Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

יש המון חלאות המין האנושי כמו עידן לנדאו שנהנים לעוות את המציאות כדי שתתאים לנרטיב שלהם

מוזמן לספק סימוכין למקומות בהם הוא מעוות את המציאות בשביל הנרטיב.

את הסופרלטיבים אפשר להשאיר בצד למי שלא יודע לשחק יפה בארגז החול של האינטרנט, יש די והותר. אני לא בהכרח מסכים עם לנדאו אבל ״חלאת המין האנושי״? נו באמת. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 14 דקות, oryo כתב:

מוזמן לספק סימוכין לאשרור הטענות שלו, את סיפורי האלף לילה ולילה של העולם הערבי ובטח של זה הערבי הנקרא פלסטיני אנחנו מכירים היטב, על סיפורים אלו הוא מסתמך. האיש בהחלט חלאת המין האנושי, קובע עובדות על סמך כלום ושום דבר. תושבי עזה מוזמנים לעלות על הגבול עם מצרים ולבקש מהם לעבור, החוק הבינלאומי הרי מחייב את מצרים לאפשר את זה, לא? זה שחלאות כמו לנדאו הזה כל כך אוהב לצטט. 

• אהבתי 5
פורסם

במקרה נזכרתי היום בקרלוס גוהן. המסכן הרי נתקע בביירות אחרי שהוא ברח מיפן בתוך נרתיק של מפוחית.

גם כל הפיצוצים והבלאגן, גם לא יכול לברוח לשום מקום בגלל האינטרפול, גם קוזו אוקומוטו.

לא נעים.

פורסם
לפני 31 דקות, oryo כתב:

בלי קשר למצב הנוכחי, הפסקתי להתייחס אליו לפני כמה שנים, אחרי שכתב פוסט ארוך ומנומק למה עזרא נאווי הוא איש סבבה, למרות שקיים יחסים (מילה יפה לאונס) עם נער קטין שצעיר ממנו בעשרות שנים.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

גם טוויטר.

נכון וגם כתבתי את זה פה יותר מפעם.

אבל בטוויטר אני לפחות יכול לבחור לעקוב אחרי אנשים שמזדהים בשמם המלא ומקום העבודה שלהם ויש לי מידה מסויימת של הערכה לרמת האמינות שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

מוזמן לספק סימוכין לאשרור הטענות שלו

אני חושב שלא כ"כ הבנת איך עובד סימוכין או אשרור טענות - בפרט, אם יש לינק למאמר דעה המפוצץ ברפרנסים, אז מה בדיוק אתה מצפה שאני אעשה...? 

קיצר, אתה לא מעוניין בדיון - אתה מעוניין בהטחת בוץ. אני פחות בקטע. 

אני לא האמנתי לו כברירת מחדל, וגם לא החלטתי על דעת עצמי שהוא שקרן שרלטן, פשוט בדקתי. חלק מהלינקים שלו מגיעים לפוסטים של פלסטינים אז ניתן/קל להתעלם בטענה שכולם מחבלים. היה לינק שלקח אותי לאיזשהו ארגון, כשקראתי עליו ראיתי שהם מלינים על המצב בלבנון ומאשימים את ישראל שזה אוטומטית מאבד אצלי קרדיט כי שם המציאות האובייקטיבית פשוטה בהרבה. 

מנגד, היו מספר לא מבוטל של תחקירים מאומתים ש

רגע למה אני מגיב בכלל חחחח 😅קיצר לא משנה 

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם מישהו חושב שבעזה לא נעשו פשעים מהצד הישראלי במלחמה הזו הוא תמים.
מלחמה היא עסק מלוכלך, צריך להתסכל על הקו המוביל, המכלול, ההתנהלות.
עשבים שוטים יהיו, מפקדים דפוקים יהיו, אני עדיין חושב שצה"ל כמערכת מתנהל בצורה יותר מדי מתחשבת נקרא לזה ככה.
האמריקאים היו כבר מטרנספרים את כולם לקהיר ומשטחים שם הכל במקרה הטוב. במקרה הרע היו הורגים פי 5.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

אם מישהו חושב שבעזה לא נעשו פשעים מהצד הישראלי במלחמה הזו הוא תמים.

ברור שיש, אך יש אנשים שמומחים בהפיכת משהו שהוא 0.1% לחזות הכלל, וזה מה שאנשים כמו לנדאו הזה עושים. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, פינדר כתב:

אאלט כבר התברר שאחד הערוצים הפופולריים בטלגרם, אבו עלי אקספרס, הופעל על ידי בכירים בצבא לטובת הקונספציה הידועה לשמצה.

לגלעד כהן, הצבא נתן לו גישה לחומרים אבל לאחר תקופה מסוימת הופסק השת"פ בינו לבין הצבא. המידע שלו כעת הוא בעיקר osint אבל עם קמצוץ של שב"כ/מוסד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

אני חושב שלא כ"כ הבנת איך עובד סימוכין או אשרור טענות - בפרט, אם יש לינק למאמר דעה המפוצץ ברפרנסים, אז מה בדיוק אתה מצפה שאני אעשה...? 

קיצר, אתה לא מעוניין בדיון - אתה מעוניין בהטחת בוץ. אני פחות בקטע. 

אני לא האמנתי לו כברירת מחדל, וגם לא החלטתי על דעת עצמי שהוא שקרן שרלטן, פשוט בדקתי. חלק מהלינקים שלו מגיעים לפוסטים של פלסטינים אז ניתן/קל להתעלם בטענה שכולם מחבלים. היה לינק שלקח אותי לאיזשהו ארגון, כשקראתי עליו ראיתי שהם מלינים על המצב בלבנון ומאשימים את ישראל שזה אוטומטית מאבד אצלי קרדיט כי שם המציאות האובייקטיבית פשוטה בהרבה. 

מנגד, היו מספר לא מבוטל של תחקירים מאומתים ש

רגע למה אני מגיב בכלל חחחח 😅קיצר לא משנה 

יש ערבוביה של דברים, הרי מאוד קשה באמת לדעת מה הולך שם. גם כאשר paliwood עובדת חזק על הנרטיב של המסכנות למרות שנכנס הרבה אוכל.

קרי, אם היה באמת מצור על עזה וכמות האוכל היתה לא מספיקה, היינו רואים אלימות בכל הנוגע לכניסת משאיות סיוע או משאיות מסחר שנכנסות.

רוב המקרים של "עוני ואין אוכל" שאנחנו נתקלים בהם הם כאלה שמתועדים באופן טוב, אפילו הייתי אומר ברמת קולנוע.

זה לא צילום מהטלפון אלא צילום ממצלמה.

רמת הרפואה שיש לפלסטינים היא לא טובה, נכון אין לנו באמת יכולת לדעת מהי באמת הרמה גם אם כן הרופאים שנכנסו לשם, שאני בספק גדול שהם באמת אומרים אמת, כי נקודת המבט של רופא אחד בדרום הרצועה לעומת אחד שביקר בכל בתי החולים, ידע להבין בין מצב בי"ח אחד למשנהו ולא נראה שהם כאלה.

להסתמך על נקודת מבט של 3 רופאים, לדעתי זה לא מספק. אולי היו עוד רופאים שנתנו דיווח אבל הכותב בחר לא להכניס אותם לכתבה?

יש להם CT, זה הרבה בשביל לפעול ואפשר לספק רמת טיפול די טובה במידה ויש רופא שיודע מה הוא עושה.

אינקובטור זה פאקינג דבר שדורש חשמל 24/7. 

אין לי מספיק הבנה ברפואה אבל יודע להגיד שקיום של מכשיר CT ואינקובטור אומר שיש להם רמה די טובה לספק.

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

להוכיח שאין לי אחות? האיש הזה זורק לאוויר שלל דברים כדי לתמוך בתאוריה האלימה שלו, אנשים מהסוג של נתקע את החץ ונצייר מטרה. מעבר לכך, אנשים מהסוג הזה הם חלאות אדם עבורי שכן יש בהם אפס טוב, אפס תרומה למשהו שיכול להיות טוב, חוץ מקידום שנאה ושקרים אין להם כל תכלית אחרת בעולם, אנשים עלובים שלא ראויים לחיות בעולם המערבי אותו הם תוקפים ללא הרף. הסיפור כאן הוא ישראל תוקפת את עזה? כי זה הצמצום שהחלאה עושה, הוצאת דבר מהקשרו, בין אם ל-7 באוקטובר ובין אם ל-75 שנות טרור ערבי/מוסלמי, חינוך לאלימות ושנאה, משטר טרור מוסלמי פנטי של חמאס בו מרבית האוכלוסייה בעזה תומכת, כל זה נעלם כאילו מדובר באנשים תמימים שלא צהלו ברחובות, איש, איזה, זקן עד ילד, ב-7 באוקטובר כאשר חלאות חמאס לקחו את מרבית החטופים לאן קודם כל? לבית חולים. 

מבחינתי, אם חלאות האדם בעזה עדיין מחזיקים בכפיר ביבס, שישרפו כולם שם בחיים. 

• אהבתי 5
פורסם

כתבה מעניינת - הרפורמה המשפטית במקסיקו.

לא הצלחתי לצרף קישור ( הכתבה ב n12).

העם יבחר את השופטים והפוליטיקאים יפקחו עליהם.

מרגיש כמו פתח לשחיתות. בדיוק כמו פריימריז של מפלגה.

הדבר הכי "יפה" בכל הרפורמה הזאת שהם הגנו על זה בחוק שלא יהיה ניתן לבטל זאת בעתיד.

ימים יגידו לאן זה הולך ( ואולי גם יאמר לאן אנחנו הולכים).....

Screenshot_20241101_104115_N12.jpg

פורסם
לפני 5 שעות, ch28566 כתב:

אנשים מהסוג של נתקע את החץ ונצייר מטרה

זה משעשע בהינתן שאתה לא קורא שום דבר, ואם קראת ליטרלי לא מגיב עניינית לשום דבר שנכתב 🫠 

מי ש"מצמצם עניינים" זה לא מי שכותב מאמרי דעה של אלפי מילים ורפרנסים, אלא הבחור שלא קורא אותם ורושם כמה סאונדבייטים חסרי סימוכין בשביל להרגיש טוב עם הפוזיציה ממנה התחיל 🙄

לנדאו לא כזה מעניין כי אין כאן דיון גם ככה, המטא יותר מעניין (אותי)- בהקשר של תודעה וחוסר המסוגלות / רצון של אנשים לצאת מתיבת התהודה שלהם. תראה כמה אנרגיה אתה משקיע ברעל ומשטמה במקום לנתב אותה לכיוון של התחדדות ומחשבה, ממש השחתת משאבים. 

אציין שכשהתחלתי לקרוא אותו לפני כמה שנים הרגשתי קרוב אליך, אמנם לא עד כדי כך קיצוני, אבל ברמה של עצבים בכל מאמר. זה גרם לי לקרוא יותר ע"מ להפעיל את הראש ולחפש את החורים בתזה, אבל אנחנו בנויים /פועלים /חושבים אחרת וזה לגיטימי. 

פורסם

@oryo למרות כל מה שכתבתי אני עדיין מאמין שיש איזה @DareDevil בעזה/לבנון/תימן/איראן/סוריה שרק רוצה לחיות את החיים שלו בשקט ושיפסיקו עם המופע זיקוקים הזה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...