, לפחות עד כמה שקראתי. ברור שכל השיח מוכוון תעמולה משני הצדדים. אבל אני חושב שזה לא מקרי שיש הסכמה כמעט מקיר לקיר, כולל אנשים כמו יוסי ביילין, שזו מלחמה מוצדקת ולא היתה לישראל ברירה אחרת בנקודה הזו. אין הרבה דברים חיובים שאפשר לעשות מול אידיאולוגיה רדיקלית, דתית או חילונית, שמה שהיא מחפשת זה להוציא את המהפכה שלה החוצה. ולאיראנים אפילו אין אפילו את הbenefit of a doubt שיש לפלסטינאים, על זה שיש סכסוך טריטוריאלי מאחורי זה.

אף אחד לא יתווכח לרגע שהמלחמה הזו מוצדקת.

רק אם כבר פתחו אותה- שלא יהפכו אותה לבוץ כמו המלחמה בעזה שלא מתקדמים לשום מקום, סתם זורקים תחמושת וכמויות אדירות של כסף על אפס התקדמות.

כרגע יש הישגים אדירים. ברגע שמפסיקים להיות הישגים אמיתיים, צריך להפסיק את המתקפה ולדחוף למו"מ דרך האמריקאים. (או יותר טוב, להכין את התשתית כדי שהאיראנים יעשו הפיכה. אישית הייתי רוצה מאוד שההנהגה הקיצונית שלהם תעוף ונחזור להיות חברים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, falou כתב:

מי פירסמו?

הבאת ערוץ עם חמישה סרטונים לא קשורים לכלום.

פירסמו באינטרנט אז זה בטח נכון 🤣

פרסמו בכל מיני ערוצים, חלקם פרסמו את זה ברצינות, אבל חיפשתי עם הלנס ולא מצאתי פרסומים ישנים יותר.

https://tech.walla.co.il/item/3757502

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

אני אומר שמבחינתם הם רוצים לרשום הישגים אמיתיים ...

לכן אני נוטה להאמין שהם מכוונים בעיקר למטרות צבאיות. לא כי הם הומניטריים, כי הם רוצים הישגים אמיתיים להתפאר בהם. אינטרס נטו.

אתה שוב מלביש משקפיים ורודים מערביים מוסרניים (לא מוסריים, מוסרניים) על אידיאלוגיה שאתה מסרב להכיר בקיומה. מבחינת האיסלאם הקיצוני צריך לרצוח אותך עם הידיים והשיניים והציפורניים. קצת פחות מחיות. יותר בכיוון שדים. הישגים צבאיים זה משהו שימושי על הדרך, מינורי.

• רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז זה בני אור בבני חושך, וכל צד צריך להאמין שהוא הצודק כי הצד השני דמון.

בגלל זה כשהם פוגעים בבניין מגורים הם לא קופצים בראש, אבל פגיעה במכון ויצמן זו תגובה על מדעני הגרעין.

לך תבין.

פורסם (נערך)

אבל ברור שזה בני האור בבני החושך... אלא אם כן אתה מאמין שמוסר זה דבר יחסי ואז גם היטלר סבבה כי זאת בסך הכול נקודת ההשקפה שלו. לגבי הצביעה של נהרג/נרצח בתקשורת - אתם עוסקים בשטויות.

יש לנו עסק עם חליף נעלם ועם ליגיון שדים מסביב...

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 40 דקות, Pika007 כתב:

לכן אני נוטה להאמין שהם מכוונים בעיקר למטרות צבאיות. ל

תראה, אני לא מומחה לאווירונאוטיקה או באליסטיקה או שאר ירקות. אני רק יודע שבהתקפת הטילים הגדולה שהיתה בעבר, הם פגעו נקודתית בצורה מדויקת בבסיסים צבאיים. כולל בסיסים שנמצאים ליד ריכוזי אוכלוסיה גדולים. עכשיו הרושם הוא שבמקרה הטוב הם פחות מתאמצים לדייק ובמקרה היותר סביר, הם מכוונים לריכוזי אוכלוסייה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, Pika007 כתב:

כרגע יש הישגים אדירים. ברגע שמפסיקים להיות הישגים אמיתיים, צריך להפסיק את המתקפה ולדחוף למו"מ דרך האמריקאים

אנחנו לא דוחפים כלום דרך האמריקאים, זה הכל מנוהל ע"י האמריקאים ואנחנו נדחפים על ידם.

אחרי כל פגיעה משמעותית הם קוראים לאיראן לחזור למו"מ. 

המערב העיף את השאה והשתמש בקומוניסטים ואיסלמיסטים לשים במקומו את החרא הזה מה שהתברר כטעות. עכשיו המערב משתמש בנו כדי להעיף את החרא משם ולתקן את הטעות.

אם אתה באמת חושב שישראל יזמה את המהלך הזה על דעת עצמה, אתה על גבול הביביסט...

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...