Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, garicho כתב:

אמנם אני לא Gosser, אך אנסה אולי לנסח קצת אחרת. האם קיימת מדינה מערבית בה רוב ההצבעה אינה עדרית?

לא יודע. יש גם סוגים שונים של עדרים, שבאים, נוצרים, מתחלפים.

כדוגמא: האם נגיד ההצבעה על הברקיזט זו הצבעת עדר? אולי, ברמה מסוימת. האם ההחלטה פגעה במצביעים עצמם ולא היתה טובה להם? כנראה, לפחות עד כמה שאני יודע. אבל המצביעים שוכנעו, וחשבו שהצעד יטיב איתם. ובסדר, ככה עובד תהליך דמודקרטי. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

"יעשו הסכם גז עם עזה... היו נכנעים כבר מזמן... לא נכנסים לפילדלפי... " ימח שמו ושם זכרו של ביבי וכל מי שתומך בבוגד הזה. 

פורסם
לפני 10 שעות, stx כתב:

אז מנסור עבאס מברבר - אסור להצביע למישהו שאינו בקואליציה, שחס וחלילה לא יישב איתו בפעם הבאה (אלא אם זה הליכוד ואז זה בסדר).

המנהיג הרוחני של ש״ס קורא לסרב לחוק - צריך להחליף את היועמ״שית.

סה״כ עקבי מאוד.

מתוך סקרנות, אתה באמת חושב שיש סיכוי קלוש שבקלושים שאם היועמ״שית תוחלף, זה יהיה המישהו שהיה מגיש כתב אישום במקרה כזה?

נסה לקרוא שוב את הפוסט שלי. ניסיתי להיות ברור- היועמ"שית נירמלה המרדה וקריאה לסרבנות ולכן כתב אישום נגד יוסף יהיה להשתין מהמקפצה.

אני לא חושב שיהיה כתב אישום מאיזה יועמ"ש בעניין התבטאויות רבנים חרדים. אף יועמ"ש לא יהיה מספיק אידיוט להיכנס למלכודת הזו. לא קשור לחופש הביטוי, אלא למפלצת שנוצרה כאן בדמות חברה צייתנית לרבניה בתוך חברה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בעקבות ההתפתחויות האחרונות, מה אתם חושבים שלא תהיה התגובה הפעם? פינוי תל אביב לפתח תקווה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בגלל שבממשלה יושב סמולני תבוסתן בשם בן גביר.

בפעם הבאה נצביע לימין אמיתי!!

(אפילו לכהניסטים נמאס ממנו)

IMG_9316.jpeg

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא ידע.

מחלה מידבקת.

התקרב יותר מדי לאבא של הילד.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דין תל אביב כדין קרית שמונה.

כמו ששם לא עושים כלום גם פה לא יעשו.

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקרב בין החנית לשריון החנית תמיד תנצח בסוף. חבל שמדינת ישראל וצה״ל שכחו את האקסיומה הזאת בשנים האחרונות.

• אהבתי 6
פורסם
בתאריך 17.7.2024 בשעה 22:36, Night Driver כתב:

לא יודע אבל לא נראה לי שאכפת לו מי אשם במצב שהביא לזה שהם נרצחו אלא איך עוצרים את מעגל הדמים.

אפשר סתם להיות נגד הרג בלי להאשים מישהו ספציפי.

אז אם אני מרדד את הטענה הזו עד הסוף, אסור להגיב כי עדיף 1000 הרוגים של X כי זה פחות מ2000 הרוגים של X ושל Y ביחד?

זה לא עובד ככה, בתור מנהיג ציבורי הוא חייב לבחור צד.

בתאריך 17.7.2024 בשעה 22:36, Night Driver כתב:

לא יודע אבל לא נראה לי שאכפת לו מי אשם במצב שהביא לזה שהם נרצחו אלא איך עוצרים את מעגל הדמים.

אפשר סתם להיות נגד הרג בלי להאשים מישהו ספציפי.

אז אם אני מרדד את הטענה הזו עד הסוף, אסור להגיב כי עדיף 1000 הרוגים של X כי זה פחות מ2000 הרוגים של X ושל Y ביחד?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 31 דקות, garicho כתב:

חבל

אני לא מוצא את המקור אבל אני זוכר שהופיעו ידיעות על אונייה/ספינה מאיראן עם ציוד (ואנשים) שהיתה בדרכה לחות'ים ש"טבעה" (או הוטבעה) על ידי גורם זר. מה שמצטרף לדיווחים על הפריגטה "סהנד" שהתהפכה "במהלך עבודות תיקון" וטבעה בנמל באיראן.

מה שאני מנסה להגיד, זה שמשתמשים ב"חנית" (בין אם באופן נסתר או גלוי), אבל יש מגבלות לכוח מסיבות פוליטיות, מעשיות, כלכליות וכו'.

זה לא סותר שיש צורך ב"שריון" יעיל כדי לנהל כלכלה/חברה תקינים בעקבות אופי האיומים שהתחילו עם "צינורות מעופפים" והיום עם "מכסחות דשא מעופפות". 

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

אם הבנתי אותך נכון אתה טוען שלייבים לבחור צד מנצח ואסור להיות נגד מלחמה באופן כללי?

אם זו כוונתך אז בהחלט אפשר להיות הדעה שחמאס עשה מעשה שלא ייעשה שצריך למנוע כל אפשרות שיישנה ועדיין להיות נגד מלחמה כוללת. אפשר חיסולים ממוקדים, מלחמה בתשתי הכלכלית ועוד כל מיני שיטות.

אישית אני נגד מלחמות איפה שאפשר למנוע אותן אבל לא בעזה ולא בצפון אפשר למנוע אותן ואלה מלחמות אין ברירה שחבל שאנינו לא מנהלים ביותר החלטיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...