Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

ברור. רק בגלל אנשים כמונו.

לפני שבועיים בחור ימני דתי בעבודה, לאו דווקא ביביסט, שגר באיזור ירושלים ומגיע ברכבת, התלונן על הרכבת. אז חבר אחר אמר לו בצחוק שזה בגלל שראש העיר שלו הוא לא יהלום. לא היה לו מושג על מה מדובר. ככה זה כשאתה מתעדכן בלעדית מערוץ 14 ודומיו. וזו ההצלחה הגדולה של ביבי.

אגב אחרי שתיארנו לו בקצרה את הסיפור עם התחקיר על רגב, התגובה שלו הייתה שממילא כולם גנבים, אז עדיף גנבים מהימין.

אז יש לך 2 אפשרויות, או להמשיך לעבוד עליו עד שיעבור צד, או לזרוק עקיצות בישיבות. משום מה לא נראה לי שתיקח את האפשרות הראשונה.

אגב, אם כבר הייתי הולך על גישה אחרת - "בזכות" ממשלת "הימין" יהודיות נרצחן ונאנסו. זהו.

לפני 3 דקות, David32 כתב:

כע כע, בדוק.

שכול האנשים כמוני יעזבו, ותישארו עדיין עם הביבי ועם הזין ביד, את מי תאשימו אז? גורמים חיצוניים? 

מי זה "תאשימו"?

לפי התגובות שלי אתה יכול להבין שהאופציות שלי בבחירות הבאות זה הטווח בין בנט ליאיר גולן (חוץ מלפיד, לא יכול להצביע לטיפש הזה)..

אבל תמשיך עם העוקצנות, יעביר לך את הזמן עד סוף הקימפול

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

מתגברת. לא מעלימה ממקום אחר אלא מוסיפה.

אם זה עוד רכבות בודדות או עשרות אוטובוסים זה אפשרי לתגבר

גם אם לדוגמה הפועל ב"ש משחקת בחיפה אז התגבורים הם מבאר שבע לחיפה ואני לא חושב שמדובר יותר מ 15000 איש

הבעיה שלי היא עם הסבסוד הנוסף לא עם עצם הנסיעות 

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

מותר להדליק אש באיזורים יעודיים. אסור באזורים פתוחים. 

בגלל זה מאוד הגיוני להדליק את המדורה הכי גדולה בארץ באמצע יער.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

מי זה "תאשימו"?

אתה זה שאוהב להזכיר פה שמפזרי הפיתות וכול מיני אנשים רנדומליים שאף אחד לא מכיר אשמים בזה שבוחרים בביבי. אז אתם, בעלי הדעה הזאת.

• רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

אתה זה שאוהב להזכיר פה שמפזרי הפיתות וכול מיני אנשים רנדומליים שאף אחד לא מכיר אשמים בזה שבוחרים בביבי. אז אתם, בעלי הדעה הזאת.

אתה מעייף, זה כמו להתווכח עם בחורה עם שיער סגול. 

לפני 6 דקות, עדי-אל כתב:

אם זה עוד רכבות בודדות או עשרות אוטובוסים זה אפשרי לתגבר

גם אם לדוגמה הפועל ב"ש משחקת בחיפה אז התגבורים הם מבאר שבע לחיפה ואני לא חושב שמדובר יותר מ 15000 איש

הבעיה זה שהתגבור במשחקי ספורט זה בדיחה, משחק מתחיל ב9 ועושים לך טובה עם רכבת אקסטרה ב23:15, לא רלוונטי בעליל

פורסם

הבת שלי חזרה לפחות פעמיים ברכבת ״מתוגברת״ מהופעה בפארק הירקון. גם היתה רכבת צפופה למות, גם הגיעה רק עד ראשון והייתי צריך לנסוע מרחובות בשביל לאסוף אותה, ברכב פרטי וגם כמובן ששילמה מחיר מלא.

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אז יש לך 2 אפשרויות, או להמשיך לעבוד עליו עד שיעבור צד, או לזרוק עקיצות בישיבות. משום מה לא נראה לי שתיקח את האפשרות הראשונה.

אגב, אם כבר הייתי הולך על גישה אחרת - "בזכות" ממשלת "הימין" יהודיות נרצחן ונאנסו. זהו.

זה לא ישיבות, אלא ארוחות צוהריים וכל הטיעונים האלו כבר עלו ולא שיכנעו אף אחד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ישראל בקושי עושה מסאז לחמאס בגב והוא מדבר על לחץ צבאי.

באמת צריך להיות משהו מיוחד כדי להאמין לו.

צריך להיות ביביסט.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אנחנו צריכים להפסיק עם שליחת ראש המוסד למדינת אויב ולעבור למשא ומתן פןמבי כמו חמאס.

לא מדינות אויב. מדינות מורכבות. חוץ מזה מה הבעיה בלהתחשב שאותם מדינות משלמות משכורת ליועצים הכי קרובים של ראש הממשלה?

"תשחררו את כל החטופים, צאו מהרצועה וישראל תצא גם. אם לא מלחמה עד הסוף".

זהו.

נהיית 0מולני לוזר/מפסידן? 🤣

בזכות אנשים כמוך ביבי ימשוך חזרה כל מיני מתנדנדים ויקח את הבחירות.

ובזכות אלה שפיזרו פיתות.

אתה יודע מה זה גנטיקה? אז יש דבר כזה גנטיקה ביביסטית (ואני לא מתכוון במובן ישיר אבא/אמא). אי אפשר לנצח גנטיקה מעבר לשינוים מאוד מוגבלים.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

גם לי אישית הנסיעות עצמן לא מפריעות- אני לא בקו הזה, לא מסתובב באיזורים האלו ולא מתכנן שום נסיעה לשם בטווח הזמן הנראה לעין, כך שזה פשוט לא יפריע לי- זה לא מורגש מבחינתי. זה מרתיח אותי שהאנשים שכן צריכים את התחב"צ באזורים האלו יידפקו עד העצם. 

אין לי בעייה עם סיבסוד של תגבור, כל עוד הוא הולך לכל תגבור נחוץ ולא גורע כלום מאיש. לזה נועדו מיסים כמו שאמר פאלו. 

יש לי בעייה עם הסיבסוד הנוסף, בדיוק כמו שהגדרת, שיוצא גם כן מהכיס שלי, מעבר לכספים הקואליציונים ששילמתי, מעבר לכספים הנוספים ששילמתי, מעבר לעלות המלחמה ששילמתי, מעבר לעלות יוקר המחיה שאני משלם ועוד. 

אז מה היה לנו פה? 

לוקחים ממני, לא נותנים לי כלום בתמורה, דורשים שאשלם על זה, ואני בכלל לא צריך או משתמש בזה. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

@ברווז שני עמודים לאחור - אני מכיר את סיפור המקומות המותרים להדלקת מדורות. כמובן שמדובר במקומות בטוחים כמו חוף הים או מגרשי עפר רחבים

להזכירך, במירון זה איזנ 200,000 איש במתחם צפוף ומיוער, ועם דרכי מילוט מוגבלות מאוד. אז נכון שאוחנה כבר לא אחראי, אבל עדיין מאפשרים דבר מסוכן שמותר רק משיקולים קואליציוניים. ובידיעה שגם אם יקרה אסון חהיה אפשר להאשים את הרצל, בלי ועדת חקירה.

אגב, בחיפה ההוראה היא פשוטה: אין מדורות. רשימת האתרים שפורסמה לפני כמה ימים בוטלה. הספיק לנו בלאק פריידי 2016.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

אז נכון שאוחנה כבר לא אחראי,

הוא אחראי, הוא פשוט לא אשם.

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אגב, בחיפה ההוראה היא פשוטה: אין מדורות. 

ו...אה, ובכן, אהם, אה, אה- מי יאכוף את זה בדיוק? שואל בתמימות וברצינות. 

באמת נראה לך שכל המשתייכים ל"גזע העל ללא שותפות גורל" יקיימו את האיסור? ובאמת נראה לך שמשטרת בנגביר תאכוף את זה? בצורה טובה??? נחיה ונראה. 

ברמת העיקרון, אני לגמרי בעד האין מדורות הזה. זה לא מזג אוויר מתאים, והריח של העשן כל שנה (במיוחד באיזורים מסויימים של חיפה) הוא מטרד לדעתי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא מבין מה כולם פה קופצים על כמות המתקהלים ושהמקום לא מתאים לכמות הקהל. זה קהל דתי - שבא למטרות דתיות. אתה לא יכול למנוע מהם להגיע. זה חלק מהסיכונים שאנשים שמאמינים בדבר הזה מקבלים על עצמם.

גם במכה יש אירועי מנוסת בהלה כל כמה שנים שגורמים למותם של עשרות עד מאות בני אדם. זה חלק מהסיכונים שאנשים שמאמינים בכל מיני דברים לוקחים על עצמם.

פורסם

בטח שאתה יכול. 

אם הדת שלי אומרת לאנוס ילדים אז אתה לא יכול למנוע את זה ממני?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ועד כמה המדינה צריכה לסייע בכך? הרי אם יתרחש אסון המדינה (כלומר משלמי המיסים) ישלמו. לא הטפילים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...