Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

אימפוטנטים חדלי אישים.

:sissies:

(מזל שעשו פורט לסמיילים הישנים)

• מצחיק 3
  • מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 11 דקות, flytomars כתב:

כעיקרון אני מסכים איתך, אבל במקרה של בוש האב- המלחמה הייתה על כיבוש חזרה של כוויית, מטרה מוגדרת וברורה. נניח איראן תוקפת מתקני נפט וכולי- מה תהיה מטרת המלחמה? כיבוש איראן?

כיבוש איראן? למה צריך לכבוש את אירן? את עיראק לא כבשו במלחמת המפרץ.
כמה יעפי מפציצים וכמה מאות טומהוק והיכולות של איראן יורדות לאפס ואולי גם המשטר יעלם.

בנוסף אני חולק עליך שהמטרה של האמריקאים הייתה לכבוש את כווית. כווית לא עניינה אף אחד. מה שהדאיג את האמריקאים בכלל זה כיבוש של השדות בסעודיה.
האמריקאים פירקו לעיראק את הצורה במלחמת המפרץ הראשונה, ורוקנו את הצבא העיראקי מיכולתיו. ממש לא רק כבשו את כווית בחזרה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

את עירק מוטטו וקיבלת אירן חזקה ועוד כל מיני דעאש למיניהם. 

אחת ההשלכות מבחינתנו היא חיזבאללה וחמאס חזקים על הגבולות שלנו. 

תוריד את אירן על הברכיים, השאלה מה נקבל אחרי. 

אין ואקום. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

לא מדוייק.
קודם כל איראן לא מדינה חזקה. אין לה לא חייל אוויר ולא שריון. יש לה טילים.
דבר שני מה שעזר לאיראן להתעצם זו לא מלחמת המפרץ הראשונה אלה השניה, שהעלימו את סדאם ונתנו לה את עיראק כפרי בשל.
דבר שלישי יש סיכוי טוב מאוד שמה שתקבל זה שלטון חדש פרו מערבי אם השלטון הזה יפול, סיכוי גבוה יותר מאשר משהו בסגנון דעאש.
דבר רביעי מה עדיף? דעאש או איראן עם פצצת גרעין?

• אהבתי 1

פורסם
לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

ג'ורג' בוש האב יצא על פחות ממה שהם עשו לסעודיה לפני כמה שנים למלחמת המפרץ הראשונה

לא מדוייק.

בוש דאג לגבש קואליציה רחבה מאוד למלחמה. זה נתן לו הקלה במאמצים ובעלויות של המלחמה ובעיקר נתן לו גיבוי רחב של המדינות המובילות בעולם, כולל העולם הערבי.

היום אין סיכוי לגבש קואליציה כזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מה בדיוק לא מדוייק ומה הקשר לקואליציה? ג'ורג' בוש האב יצא למלחמה מול עיראק כי הצבא שלה איים על סעודיה, זה נשמע לי פחות מהצבא שלה תקף את סעודיה (מה שאיראן עשתה).

דבר שני אתה מדבר על קואליציה? קואליציה כמו מול החותים? עשה לי טובה.
הקואליציה הזו הייתה קשקוש. בפועל האמריקאים שמו את רוב הכסף ועשו את רוב העבודה מבחינה צבאית יחד עם הבריטים בטח כמו תמיד.
היא יותר הייתה מסע פרסום "הנה תראו, זה לא רק אני רוצה לצאת למלחמה מול עיראק" מאשר קואליציה.

חוץ מזה בפעם שעברה הספיק צבא עיראקי על גבול סעודיה כדי להקים קואליציה, אז אל תדאג, אם האיראנים יתקפו את שדות הנפט בסעודיה קואליציה כזו תקום מהר יותר ממה שאתה חושב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 5 דקות, SurfHigh כתב:

את עירק מוטטו וקיבלת אירן חזקה ועוד כל מיני דעאש למיניהם. 

תוריד את אירן על הברכיים, השאלה מה נקבל אחרי. 

אין ואקום. 

גם את השלטון באיראן מוטטו...

מה שיש שם עכשיו זה טימטום שיצר המערב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כרגיל עד שהשוטר הגיע לקח לו חצי שעה, וכשהגיע השוטר לזירה, המחבל ירה בו והוא נרצח, המחבל נוטרל על ידי השוטר שהגיע ראשון לזירה.

אם לפיד,בנט, גנץ היו שולטים פה היתה קמה קול צעקה על המחדל הזה, עכשיו לא תשמעו שום ביביסט צועק על המחדל הזה.

יש עוד מחדלים כמו הורדת מיגון מ7 ק"מ ל2 ק"מ בגבול הצפון, כשהממשלה הנוכחית היתה בתחילת דרכה. ממש בחיפזון עשו זאת. 

בזמנו תהיתי ביני לבין עצמי, מה הם יודעים שאנחנו לא יודעים.

מחדל איום הכטבמים, כל שבוע יש לנו אירוע כטבמים, יעבור שבוע בלי אירוע עם כטבמים שפוגעים, אני הרגיש טוב.

לא התכוננו לאיום הזה למרות שאלו שמסביבנו עשו מאמצים להצהיר כל פעם שקונים כטבמים או מייצרים. אנחנו? ישנו על האף.

לפחות לקנות נ"מ אפילו לא אלקטרוני שיודע לזהות את האיומים, לא קנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה שרשמו אפילו בווינט מי שחיסל את המחבל היה אזרח שקיבל נשק לפני 3 חודשים (אדם דתי כזה, עם זקן וציציות, פאשיסט גזען שרוצח חילונים).

איך אתה אוהב..

מוכנות לחסל מחבלים, ולפעמים סתם ערבים, לא תהפוך את הימין המשיחי לאהודה יותר עלי ודומי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבבני מבולבל... הוא יעדיף שהמחבל מהיום היה הורג עוד אנשים מאשר לומר שחלוקת הנשקים הצילה היום חיים.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 4

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי מה שרשמו אפילו בווינט מי שחיסל את המחבל היה אזרח שקיבל נשק לפני 3 חודשים (אדם דתי כזה, עם זקן וציציות, פאשיסט גזען שרוצח חילונים).

כנראה שחיסל אותו אזרח.

השאלה היא למה אירוע נמשך כל כך הרבה זמן ובסוף אזרח מחסל אותו.

לפני חלוקת הנשק הסיטונאית נפגעו פחות אזרחים בפיגועים. צריך לבדוק מה עוד השתנה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

קודם כל זה לא "חלוקת נשק" כי עדיין אנשים צריכים לקבל רישיון והם קונים את הנשק והתחמושת והציוד וקורסים ואימונים מכספם. כל הסיפור הוא שהקלו את הקריטריונים.

במקביל המשטרה הולכת ומתחרבנת מיום ליום, אז מה עשינו בזה? תעלול תקשורתי נוסף של השר לענייני הטרלות.

אני לא נגד הזכות להחזיק נשק פרטי אבל גם אם כולם היו חמושים זה לא אומר שאפשר לסגור את המשטרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, יובל .מ. כתב:

מי שחיסל את המחבל היה אזרח

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

כנראה שחיסל אותו אזרח

הוא התראיין ליד בן גביר.

שאל אותו אחד אם הוא שוטר לשעבר אבל הוא עזב כבר את המקום.

מפעמים שעברו רוב מי שחיסל מחבלים היו אנשי כוחות הביטחון על אזרחי 

פורסם

מעניין לדעת אם היה לו עבר ביטחוני או לא. [אבל אני מודה בזה שזה לא מחזק את הטענה שלי רומן 😄]

אבל, אם מה שהבחור בסרטון שדיירדוויל העלאה פה אומר את האמת. אז אני חושב שיש פה בעיה רצינית שלזירה הגיעו שוטרים שלא היו מוכנים לסיטואציה, וזה עלה בחיים, וזה מאוד מצער.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...