Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

מצוקה, לא יודע 

כפו, לא יודע 

ידע, לא יודע

תקרא את הפרטים שפורסמו מתוך החקירות.

לא הכל מסתכם בהורשע או לא הורשע. בטח כשזה מילה של נערות משכבות חלשות, שחלקן עדיין מעריצות של הזמר, מול גברים בוגרים שהיה להם זמן לתאם עדויות ולהעלים ראיות, ומשטרה שלא בדיוק מתאמצת לחקור.

לפני שעה, falou כתב:

והם עדיין חביבי הברנז'ה, ו

אני לא מכיר את הברנז'ה, אבל שנים שלא שמעתי או נתקלתי ביצירה של דב"א.

גם הכוכבים שחיו בתקופת הסקס סמים ורוקנרול מקבלים הנחה. אלו החיים.

לכמה מגדולי האומה האמריקאית היו עבדים. האם צריך לשבור את הפסלים שלהם? לדעתי לא. האם זה מכשיר עבדות בימינו? גם לא.

לפני שעה, gadik6 כתב:

אולי כשזה שטען את זה יקבל מכתב התראה מעורך דין על הוצאת דיבה, הוא יתחיל לשקול מילים

אז אולי תחזור אלינו כשהוא יתחיל לשלוח מכתבים?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

גם לעשות קוק בכל יום שישי לפני יציאה זה אחלה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 25.7.2024 בשעה 22:18, ניקו פ. כתב:

להגיד שr kelly שכב עם קטינה זה אנדרסטיימנט של השנה. 

אבל יש לו אחלה מוזיקה 

https://youtu.be/eafRE74JGZ8?si=N80E4erbN5CjFRV8

אני חייב לציין שלא הכרתי שום דבר של r kelly, אבל האלגוריתם של יוטיוב המליץ לי על זה וזה תפס אותי ממש לא מוכן:

• מצחיק 3
פורסם
בתאריך 25.7.2024 בשעה 15:15, oryo כתב:

נכון אנשים שמכנים את אייל גולן "הזמר הלאומי" בזמן שהם יודעים שהוא ואבא שלו בעלו יחד קטינות ממעמד סוציואקונומי נמוך ברכב שהם כינו 'פותמוביל'?

... אז אנשים שסומכים על ביבי כי הוא נואם יפה באנגלית.

(הערת צד: מעניין מה ההלימה בין הקבוצות הנ''ל)

תזכורת

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן להראות לממשלה שלנו שהגיע לנו עד כאן.

משתינים עלינו בלי בושה ואנחנו ממשיכים להגיד שאין ברירה ושבסוף יהיה בסדר. אבל לא נהייה בסדר, החל מההפיכה המשפטית/משטרית, הפילוג והשנאה שעשו בינינו, ההסכמים הקואליציונים החזיריים, הכניעה לחרדים מכל המפלגות, סמוטריץ', בן גביר, דירוג האשראי שירד פה, בריחת המוחות של ההיטק והרופאים, עליית המחירים, חוקי הזויים שניסו להעביר ולמזלנו היועמ"שית ובג"ץ עוד הראו סימני עמוד שידרה והצילו אותנו.

חייבים למצוא תאריך אחד שבו כל המדינה תצא לרחוב ותראה לממשלה שנמאס  לנו מהם. מצידי 15.8.2024 יהיה יום כזה - איך מתניעים יום כזה? למה הכל כל כך גרוע ויש עדיין שחושבים שרק ביבי יכול להציל את המצב?? הגיע הזמן להגיד די!

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לצערי המחאות של משפחות החטופים, עסקה עכשיו, אחים לנשק ועוד רק תורמות בעיקר בלהחזיר למשיח השקר את המנדטים האבודים. 

הם לא מבינים את זה כי הם מאמינים בצדקת הדרך וכמובן שאין מטרה מוצדקת יותר, אבל הדרך שבה הם מוחים רק מחזקת את האויב, מציגה את ישראל כחלשה במדיה וגורמת למטומטמים לחזור למלך שמבטיח להם תדמית של עוצמה וביטחון.

ביבי הזה באמת גאון בשיווק, את זה אי אפשר לקחת ממנו. הוא צריך להיות מהאנשים שמתכננים למנהיגים גדולים קמפיין בחירות ולא להיות מועמד בעצמו, כי מנהיג של עם הוא לא. מנהיג כת מקסימום, וגם בזה הוא לא משהו.

אם רוצים לארגן מאחה כללית נגד השלטון צריך לעשות דברים שמחלישים את השלטון, לא מחזקים אותו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

10 - 20 ילדים נהרגים או הופכים לנכים, על שום דבר וכלום. 

אבל האנגלית, איזו אנגלית! וגם מירי רגב מביאה לנו מטוס חדיש מטולוז, אז בכלל.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברגעים אלה מתנהלים דיונים בקבינט ועם ראש הממשלה לגבי התגובה.

בטח עוד מעט נדע מה ההחלטה לגבי המשך יום הנולדת של הילד ז'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

אני חושב שהגיע הזמן להראות לממשלה שלנו שהגיע לנו עד כאן.

משתינים עלינו בלי בושה ואנחנו ממשיכים להגיד שאין ברירה ושבסוף יהיה בסדר. אבל לא נהייה בסדר, החל מההפיכה המשפטית/משטרית, הפילוג והשנאה שעשו בינינו, ההסכמים הקואליציונים החזיריים, הכניעה לחרדים מכל המפלגות, סמוטריץ', בן גביר, דירוג האשראי שירד פה, בריחת המוחות של ההיטק והרופאים, עליית המחירים, חוקי הזויים שניסו להעביר ולמזלנו היועמ"שית ובג"ץ עוד הראו סימני עמוד שידרה והצילו אותנו.

חייבים למצוא תאריך אחד שבו כל המדינה תצא לרחוב ותראה לממשלה שנמאס  לנו מהם. מצידי 15.8.2024 יהיה יום כזה - איך מתניעים יום כזה? למה הכל כל כך גרוע ויש עדיין שחושבים שרק ביבי יכול להציל את המצב?? הגיע הזמן להגיד די!

העיקר שלא ב-16.8.24 (הבכורה של Alien - Romulus).

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

ביבי הזה באמת גאון בשיווק, את זה אי אפשר לקחת ממנו.

ולפעמים המנהיג פשוט מתאים לעם ולתרבות שלו, טראמפ בארה"ב, פוטין ברוסיה, ביבי בישראל... כמובן שיש המון אלמנטים של משחק תודעתי מצד אותם מנהיגים, אבל זה לא שהם המציאו קרקע שלא קיימת, היא קיימת והם פשוט רוכבים עליה. מספיק להסתכל על קבוצות אלימות של אוהדי כדור רגל כדי להבין שיש קרקע דשנה למנהיגים מהסוג של ביבי או לסתם אפסים כמו וטורי, דיסטל, רגב וכו' להיכנס לפוליטיקה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

ברגעים אלה מתנהלים דיונים בקבינט ועם ראש הממשלה לגבי התגובה.

אתה אומר שבקרוב נגלה אם דין דרוזי כדין יהודי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...