Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נדמה לי או שיש באג בפוסט? עמודים 4278 ו 4279 מכילים אותן תגובות

שבוע טוב לכולנו,בשורות טוב ב"ה

עריכה - המחשב שלי עייף

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מוצאי שבת, שעה 21:45.

עשרות חטופים עדיין בעזה. הצפון מפונה מהתושבים. המשטרה עוצרת אנשי מחאה.

זיפזוף בערוצים:

11 המרדף

12 המירוץ למיליון

13 האח הגדול

14 היחיד שעוסק באקטואליה, הפטריוטים, הסתה נגד הסמול וכל מי שלא סוגד לנתניהו

בקיצור, אין תקווה ואין עתיד.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 13.9.2024 בשעה 22:12, DareDevil כתב:

מקור - ערוץ טלגרם המוחראבת 

ותוסיפו עוד חדירה ליישוב באיו"ש שהייתה השבוע )כמדומני לפני יומיים( וקיבלת את הפלישה העתידית.

הם יתישו עם חדירות או חשד לחדירות ליישובים וכשנישן על האף יביאו עלינו את הפלישה לישראל.

כביש 5 זה כביש המוות הבא, לוקח להגיע מקצה המדינה שמתחיל ליד ראש העין/כפר קאסם עד לים התיכון 40 דקות.

בנסיעה של טיוטות לבנות נגיד 20 דקות.

10 טילי rpg, שישבשו את האספלט ויגרמו לתאונות או פשוט שירו אותם לרכבים שעוברים על כבישים 5, 6, 40, 4, 2, 20

ובום! חתכתם את המדינה ל2 עם כל עורקי התנועה שלהם חסומים. הדרך היחידה שתהיה פנויה יהיה כביש 90 וגם אז לעשות את העיקוף הזה יהיה מטורף אבל מניח שגם שם יהרגו אנשים ובכך המדינה תהיה חצויה ל2 כאשר כיום אין מי שיגן על כביש אסטרטגי כמו כביש 5.

אשליית הבטחון המטומטמת שאנשים מהמרכז לוקח את זה כברור מאליו שהם מוגנים וזה לא יגיע אליהם..

שיהיה לנו בהצלחה

המנהרה מגיעה מאיזה מקום?

החדירה נעשתה ע"י תושב מקום מסויים. 

צריך לתפוס את הכפר שהמנהרה נחפרה ממנו או את תושב הכפר ולחסל את הכפר. אבל כמובן לא רוצים כי זה לא יפה...

אל תשכח שביו"ש יש גם מחבלים מהצד שלנו...

פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

המנהרה מגיעה מאיזה מקום?

החדירה נעשתה ע"י תושב מקום מסויים. 

1. המנהרה כמדומני היתה בשלבי בנייה [ככה טוענים] ולכן גם הייתה קצרה יחסית.

2. החדירה, זה לא משנה כל כך מה קרה במקרה האחרון שהיה אלא עצם הניסיון ו"ההרדמה" שהמערכת עוברת לאט לאט. כידוע - היו התראות משלבים הנמוכים כלפי המפקדים בשטח לגבי חדירה לישראל. ככה שאולי יכלנו למנוע משהו בפלישה אבל כאמור לא הקשיבו לדרגים הנמוכים שנמצאים בשטח. 

היו הפגנות על הגדר, ההפגנות טופלו לאורך השנים באמצעים כאלו ואחרים, לאט לאט התרופפו הנהלים והופ נרדמו בשמירה.

גם פה יש קפיצה מידית וכו' נהלים נהלים נהלים אבל לאט לאט יהיו כאלו שירדמו בשמירה.

היום כאמור לא מאמין שיקרה פלישה נוספת בעת מלחמה, כי הסד"כ כאמור גדול מאשר בשגרה.

אם ניקח את לינור סיבניק שהיתה באח הגדול ומציינת בפוסט שלה מתחילת המלחמה על איך התנהלו במלחמה ובשגרה.

לינק לפוסט המדובר:

https://www.instagram.com/reel/CyHIcYPsZ08/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

לפני 17 דקות, עדי-אל כתב:

אל תשכח שביו"ש יש גם מחבלים מהצד שלנו...

האמת כשכתבתי את ההודעה הזו שהגבת עליה, החלטתי לשבת ולבדוק בגוגל מפות לגבי בסיסים באיו"ש.

כמות הבסיסים נמוכה ומפוזרת, האבטחה שלהם נראת חלשה, הציוד שם לא יודע כמה באמת טוב. כאילו לא באמת שהייתי סומך על הבסיסים הללו להציל אנשים שנמצאים בתוך ישראל, גם הסיכוי להינצל כאשר הם יגיעו ליישובים בתוך איו"ש, קצת קשה לי להאמין.

לא נראה שיש פה משנה סדורה לגבי התנהלות בעת פלישה.

אל תשכחו חודש חודשיים לפני הפלישה לעוטף, הם ירו לכיוון יישוב שקד באיו"ש.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המדינה על הברכיים (לא כי חס וחלילה מישהו מנצח אותנו צבאית, אלא בגלל ההתנהלות של נבחרי המדינה) אבל מספר המנדטים של הארור לא חזר לסף משביע רצון, אז -עכשיו- הוא נזכר שצריך להיערך למערכה נרחבת בצפון.

אני יודע שזה דבר בלתי נמנע ויקרה בסופו של דבר, אין דרך אחרת להסיר איום מיידי מעלינו. למה אני ממש לא רוצה שזה יקרה כרגע?

ישראל צריכה להשתקם קצת (בעיקר כלכלית) ולהיערך הרבה, הרבה יותר טוב להשלכות מערכה מול חיזבאללה לפני שפותחים אחת כזו, לא להיכנס אליה שלא מעמדת יוזמה במצב של "אין ברירה" או אינטרס אישי צר יותר, אפס לגיטימציה לכל מה שלא נעשה פה מצד שאר העולם, ומעל לכל:

לחבורת האפסים המוחלטים שכרגע מנהלים את המערכה בעזה אין באמת יכולת לנהל מערכה רצינית יותר עם מטרות ואסטרטגיית יציאה. גם שם אנחנו נשקע בבוץ. כשהחברים והמשפחה שלנו נהרגים בתפקיד בשביל להגן על המדינה ועל היקרים להם, זה עצוב מאוד אבל זו המציאות של מלחמה.

כאשר נקטלים עשרות או מאות מהם בלי להתקדם סנטימטר עבור מטרה שהיא לוט בערפל, זה בזבוז פושע ומזעזע של חיי אדם. אם האפסים ובראשם הסגול יכנסו למערכה הרחבה יותר, זו תהיה המציאות.

המשבר בעזה כבר לא ממש מרגיש כמו משבר, אבל נתניהו לא מסוגל לשרוד פוליטית כאשר המדינה אינה באיזו חרדה קיומית. אם תשאלו אותי, זה תופס בראש שלו משקל הרבה יותר מדי כבד בקבלת ההחלטה הזו כרגע. (אבל אתם לא חייבים לשאול אותי, מי אני בכלל. זו דעה אישית בלבד.)

• אהבתי 3
פורסם
בתאריך 13.9.2024 בשעה 14:08, יבגניפ כתב:

אתה כל הזמן הולך שני צעדים קדימה ואז צעד אחורה. שחרר את עצמך. אתה כבר בכיוון.

אני לא יודע אם היא זרקה חול או לא. אני יודע שגררו אותה בניידות משטרה ברחבי העיר במשך בשעות, ואחכ השאירו לילה במעצר ועכשיו כל הפרסה הזו ממשיכה. 

בלי קשר לזה שאתה והיא מתממים כאן (כן לזרוק חול על אישיות מאובטחת ברמת סיכון גבוה זה מעשה מטומטם לא משנה מה אתה חושב עליו)

יש לי תחושה שהמדינה נאורה ומתקדמת כמו ארה"ב למשל מצבה היה הרבה יותר גרוע....

זה שאתה חושב שבן גביר השטן בהתגלמותו לא אומר שאתה צריך לצדד במעשה שטותי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

בלי קשר לזה שאתה והיא מתממים כאן (כן לזרוק חול על אישיות מאובטחת ברמת סיכון גבוה זה מעשה מטומטם לא משנה מה אתה חושב עליו)

יש לי תחושה שהמדינה נאורה ומתקדמת כמו ארה"ב למשל מצבה היה הרבה יותר גרוע....

זה שאתה חושב שבן גביר השטן בהתגלמותו לא אומר שאתה צריך לצדד במעשה שטותי.

פספסת גם אתה את הפואנטה. הויכוח הוא לא האם זה בסדר או לא לזרוק חול. הויכוח הוא איך מישהי שזרקה, לכאורה, חול, מטופלת ביד קשה יותר מאנשים ששורפים כפר של ערבים או פורצים לבסיס (ויש עוד דוגמאות). והתשובה ברורה. וכתבתי אותה. וכדי למהשיך ולהוכיח את הפואנטה שלי, עצרו בסופש גם 8 נשים שפזרו עלונים בבית כנסת. משום מה אפילו לא הזדדקו למעצר מנהלתי שבן גביר דורש כדי לטפל בפשע האמיתי ברחובות ישראל.

ובינתיים כורש ברנור משלם את המחיר הצפוי על זה שחקר את המלך והולך הביתה. גם זה מסר. מי יחקור אחר כך את היהלומים של רגב וכו'? 

(ומשטרה כמו בארה"ב זה בין הדברים האחרונים שאני מאחל לנו, בלי קשר לפוליטיקה וימין ושמאל)

• אהבתי 8
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בחייאת יא-ביבי, חכה חודשיים, תן לנו לפחות להעביר את החגים בשקט.

שמתי לב שתמיד לפני החגים (סעמק, שוב אני חושש להזמין חופשה) הם חייבים לצאת בהצהרות שעוד רגע מלחמת עולם מגיעה.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

עצרו בסופש גם 8 נשים שפזרו עלונים בבית כנסת

4.

לפני 24 דקות, Shmulik_Miata כתב:

בחייאת יא-ביבי, חכה חודשיים, תן לנו לפחות להעביר את החגים בשקט.

שמתי לב שתמיד לפני החגים (סעמק, שוב אני חושש להזמין חופשה) הם חייבים לצאת בהצהרות שעוד רגע מלחמת עולם מגיעה.

שיגמור עם זה בחגים. כמה עבודה אפשר להפסיד?

חוץ מזה בדצמבבר אני צריך לנסוע לגרמניה. שלא ידפוק לי את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

זה שאתה חושב שבן גביר השטן בהתגלמותו

מעניין אותי מה אתה חושב על בן גביר.

איך הוא בעיניך כאדם? האם ראוי היה למנותו לשר? האם אתה מרוצה מהתפקוד שלו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

טיל אחד למרכז וכולם מתעוררים, עשרות ומאות טילים כל יום על הצפון וכמו שרשם פינדר - המרוץ למיליון, המרדף והפח הגדול.

6 באוקטובר.

יימח שמו של ביבי.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

נכון, לזרוק חול על שר זה משהו שצריך לטפל בו.

אבל גם 4 נרצחים ו10 פצועים בחיסול של עולם תחתון ברמלה זה משהו קצת יותר דחוף שצריך למנוע אותו, נתוני פשיעה ששוברים שיאים זה משהו שהרבה יותר דחוף לטפל בו. השר הנכבד עלה לגדולה בגלל דיבורים על משילות, כן? 

בינתיים המשילות היחידה זה בתרגילי יח"צ (שזה כל מה שהיה המעצר של זורקת החול) ופחות בבטחון לאזרחים במדינה ויעילות המשטרה. עוד כמה שנים כאלה ואתה תראה שאנשים יקימו משטרה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

בינתיים המשילות היחידה זה בתרגילי יח"צ (שזה כל מה שהיה המעצר של זורקת החול) ופחות בבטחון האזרח הממוצע במדינה.

לאחר האירוע ברמלה, הוא התלונן שלא נותנים לו לבצע מעצרים מנהליים, היועמש"ית ושר הביטחון אשמים כמובן, די בטוח שאם היו נותנים לו את זה, הדבר הבא שהוא היה מתלונן עליו זה שלא נותנים לו לירות חופשי באזרחים. 

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

רגע.

עזבו ביבי/כן/לא/מתי/חופשה שהזמנתם.

יש פה **מישהו** שחושב שאסור לצאת למבצע בצפון?!

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

טיל אחד למרכז וכולם מתעוררים, עשרות ומאות טילים כל יום על הצפון וכמו שרשם פינדר - המרוץ למיליון, המרדף והפח הגדול.

6 באוקטובר.

יימח שמו של ביבי.

זה לא הטיל אלא השעה. העירו את תטושבה המרכז ב 6.30 בלילה.

ען העוטף בכלל לא מדווחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...