Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בנאדם שלא מבין שהוא טעה יתקן את הטעות?
מה יהיה? מה קורה פה? למה החכ"ים הדפוקים של הליכוד לא מציבים לאיש אולטימטום? למה סמוטריצ' לא מציב לו אולטימטום?
הוא לא יכול לנהל את המערכה הזו בלי להבין שהוא טעה טעות ענקית ולהודות בכך, אבל אני חושש שאין לו יכולת לעשות את זה, פשוט מבחינה נפשית ואישיותית זה בלתי אפשרי בשבילו, בדיוק כמו שאני לא יכול לעוף. אכלנו אותה.

• אהבתי 8

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 51 דקות, פינדר כתב:

נישאר חלוקים בנושא הזה.

זה בדיוק המדרון שאני מדבר עליו.

אתה מתכוון להתחיל לחפש בבתים של אנשים?

ממורביליה נאצית מותר להחזיק בבית? 

סמים / נשק לא חוקי מותר להחזיק בבית?

מותר לחפש אצל מי שחשוד בהחזקה של זה בבית?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

בתוך הבית!!!

(לא שאני חושב שבחוץ זה מצדיק מאסר)

אחי, רשום בבירור "במרפסת בתוך עציץ", זה לא בתוך הבית.

אנחנו במלחמה עם היישות שנלחמת בשביל הדגל הזה. זהו.

ושוב - כל הצד השמאלי קיצוני (דגש: קיצוני!!) מתבסס על שקרים וחצאי אמת. ממליץ לך לחקור לעומק לפני שאתה מביא לפה כי זה כבר ניסיון שני להשחיר את גורמי הבטחון/גופים ציבוריים ורואים שמשקרים.

• אהבתי 3
פורסם

לפני 10 שעות, om2 כתב:

ולהזכיר, גרמניה ויפן לא היו פחות סדיאסטים - חיות אדם.

אף אחד מהם לא מתקרב לאכזריות של החמאס..

לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אם אין אפשרות לנשק חם אז נשק קר.

אם תגיע למצב שאתה משתמש בנשק קר מול מישהו חמוש - אני לא בטוח שתצליח להשתמש בנשק הקר...

לפני 15 שעות, asix כתב:

טוב, אז הכניסה הקרקעית נדחית למועד לא ידוע בטענה שהאמריקאים צריכים לפרוס מערכת.

נראה לי שביבי באמת מתכוון להקשיב לבריק ולהכנס קרקעית רק בעוד חצי שנה. ומה עם המילואימניקים? ומה עם החיים עצמם? כל העוקץ של המלחמה הזאת יצא. את האמת - מרגיש לי כמו תרגיל צבאי. הצבא במקום דרוך. מדברים על הפסקות אש, מחוות הומניטריות, ונראה לי שסגול השיער מורח את הזמן ומפחד לתקוף.

בושה. פשוט מתבייש בהנהגה שלנו. אחרי מה שפלסטינים עשו. מתחיל לחשוב שביבי זה גייס חמישי. מה הבן אדם יעשה בשביל הכסא שלו. היום נפגש עם ראש ממשלת צ'כיה. אתמול הולנד, לפני זה ביידן.....מה יהיה?

העיקר החבר האמיתי שלו, ארדואן מלכלך עליו בפנים ולא דופק לו חשבון. ביבי יודע להעריץ ולהתחנף רק למנהיגים שמחרבנים עליו( ראו ערך פוטין וארדואן).

ואיך הוא שוב סינדל את גנץ ושוב עשה לו סיכול ממוקד? טיפש הגנץ הזה.

נראה לי שעדיף לחכות עם כניסה קרקעית אם זה אומר שהחיפזון יוביל למחיר גבוה בהרוגים. עדיף לחיות כמה חודשים בצמצום, כוננות ומצב חירום מאשר להמשיך עם סבבים בלתי נגמרים ושיבושי שגרה לאורך שנים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

ממורביליה נאצית מותר להחזיק בבית? 

סמים / נשק לא חוקי מותר להחזיק בבית?

מותר לחפש אצל מי שחשוד בהחזקה של זה בבית?

אתה רק מוכיח את הטענה שלי על מדרון..

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על איזה מדרון אתה מדבר?

למה דגל של גרמניה הנאצית אסור ואת זה כן?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, omerkot כתב:

90% מחברות התעופה הזרות לא מתקרבות ישראל ובכלל זה כל החברות האמריקאיות. לעומת זאת, בכל יום נוחתות בנתב״ג מספר טיסות של חברות רוסיות וטיסות של אל על ממריאות למוסקווה

זה לא מתוך אהבת רוסים לישראל ישראל. פשוט הם שמים ז@ן על האנשים שלהם. טיסות של אל על גם ממשיכות להמריא לארה"ב ואירופה.

לפני שעתיים, om2 כתב:

נסיתי להסביר את קו החשיבה שלהם,

כתבתי שלתפיסתם הוא לא רצח סתם. אלא הוא מנע פיגוע גדול יותר שתוכנן באותו היום.

הם מבחנים שצריך להיות לא שפוי נפשית כדי לרצוח 29 מתפללים.

גם הם עצמם כל כך לא מצליחים להבין איך חבר שלהם (שהיה רופא וקצין וכו') עושה דבר כזה.

ולכן הם מחפשים/מניחים שהיתה לו סיבה לעשות את זה. 

ככה אתה מסביר את זה לילדים? הוא לא צדק אבל? גם ערבים מאמינים שלרוצחי חמאס יש סיבה.

לפני שעתיים, om2 כתב:

וזה שורש ההבדל.

אין שום הבדל. בשביל פנטים מ-2 הצדדים המטרה מקדשת את האמצעים.

לפני שעתיים, om2 כתב:

בשביל החברה הפלסטינית, המחבל הפלסטיני צריך/יכול לרצוח יהודים מעצם היותם יהודים.

שטויות. אל תאמין לתעמולה גם אם היא בא מהצד שלך. בשביל החברה הפלסטינית, המחבל הפלסטיני צריך/יכול לרצוח יהודים מעצם היותם אויבים. בדיוק כמו שרוסים שנאו את הגרמנים לא בגלל שהם גרמנים, אלא אויבים. אנטישמיות זה מותג נוצרי/אירופאי. עד 1948 יהודים חיו בכלל לא רעה לפחות בחלק ממדינות ערב. זאת גם סיבה שכל או רוב העליות היו ממדינות אירופה.

לפני שעתיים, om2 כתב:

בשביל היהודים, גם הפאנתיים ביותר, לא יכול להיות שהוא רצח סתם, בטוח היתה לו סיבה טובה. (ואם לא היתה לו סיבה טובה, נחפש סיבה, כי אפילו הם לא מצדיקים רצח סתם לשם הרצח)

גם זה שטויות. אל תתחסד, ערבי טוב ערבי מת/מוות לערבים/אין ערבים אין בעיות זאת סחורה נדרשת אצל אותם יהודים טובים. בדיוק עם כרזות כאלה נתפס שר לביטחון לאומי של היום. גם בשביל ערבים פנטים לחמאס ישנה סיבה טובה להרוג את היהודים.

לפני כשעה, omerkot כתב:

לישראל יש תעשיית נשק עצומה, היא אחת מיצואניות הנשק הגדולות בעולם והיא יכולה להשמיד את המזרח התיכון 3 פעמים לפני שהיא תזדקק לסיוע בציוד מארה״ב.

אפילו מיירטים לכיפת ברזל אנחנו לא מייצרים בלי לדבר על הרבה דברים אחרים. אחרי מלחמת יום כיפור הלחנו עם דגמ"חים אמריקאים, כל 5.56 גם היה אמריקאי. עד היום אתה רואה את הזלדות. בצוק איתן תוך זמן קצר נגמרו לנו פגזי מרגמה וטילים למסוקים. אפשר למלאות כאן מגילת אסתר ... 

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

החמאס מפחיד אותי אבל הכיוון הזה מפחיד יותר.

את החמאס אפשר לנצח, להרוג, לפוצץ ולהשמיד. מול הלך הרוח הפאשיסטי הזה, אין לי הרבה מה לעשות, חוץ מלהתריע בפורום ולחפש דרכון זר

אתה מאוד מגזים. כי בסופו של דבר אני בטוח באלף אחוז שתעדיף לחיות תחת שלטון פאשיסטי יהודי וואטאבר, מאשר לשכב בשלולית הדם שלך ושל משפחתך.

שם על זה כסף.

אז החמאס מפחיד אותך יותר.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 51 דקות, farkash7 כתב:

איך בנאדם שלא מבין שהוא טעה יתקן את הטעות?
מה יהיה? מה קורה פה? למה החכ"ים הדפוקים של הליכוד לא מציבים לאיש אולטימטום? למה סמוטריצ' לא מציב לו אולטימטום?

שלא יתקן כלום, שרק לא יפריע.

יש סיבה שגלנט והרמטכל כל הזמן חוזרים על המטרה של השמדת חמאס בתקשורת, כדי שהסגול לא יוכל לחזור בו.

מסמוטריץ לא הייתי מצפה כלום, הוא סמרטוט בדיוק כמו הדפוקים של הליכוד. שילך להתנדב בחליבת פרות ויעזוב אותנו בשקט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

על איזה מדרון אתה מדבר?

זה מאוד דומה על רוסיה עם חוק דיסקרדיטציה של צבא

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

למה דגל של גרמניה הנאצית אסור ואת זה כן?

כי אנחנו לא מעברים כספים לגרמניה הנאצית. כי שב"כ לא מתאם פעולות תחת דגל נאצי. להבדיל. 

פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

שטויות. אל תאמין לתעמולה גם אם היא בא מהצד שלך. בשביל החברה הפלסטינית, המחבל הפלסטיני צריך/יכול לרצוח יהודים מעצם היותם אויבים. בדיוק כמו שרוסים שנאו את הגרמנים לא בגלל שהם גרמנים, אלא אויבים. אנטישמיות זה מותג נוצרי/אירופאי. עד 1948 יהודים חיו בכלל לא רעה לפחות בחלק ממדינות ערב. זאת גם סיבה שכל או רוב העליות היו ממדינות אירופה.

ספר את זה לסבא שלי:

הפרהוד – ויקיפדיה (wikipedia.org)

או לאנשים בארץ ישראל ב-1929:

מאורעות תרפ"ט – ויקיפדיה (wikipedia.org)

או לפני זה ב-1921:

מאורעות תרפ"א – ויקיפדיה (wikipedia.org)

זה אחד הדברים שקשה להרבה אנשים מהצד השמאלי/בעולם לקבל.. כמו הטענות על הכיבוש החל מ1967 והחזרה לקו הירוק.. מה גרם להם לשלוח מחבלים לרצוח יהודים לפני? מה גרם להם לסרב לתוכנית החלוקה? מה גרם למצרים ולסוריה להתכונן לתקיפת ישראל ב-67?

למרבית האוכלוסייה הערבית המוסלמית אין רצון לחיות לצידך בשום צורה, מבחינתם אתה כופר ובן מוות גם אם אתה קיבוצניקית בת 80 שעושה נגלות של ילדים עזתיים לבתי חולים.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

אתה מאוד מגזים. כי בסופו של דבר אני בטוח באלף אחוז שתעדיף לחיות תחת שלטון פאשיסטי יהודי וואטאבר, מאשר לשכב בשלולית הדם שלך ושל משפחתך.

שם על זה כסף.

אז החמאס מפחיד אותך יותר.

זו אחת מהטענות שלי נגד פינדר/יבגני.

בואו, החרדים לא יצאו למסעות רצח של חילונים. אני גם לא מסכים עם הדעות שלהם, אני גם חושב שהם צריכים לשלם יותר ולקבל קצת פחות, אבל הם עדיין לא ירצחו ילדים חילוניים רק כי אכלו שוקולד אחרי המבורגר.

נהייתה אופנה להפוך אותם/את המתנחלים לבעיה הראשית של מדינת ישראל. אפשר להגיד הרבה דברים על ההנהגה הדפוקה של 2 המגזרים, אבל לא נראה לי שמישהו אחד יכול להעלות טענה הכי קטנה שיש נגד האנשים של זק"א חובשי הכיפות השחורות שאספו איברים באמצע לחימה אצל ה"שמאלנים".

• אהבתי 8
  • מעניין 1
פורסם
לפני 38 דקות, EliC25 כתב:

אף אחד מהם לא מתקרב לאכזריות של החמאס

אלוהים ישמור אלי. אתה צריך לעבור שוב על קצת חומר היסטוריוני.

להיפך. החמאס לא מתקרב לאכזריות של הנאצים (או של היפנים...)

אני בכלל לא מסכים עם ההשוואה, אבל זה לא משנה.

אני חושב שזה כנראה לא רחוק מפוגרומים רעים שעשו ליהודים באירופה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 46 דקות, EliC25 כתב:

אף אחד מהם לא מתקרב לאכזריות של החמאס

לא מדויק, הסיפורים על הזוועות של היפנים באיזורים שהם כבשו...

אבל איך איתי אנגל אמר? כשזה אצלנו זה משפיע אחרת.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אלוהים ישמור אלי. אתה צריך לעבור שוב על קצת חומר היסטוריוני.

להיפך. החמאס לא מתקרב לאכזריות של הנאצים (או של היפנים...)

אני בכלל לא מסכים עם ההשוואה, אבל זה לא משנה.

אני חושב שזה כנראה לא רחוק מפוגרומים רעים שעשו ליהודים באירופה.

והרבה ק"ק אחורי הנהר ניפור הקרובים אל החלל, כגון ק"ק פריסלאב, וק"ק בארשיבוקה, וק"ק פראטון, וק"ק באריופלין, וק"ק לובען וק"ק לאחווץ ואגפיהם, שלא יכלו לברוח, ונהרגו על קדושת השם במיתות משונות ומרות. קצתם פשטו עורם מעליהם והבשר השליכו לכלבים, וקצתם קצצו ידיהם ורגליהם והשליכום על הדרך, ועברו עליהם בקרונות ודרכום בסוסים, וקצתם פצעו בהם פצעים הרבה שלא יהיו כדי להמית והשליכום בחוץ שלא ימותו מהרה, ויפרפרו בדמיהם עד שיצאה נשמתם. והרבה קברו בחייהם. ושחטו ילדים בחיק אימותם. והרבה ילדים קרעו לקרעים כדגים, ונשים מעוברות בקעו בטנם והוציאו העובר וחבטו בפניהן. וקצתן קרעו בטניהן ושמו חתול חי בתוך הבטן והניחון כך בחיים ותפרו הבטן וקצצו בהן ידיהן שלא יוציאו החתול חי מן הבטן. ותלו הילדים בדדי אימותם, וקצת ילדים חתכו בשפוד וצלאום אצל האש והביאום אל אימותם שיאכלו מהם. ולפעמים לקחו מילדי העברים ועשו גשרים לעבור עליהם. לא הייתה מיתה משונה בעולם שלא עשו בהם... 

— נתן נטע הנובר, יְוֵן מצולה, פרק ד'

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

זה מאוד דומה על רוסיה עם חוק דיסקרדיטציה של צבא

כי אנחנו לא מעברים כספים לגרמניה הנאצית. כי שב"כ לא מתאם פעולות תחת דגל נאצי. להבדיל. 

איך זה דומה לזה? מותר להעביר ביקורת. אסור לתמוך באויב.

אנחנו לא צריכים להעביר כספים לאויב.

• תוכן חדש...