Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, falou כתב:

זה היה לפני המלחמה, כמדומני

בדיוק זה היה לפני המלחמה.
לא מבין איך לדעתך הוא צודק, מה לעשות שאת פסק הדין חייבים לקבל עכשיו?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

כמו שאפשר לחכות עם הקריאות להדחת רמטכ"ל וראש אמ"ן לאחרי המלחמה

אין צורך, הם אמרו שהם הולכים.

ככה אפשר לחכות עם פרסומים שישמשו את BDS לאחרי יציאת כוחות צה"ל מעזה.

שוב, יש לך מפקד שהולך לתחקיר בניו יורק טיימס ועושה להם את העבודה. יש לך חבובצ'יקים בכנסת ובממשלה שעושים ל BDS את העבודה. ובכלליות זה מראה לך שכנראה יש שם אמת בטענות. אבל יהיה לך קשה לקבל את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

אין צורך, הם אמרו שהם הולכים

לא רק אם הולכים או לא, צריך לראות אם בזמן שגרה, כשהגיע אליהם מידע קריטי הם נפנפו אותו כי היה נוח להם או שטיפלו בו כמו שצריך. אולי רק ילכו הביתה, אולי יענשו אקסטרה. צריך לבדוק.

מצד שני, אני לא אשפוט, או חושב שצריכים להישפט, על החלטות מבצעיות שנעשו בזמן מלחמה.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

שוב, יש לך מפקד שהולך לתחקיר בניו יורק טיימס ועושה להם את העבודה. יש לך חבובצ'יקים בכנסת ובממשלה שעושים ל BDS את העבודה. ובכלליות זה מראה לך שכנראה יש שם אמת בטענות. אבל יהיה לך קשה לקבל את זה.

לגבי התחקיר בניו יורק טיימס דיברנו, את האנשים בכנסת ובממשלה אני מקלל כל יום, גם פה, אז גם את המר בחור שעשה תחקיר מטעם עצמו ופירסם כאילו זה אמת מוחלטת אני אקלל. הכל טוב, לא מפלה אף אחד.

פורסם
לפני 15 דקות, farkash7 כתב:

לא מבין איך לדעתך הוא צודק, מה לעשות שאת פסק הדין חייבים לקבל עכשיו?

למה חייבים לקבל עכשיו?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

כי חיות פורשת.

אם כבר זה טיעון לצד השני.

אם חיות והשופטת השנייה פורשות, זה 7-6 לטובת הקואליציה. אפשר לטעון שהאצת התהליך נעשה ממניעים לא עניינים.

כמו כן אם יש טענה שצריך לחוקק את זה בהסכמה רחבה,  לא הגיוני לפסול את זה על חודו של קול שהיה אמור לפרוש.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אם חיות והשופטת השנייה פורשות, זה 7-6 לטובת הקואליציה. אפשר לטעון שהאצת התהליך נעשה ממניעים לא עניינים.

כמו כן אם יש טענה שצריך לחוקק את זה בהסכמה רחבה,  לא הגיוני לפסול את זה על חודו של קול שהיה אמור לפרוש.

כל ה-15 ישבו בדיון. כל ה-15 צריכים לקבל את ההחלטה. זה שיש מלחמה באמצע (שלא קשורה לרשות השופטת) לא אמור למנוע מהם לפרסם פסקי דין או הכרעות. כל מערכת המשפט כבר חזרה לעבודה סדירה לפני יותר מחודש.

ולגבי קואליציה/אופוזיציה. אם הממשלה מתייחסת לבית המשפט כאל ארגון פוליטי, אז הם יהפכו לארגון פוליטי. 

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

זה טיעון מטומטם.
"האצת התהליך" לא נעשתה ממניעים לא ענייניים. "האצת התהליך" נעשתה כי ע"פ החוק יש דדליין לקבלת החלטה ופסק דין כאשר שופטים שהיו חלק מההרכב פורשים.
"לחיות וברון ימלאו 70 באמצע אוקטובר (ברון ב-12 באוקטובר וחיות ב-16 באוקטובר) – והן יפרשו במועד זה בהגיען לגיל פרישת השופטים הקבוע בחוק. עם זאת, חוק בתי המשפט קובע כי "שופט שהחל בדיון ויצא לקיצבה או פרש, יהיה מוסמך לסיים את הדיון תוך שלושה חדשים מיום היציאה לקיצבה או הפרישה"; כך שלהרכב החריג שכלל את כל 15 שופטי בית המשפט העליון שדן בעתירות אתמול נקבע למעשה דד-ליין לסיים את התיק."

מה הטיעון הבא שלך? שחיות הייתה צריכה לצפות שחמאס יתקוף את מדינת ישראל, ולא להיות חלק מהדיון כדי שלא יצטרכו לפרסם פסק דין בעת מלחמה?

חוץ מזה מי אמר לך שהתהליך הואץ? ממה שקראתי התהליך דווקא היה איטי מהרגיל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

כי זה מה שאתה עושה.

אתה ממשיך לא להבין שביקורת על הצבא היא לא דיברור של חמאס.

לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אם חיילי צה"ל טעו, תחכה

יש עוד למעלה מ100 חטופים.

תגיד למשפחות שלהם שיחכו?

אם עוד חטופים יצליחו בדרך נס להשתחרר ויחוסלו למרות שהורידו חולצה  ונופפו בדגל לבן, תגיד למשפחות שלהם שזה בגלל שחיכינו עם התחקירים לסוף המלחמה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Supertigre כתב:

נשאל אותך משהו אחר, למרות שהתשובה כנראה ברורה. כל החלאות שנכנסו כדי לבזוז, אם אני הייתי בטיהור של אחד היישובים והייתי פוגש אותם, הייתי יורה בהם בלי לחשוב בכלל. אבל עזוב, אני מאלו שחושבים שאל ראשי משפחות פשע צריך להתייחס כאל ארגון טרור כולל ביצוע של חיסולים ממוקדים, כך שכנראה שלא נסכים לעולם. 

כל אחד שהייתי פוגש היה חוטף כדור אלא אם הספיק להתפרק מנשקו, לרדת על ברכיו ולהרים ידיים בצורה כזו שרואים שהוא לא ממולכד.

ובטיהור אני בהחלט מקבל גם צורך מבצעי שדורש חיסול גם של שבויים כי אתה צריך לרוץ מה שיותר מהר. אם אתה כבר הניקוי הסופי אחרי יומיים שלושה כשכבר אין אזרחים אתה כללא יכול לחסל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

אתה ממשיך לא להבין שביקורת על הצבא היא לא דיברור של חמאס.

אתה לא מבקר את הצבא, אתה מבקר חיילים באופן אישי כדי להציג אותם בצורה רעה.

לפני 10 דקות, פינדר כתב:

יש עוד למעלה מ100 חטופים.

תגיד למשפחות שלהם שיחכו?

אם עוד חטופים יצליחו בדרך נס להשתחרר ויחוסלו למרות שהורידו חולצה  ונופפו בדגל לבן, תגיד למשפחות שלהם שזה בגלל שחיכינו עם התחקירים לסוף המלחמה?

יש הבדל בין לעשות תחקירים פנימיים וללמוד תוך כדי תנועה, ואת זה צה"ל עושה בצורה מצוינת, לבין להוציא כתבות שילכו ישר לדוכני BDS בקמפוסים בארה"ב.

לפני 17 דקות, farkash7 כתב:

זה טיעון מטומטם.
"האצת התהליך" לא נעשתה ממניעים לא ענייניים. "האצת התהליך" נעשתה כי ע"פ החוק יש דדליין לקבלת החלטה ופסק דין כאשר שופטים שהיו חלק מההרכב פורשים.
"לחיות וברון ימלאו 70 באמצע אוקטובר (ברון ב-12 באוקטובר וחיות ב-16 באוקטובר) – והן יפרשו במועד זה בהגיען לגיל פרישת השופטים הקבוע בחוק. עם זאת, חוק בתי המשפט קובע כי "שופט שהחל בדיון ויצא לקיצבה או פרש, יהיה מוסמך לסיים את הדיון תוך שלושה חדשים מיום היציאה לקיצבה או הפרישה"; כך שלהרכב החריג שכלל את כל 15 שופטי בית המשפט העליון שדן בעתירות אתמול נקבע למעשה דד-ליין לסיים את התיק."

מה הטיעון הבא שלך? שחיות הייתה צריכה לצפות שחמאס יתקוף את מדינת ישראל, ולא להיות חלק מהדיון כדי שלא יצטרכו לפרסם פסק דין בעת מלחמה?

חוץ מזה מי אמר לך שהתהליך הואץ? ממה שקראתי התהליך דווקא היה איטי מהרגיל.

לפי איזה חוק יש דדליין? 

פורסם
לפני 53 דקות, falou כתב:

למה חייבים לקבל עכשיו?

כי ככה בית משפט עובד. מה הפסיקה שייכת למלחמה?

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

הן חלק מההרכב שדן בעתירה ולכן הן חלק מפסק הדין.

ד"א, אם הממשלה היתה עובדת לפי החוק והתקנות היו ממנים מזמן שופטים אחרים במקומן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

תחקירים פנימיים וללמוד תוך כדי תנועה, ואת זה צה"ל עושה בצורה מצוינת,

מצויינת??

אם היה עושה בצורה מצויינת, המגד והחיילים שהוציאו להורג מחבלים שנכנעו, היו מקבלים לפחות נזיפה והיו מפרסמים הנחיות לחיילים.

במקום זה טייחו את התקרית, בישלו תמונות של זירת האירוע והעלימו את הסיפור.

התוצאה: 3 חטופים הרוגים.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

לבין להוציא כתבות שילכו ישר לדוכני BDS בקמפוסים בארה"ב.

אתה כנראה חושב שבעולם מחכים לתחקרים בבלוג של אישתון או לתגובות שלי בקארספורום.

תקרא קצת תקשורת עולמית ותבין שזה לא המצב.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי איזה חוק יש דדליין? 

אתה לא יודע לקרוא? הבאתי לך חלק מכתבה בה מוזכר החוק והדדליין והדגשתי את החלק הזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 7 דקות, farkash7 כתב:

אתה לא יודע לקרוא? הבאתי לך חלק מכתבה בה מוזכר החוק והדדליין והדגשתי את החלק הזה.

רשום "שופט שהחל בדיון". מי קבע שחייבים לזרז את התהליך ולהתחיל את הדיון לפני הפרישה שלה? שאלה אמיתית. נשארו לה חודשיים, שהמחליפים ינהלו דיון. 

אם הולכים לפסול פה חוק יסוד, לפחות שיבצעו את זה בצורה יסודית.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...