Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

אתה נמצא כבר במצב שהם יזמו אז אין לך את הבעיה הזו.

נסראללה בטח כבר תולש שערות מהזקן מרוב ייאוש. מה שהוא לא מננסה אנחנו לא מגיבים.

אתה ברצינות חושב שמה שקורה בצפון זאת המלחמה הגדולה עם חיזבאללה, או שהם משתמשים ביותר מ-5% מהיכולת שלהם? כשהם באמת ייזמו אתה תדע כי זה לא יהיה דומה למה שקורה עכשיו, זה יהיה ה-7.10 על סטרואידים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

אתה נמצא כבר במצב שהם יזמו אז אין לך את הבעיה הזו.

נסראללה בטח כבר תולש שערות מהזקן מרוב ייאוש. מה שהוא לא מננסה אנחנו לא מגיבים.

מה יצא לנסראללה ממלחמה כוללת?

להפך, אני בטוח שהוא יודע שלא נגיב וזו גם התוכנית.

הם נוגסים לאט לאט בעוד חלק וחלק במדינה, בעוד שלנו אין ביצים ולגטימציה עולמית להגיב כמו שצריך.

אם מה שקורה עכשיו בצפון היה קורה באוקטובר כבר מזמן היינו בפנים. פה הוא משיג את זה בלי לשלם כלום (האמלח לא יקר, ולמות זה כבוד בשבילם).

• אהבתי 1
פורסם

אני מסכים עם הנל, רק תיקון קטן, הם גם עשו שטויות באוקטובר, ותאמת שגם לפני זה.

לאט לאט, פה נ''ט, שם פצועים הרוגים שלנו ושלהם. הבורקאן הזה, קצת כתבמים. הם טיפטפו ומטפטפים ופשוט מגבירים את הקצב קצת. 

איך היינו מתים לחזור עכשיו לאוהל שהם שמו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 54 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה ברצינות חושב שמה שקורה בצפון זאת המלחמה הגדולה עם חיזבאללה, או שהם משתמשים ביותר מ-5% מהיכולת שלהם? כשהם באמת ייזמו אתה תדע כי זה לא יהיה דומה למה שקורה עכשיו, זה יהיה ה-7.10 על סטרואידים.

זה לא יהיה ה 7.10 בגלל אופי לחימה שונה אבל ברור שכמות הטילים ואיכותם שונה לגצרי ממה שאנחנו רגילים (והזוי שבכלל אנחנו מדברים על להיות רגילים לטיל כלשהו).

הנקודה היא שבכל מקרה הטילים האלו יעופו עלינו כי פשוט אין להם אף מטרה אחרת. אז אפשר להמתין ולהשאיר להם את היוזמה ואפשר לפתוח במלחמה כשהם מספקים לנו יותר מתירוץ תוך חיסול המחסנים והפחת יכולת הירי ואחר קח ניקוי יותר מעמיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם שולטים בעוצמת הלחימה, לא ישראל.

ישראל החליטה להיגרר למשחק של חיזבלה, עוד הרבה לפני שהתקיפות החלו.

זה שהמצב לא השתנה, מראה שתפיסת ההגנה שהיתה ב6.10 עדיין נשארה.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

זה לא יהיה ה 7.10 בגלל אופי לחימה שונה אבל ברור שכמות הטילים ואיכותם שונה לגצרי ממה שאנחנו רגילים (והזוי שבכלל אנחנו מדברים על להיות רגילים לטיל כלשהו).

הנקודה היא שבכל מקרה הטילים האלו יעופו עלינו כי פשוט אין להם אף מטרה אחרת. אז אפשר להמתין ולהשאיר להם את היוזמה ואפשר לפתוח במלחמה כשהם מספקים לנו יותר מתירוץ תוך חיסול המחסנים והפחת יכולת הירי ואחר קח ניקוי יותר מעמיק.

נו, ומתי תהיה לך הזדמנות יותר טובה מממש עכשיו בשניה הזאת? או שאתה חושב שלפייס אותם יעבוד ונוכל להמנע ממלחמה כוללת לנצח?

פורסם

הימור שלי:

בחודש הקרוב נגיע למצב שבו ביבי יאלץ לחתום על עסקה כלשהי (ש״ס כבר פרסמה היום הודעה שתתמוך). סמוטריץ ובן גביר יבלעו את הצפרדע, בתמורה לפתיחת מלחמה נרחבת בלבנון, שמתלכדת עם האינטרס של ביבי (מלחמה דוחה בחירות וועדות חקירה).

ובנושא קרוב, זו תפיסת העולם המשיחית שמובילה כרגע את הממשלה (הבחור הזה הוא יועץ קרוב של שמחה רוטמן).

בן אדם שניסה להעביר פה רפורמה דתית אנטי דמוקרטית, חושב שאנחנו יכולים להשמיד את כולם וגם להחזיר את אירן למאה ה19.

image.thumb.png.82a564d5ae15a3a22f1664241526e5bd.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, MostlyWicked כתב:

נו, ומתי תהיה לך הזדמנות יותר טובה מממש עכשיו בשניה הזאת? או שאתה חושב שלפייס אותם יעבוד ונוכל להמנע ממלחמה כוללת לנצח?

תשמע, אני שמאלני אבל אני לא אידיוט.

איפה אמרתי לפייס אותם?

אם תחפש אחורה כל התייחסות שלי אליהם היתה שצריך להכין תגובה קשה שתהווה בסיס לפתיחת פעולה מקיפה.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

הבחור הזה הוא יועץ קרוב של שמחה רוטמן

מזל שכתה שאנחנו לא אותו הדבר. התחלתי כבר להילחץ.

פורסם

שמעון נטף, עוד משיחי טיפוסי, מאלו שקמו יום אחד בבוקר והחליטו שהם בעצם ליברלים, ואין דבר ליברלי ודמוקרטי יותר בעולם ממדינת דת יהודית. חלום שלי פעם להצליח להבין מה לעזאזל אנשים כמוהו רואים כשהם מסתכלים על המערב הדמוקרטי ומחרטטים את עצמם ואת הסביבה שלהם שיש שם משהו שמזכיר אותם.

אגב משיחיים מטורפים - המחבל חגי סגל קורא ליאיר גולן "אנרכיסט". כן, כן. אשכרה האיש שפנה לטרור כדי לשנות מציאןת מתאר ככה קצין בצהל, שבזבז את חייו להגן עליו, הבן השןפר שלו וכו

אולי ביידן ידאג לנו גם לעסקה להפרד מהם?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

אנרכיסט

מדהים כמה הזיכרון קצר. כנראה שכחו את התמונות של גולן עם מדי ב׳ אחרי שהלך להציל אנשים בעוטף ב7.10

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 שעות, ALÞћÃ כתב:

כמו שאולמרט הצהיר במלחמת לבנון השנייה (כשכיפת ברזל עוד הייתה בחיתולים) - אין פתרון ללבנון.

הצבא לא ערוך למתקפה רב חזיתית. מסתמן שהוא אפילו לא ערוך למתקפה חד חזיתית עם חיזבאללה.

הוא לא ערוך ל3 אלף מחבלים אז ל100 אלף. 

לפני שעה, MostlyWicked כתב:

זה יהיה סטרואידים על סטרואידים.. זו תהיה פלישה פר אקסלנס עם השתלטות והוצאות להורג של כל מי שיקרה בדרכם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

שמעון נטף, עוד משיחי טיפוסי, מאלו שקמו יום אחד בבוקר והחליטו שהם בעצם ליברלים, ואין דבר ליברלי ודמוקרטי יותר בעולם ממדינת דת יהודית. חלום שלי פעם להצליח להבין מה לעזאזל אנשים כמוהו רואים כשהם מסתכלים על המערב הדמוקרטי ומחרטטים את עצמם ואת הסביבה שלהם שיש שם משהו שמזכיר אותם.

אגב משיחיים מטורפים - המחבל חגי סגל קורא ליאיר גולן "אנרכיסט". כן, כן. אשכרה האיש שפנה לטרור כדי לשנות מציאןת מתאר ככה קצין בצהל, שבזבז את חייו להגן עליו, הבן השןפר שלו וכו

אולי ביידן ידאג לנו גם לעסקה להפרד מהם?

יותר פשוט שתבקש מביידן שיקלוט אותך למדינה שלו.

גם האנשים שאתה בז להם ומכנה אותם משיחיים מטורפים בזבזו ומבזבזים את חייהם להגן עליך.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
פורסם

עם איזה צבא הוא בדיוק רוצה לתקוף את לבנון? 

אלה שמתפללים או אלו שנשחקו?

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
Just now, ArikM כתב:

עם איזה צבא הוא בדיוק רוצה לתקוף את לבנון? 

אלה שמתפללים או אלו שנשחקו?

הוא בכלל יודע מה זה צבא?

פורסם
לפני 1 דקה, avi 1234 כתב:

יותר פשוט שתבקש מביידן שיקלוט אותך למדינה שלו

חלום שלי. 

היה לי דיון באיזו ארוחת שישי והנושא עלה. מישהו טען שעכשיו ממש לא בטוח ליהודים בעולם, אמרתי לו ואללה? ספר את זה ל 1200 אנשים שנרצחו ביום אחד.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• תוכן חדש...