Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 27 דקות, David32 כתב:

בלי שיטה (אונס וביזה זה לא שיטה), בלי אירגון. ולאור זה שהם עשו את אותו הדבר גם לתאילנדים ובדואים ישראלים, אז גם לא נטו נגד יהודים.

לעומת זאת גרמניה הנאצית ניהלה רשימות וחיפשו את הדרך היעילה ביותר להשמיד יהודים (וצוענים ונכים, אבל זה קצת אחרת)

אונס וביזה יכולים בהחלט להיות שיטתיים. בלי ארגון? הם התארגנו במשך שנים לפשיטה על העוטף, מה אתה מקשקש?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, David32 כתב:

בלי שיטה (אונס וביזה זה לא שיטה), בלי אירגון. ולאור זה שהם עשו את אותו הדבר גם לתאילנדים ובדואים ישראלים, אז גם לא נטו נגד יהודים.

לעומת זאת גרמניה הנאצית ניהלה רשימות וחיפשו את הדרך היעילה ביותר להשמיד יהודים (וצוענים ונכים, אבל זה קצת אחרת)

בלי שיטה וארגון? באמת?

למה הם פלשו לישראל, כי נגמר להם החלב?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 שעות, Renaultrap כתב:

"פרשת משפטים, בושה"

דוגמה נפלאה לוואטאבאוטיזים הימני, שכל כך אהוב על עמית סגל וקלמן ליבסקינד.

איכשהו על ההבדל הפעוט בין עובד ציבור לבין נבחר ציבור, אף אחד מהם לא טורח לעמוד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם אתם רוצים להתעלם מההיסטוריה של העם שלכם, זכותכם.

ממליץ לעבור שוב על 1933-45.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

גם פוטין מכר לרוסים שהוא נכנס לאוקראינה כדי לעשות דה-נאציפיקציה. לא?

כן, אבל שם העיניין הוא שונה וזה גם עיוות של המילה כמובן, אבל הוא נשען על לאומנות (שבחלקה נשענת על דמויות ששיתפו פעולה לזמן קצר עם הנאצים האמיתיים) פלוס סימבוליקה פה ושם.

כמובן שזה לא הופך את האוקראינים לנאצים, או את הפלישה למוצדקת, פשוט אם כבר בנושא, אז העיוות של המילה שונה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בישראל קוראים לחיילים ושוטרים נאצים אז מה הקטע? איפה עובר הגבול וההבדל בין זה לזה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני שעה, GaT כתב:

אבל מה לעשות שחלק מהמעשים שלהם הם מעשים נאצים? אני לא מתאים לאפילו לא אחד מהתיאורים שנתת, אבל אני בכל זאת חושב שיש שם לא מעט שככל הנראה, אם היה מתאפשר להם פיזיקאלית, היו חוזרים בזמן לשנות ה30-40 ומצטרפים לשורות הss (לא שלא היו מנהיגים ערביים ששתפו פעולה, לפחות חלקית).

מה זה "מעשים נאצים"?

קראתי בזמנו עדות של רוסי ממלחמת האזרחים, מ-1917, שהוציא ואכל עין של אדם שלא אהב רחוב, ונראה לו בורגני מדי. חיילים יפניים במלחמת העולם השניה חתכו בסין לנשים הריוניות את הבטן והוציאו את העוברים. בפעולות התגמול חיילי צהל סרסו גברים ערבים. באפגניסטן היו סיפורים על חיילים רוסים שבויים שקלפו להם את העור וזרקו אותם לזחול בחזרה למחנה של הצבא האדום. במלחמות נפוליאון חתכו לחיילים פצועים את הגפיים והשאירו אותם לגסוס. הסיפורים האלו עתיקים כמו האנושות, ומלווים ברמה כזו או אחרת מלחמות אלפי שנים, הרבה לפי שבכלל מישהו חשב על המושג "נאציזם".

הסכסוך הישראלי פלסטינאי, מחורבן ככל שלא יהיה, הוא סכסוך דתי \ אתני \ טריטוריאלי. גם אם חלק מהערבים פה אימצו רטוריקה נאצית, השורשים שלו שונים, המאפניים שלו שונים. ואני מבין את הרטוריקה. אבל אני חושש שקצת ברקע, באופן מובלע, יש התייחסות לכל סכסוך שיהודים אי פעם יקחו בו חלק, ככזה שמצד אחד יש בו גטאות ומחנות השמדה, ומצד שני נאצים. והעולם לא עובד ככה. גם אצל בני הברית הגדולים של העזתים באיראן חיים יהודים. ולא מכינים שם רשימות. ולא מדברים על פתרון סופי. וכו' וכו'

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

בלי שיטה וארגון? באמת?

בכל מלחמה יש שיטה וארגון. לא כל מלחמה מנוהלת ע"י נאצים.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא טוען שהם נאצים אבל לומר שאין פה ארגון ושיטה זה לשקר.

כל המתקפה הזו תוכננה מראש וחלק ממנה היה לעבור בית בית ולחסל ולחטוף אנשים.

פורסם

שוב, ממליץ לחזור על החומר ולהבין למה התכוונתי כשרשמתי אירגון ושליטה. 

לעבור בית בית ובחלק לחסל ובחלק לאנוס ובחלק לחטוף זה לא האירגון והשיטתיות של הנאצים. 

וזה ה-הבדל. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

שוב, ממליץ לחזור על החומר ולהבין למה התכוונתי כשרשמתי אירגון ושליטה. 

לעבור בית בית ובחלק לחסל ובחלק לאנוס ובחלק לחטוף זה לא האירגון והשיטתיות של הנאצים. 

וזה ה-הבדל. 

שכחת לציין גם לקעקע מספרים סידוריים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

אני עם יבגני, החיסול שווה רק אם הוא חלק מתוכנית שמובילה אותנו למקום טוב יותר. חיסול למען החיסול כשהתגובה לזה יכולה להיות עם תוצאות לא טובות - לא שווה את זה

החיסול שווה את זה כי הוא מחזיר קצת מכושר ההרתעה של ישראל, שנפגע אנושות ב-7 באוקטובר. אתה לא יכול לקיים את ישראל במזרח התיכון ללא יכולת הרתעה. פשוט לא יכול.

פורסם

איך זה מייצר הרתעה אם בתגובה חצי מהמדינות ליד הולכות לירות עלינו, וישראלים מסתובבים שוב בתחושה שעוד רגע משמידים להם את הבית כבר שבוע?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 15 דקות, garicho כתב:

החיסול שווה את זה כי הוא מחזיר קצת מכושר ההרתעה של ישראל, שנפגע אנושות ב-7 באוקטובר. אתה לא יכול לקיים את ישראל במזרח התיכון ללא יכולת הרתעה. פשוט לא יכול.

קח את זה צעד אחד קדימה - מה בכושר ההרתעה שאתה מתאר משפיע או ישפיע, קונקרטית, על המצב?

כי מהצד זה נראה שאתה פשוט כותב אחלה PR אבל לא ברור לי אילו נתונים אתה תמציא בשביל להתייחס לשאלה הנ''ל.

לדעתי, החיסול הוא הצגת יכולות מרשימה, ובכלליות ברור שזה מרגיש נפלא לדעת שעוד פונדמנטליסט התאייד מהעולם, אבל אני לא מזהה שום דרך במסגרתה החיסול יגרור יתרון אסטרטגי קונקרטי למדינת ישראל, וכמובן שלא רואה איך זה מקדם את הפסקת הלחימה או השגת יעדיה. על החטופים כמובן שאין טעם לדבר, ליטרלי ופיגורטיבלי.

ומי שחושב שהריגת הניה מסייע לחיסול חמאס כנראה מאמין גם בנצחונות מוחלטים ושאר שקרים.

בכא אם נדמה שאני נגד - זה לא המצב, לשמחתינו העולם יחסית זורם עם זה שישראל מחסלת מנהיגים בתוך ריבונות של מדינה אחרת, ואם נותנים לך - תיקח. הבעיה איננה החיסול לכשעצמו אלא חוסר האסטרטגיה של ההנהגה הישראלית וחוסר הרצון של הציבור הישראלי שתהיה כזו, כפי שמשתקף בקלפי ולכאורה בשיח הציבורי עצמו. ממשלת הימין המלא מאשרת למוסד להוריד קודקוד וכולם מחלקים באקלאוות בזמן שהצפון נשרף וצהל כבר 10 חודשים בעזה בלי תכנית ליום שאחרי.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

איך זה מייצר הרתעה אם בתגובה חצי מהמדינות ליד הולכות לירות עלינו, וישראלים מסתובבים שוב בתחושה שעוד רגע משמידים להם את הבית כבר שבוע?

ענית לעצמך - זה מייצר הרתעה, פשוט לאו דווקא זו שרצית 😅

אני גם בטוח שמנהיגים ערבים מפחדים יותר ולכן מרעננים נהלי אבטחה, השאלה היא איך החיסול ישפיע על המדיניות שלהם בפועל, מי מהם יפסיק לרצות להלחם בישראל או להגיע להסדר. והתשובה די טריויאלית - אם משמרות המהפיכה היו מורידים את ביבי האם הממשלה והציבור היו יותר או פחות מעוניינים לעשות מולם אסקלציה?

(אוקיי דוגמא גרועה, במקרה הספציפי של ביבי אני לא בטוח 🫠)

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מי האנשים שמתלהבים משולחן שמלא במוצרים בשווי של 500 שקל? איך זה משרת אותנו?

כן שמח שפיטרו עובדים שהפכו את השולחן אבל מה הפואנטה פה?

screenshot-www_ynet_co.il-2024_07.20-16_20_23.thumb.png.e7216c34a1e75f843b5d5e8bfeee671a.png

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רואים שלא היית חבר בקבוצת אוכל חינם ברחבי הטכניון.

• מצחיק 1

• תוכן חדש...