Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

נו באמת, זה חלק מהמקצוע? איפה זה כתוב שמותר לעשות דברים כאלה? אולי מותר גם לגנוב להם את הסמל מהרכב?

לגבי הסמל מהרכב - בן גביר עשה מזה קריירה עוד ב94..

כשאתה פוליטיקאי ואתה מוביל מהלכים (כאלה ואחרים) שיש בהם חוסר הסכמה - אתה צריך להיות ממש דביל כדי לחשוב שלא יחכו לך מתחת לבית עם שלטים (במינימום).

אתה מפספס את הפואנטה, היא אחר כך ניצלה את זה יופי יופי בועדה.. למילים יש מחיר והם יודעים את זה טוב מאוד. וכשהם (ה״ימין״) שלחו אנשים להציק לילדים של המחנה היריב זה היה לגיטימי. לנבל את הפה בכנסת זה לגיטימי, להרוס כל טיפה של כבוד של העם ולחלק אותה לעדות (ועזוב את זה שכולנו בני תערובת) ולהציף שיח גזעני ולהכליל כל מיני זכרונות מהעבר של ניקיון בתים (ואללה סבתא שלי לא ניקתה בתים ואין בזה בושה) - זאת חרפה. ולדעתי היה צריך לעשות דברים באותה רמה של השיח שלהם.. אבל ככה זה ״שמאלנים״, הם יפי נפש, רק מחכים לאדוני/גברתי בלובי של הקומה שייצאו החוצה ואומרים לו/ה ״אתה לא תלך לעבודה היום״. חננות. זה מה שאנחנו. 

  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

  • SlowRide

    7465

  • פינדר

    6174

  • יבגניפ

    5964

  • Night Driver

    5067

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

פה לא מסכים איתך.

נאנסת לא מנהלת מו"מ על עומק החדירה. אם אתה באמת רוצה לדבר אז תעצור ונדבר.

מה שנעשה זה קביעת עובדות בשטח ובוא נדבר על מה שנשאר כשככל שהדיבור יתמשך יישאר פחות ע מה לדבר. זה לא הידברות.

מה שנעשה זה תחילת תהליך ארוך, שהיו מתחילים לדבר והכל היה נסגר בפשרה.
בתאכלס רק הצדיקו את האמירות של רוטמן, שלפיד לא רוצה לדבר וגם מונע ממי שכן רוצה.

 

לפני 6 דקות, RK כתב:

כמו שמחנה ביבי הכריז (ועשה) כל אשר יכול היה כדי להפיל את הממשלה הקודמת, כולל הצבעות נגד חוקים שבהם ברגיל היו אמורים לתחום, וכולל שידול אקטיבי של עריקים. אתם תמכתם בזה אז וטענתם שככה עושים אופוזיציה.

שיעשו אופוזיציה זהה.

שיפגינו מול בתים של בכירים "רכים" כמו דיכטר וברקת, שיעבירו אותם צד.

אנשי ימין לא חסמו את נתיבי איילון נגד ההסכם עם לבנון.

לפני 6 דקות, RK כתב:

חסימות כבישים זה באמת לא ממש בסדר. לגבי הוצאת כספים - אנשים עם כסף לא צריכים את הקריאות האלה, הם קוראים את המפה לבד, ויודעים לפעול לבד. לכן הם עם כסף. הם לא קוראים כאן בפורום את העצות הכלכליות או הפוליטיות שלהם.

מוציאים את שלהם, אבל אם לא היו קריאות מצד ישראלים בכירים, הקרנות מחו"ל היו ממשיכות כרגיל.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

אתה בעד ה״רפורמה״ או לא?

מה הקשר ללפיד? זו שאלה מאוד פשוטה.

 

לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני אשאל אותך גם שאלה רצינית: למה אתה בעד הרפורמה?

לשניכם - אני בעד רפורמה כי כרגע למערכת המשפט יש כוח על הרשויות האחרות ואין שום אפשרות לאזרח הפשוט להשפיע עליה.

האם זאת הרפורמה שאני רוצה? כנראה שלא. האם צריך לדבר ולסגור על פשרה? כן. האם לפיד וחבריו רוצים לדבר? לא.

פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

רגע אז אם יש למישהו ילד עם צרכים מיוחדים הוא לא יכול להיות חבר כנסת?

או שאתה מתעלם במודע מזה שהחסימה מול הבית שלה הייתה בהפתעה ולא היה לה מה לעשות נגד זה?

אל תסובב את הדברים שלי. כל אחד יכול להיות מה שהוא רוצה אבל הוא צריך להגן על הילדים שלו במינימום במיוחד בימים שהוא יודע שיהיו ״קשים״.

די להיתמם.. כמו שאתה יודע שהיום אתה תעבוד עד מאוחר ואתה מעדכן את אישתך ככה פוליטיקאי יודע שיהיה לו היום יום קשה, יהיו לו הפגנות מתחת לבית ופרובוקציות כאלה ואחרות.

החסימה מול הבית ממש לא הייתה הפתעה, הם ידעו שתהיה להם הפגנה מול הבית פשוט לא ידעו מה יהיה המרחק.

אני אגלה לך סוד, גם אם ההפגנה הייתה מתחת לבית שלה ברחוב היא הייתה זועקת שהילדה שלה נבהלה מזה ועושה מזה מטעמים.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

לשניכם - אני בעד רפורמה כי כרגע למערכת המשפט יש כוח על הרשויות האחרות ואין שום אפשרות לאזרח הפשוט להשפיע עליה.

 

זה לא אומר כלום אבל. איך בתור אזרח פשוט נפגעת ממערכת המשפט עד היום, ומה ברפורמה אתה מצפה שיתן לזה מענה טוב יותר אחרי שתעבור?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

חסר דברים שאנשים לא צריכים לדעת עליך גם אם אתה בתפקיד ציבורי? אם אתה בתפקיד ציבורי זה לא אומר שאתה רכוש ציבורי. הציבור לא צריך לדעת איפה הילדים שלך לומדים, כמה ברזל יש לך בדם ומה מידת התחתונים של אשתך. מי שמוכן שידעו עליו ככה הכל ואין לו שום סנס של פרטיות זה פגם רציני.

חוץ מזה, זה שהם גונבים בלי בושה, רק מראה כמה חסרת תועלת החשיפה הזאת. 

 

 

 

לקחת את זה לקיצון.

 

מעדיף לראות מול הפנים שלי שעושים טריקים וגונבים, מאשר לא לראות ולא לדעת.

 

למרות ששוב, אם מכשירים את זה שדרעי סבבה, אז זה באמת לא משנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, dorgo כתב:

וכשהם (ה״ימין״) שלחו אנשים להציק לילדים של המחנה היריב זה היה לגיטימי. לנבל את הפה בכנסת זה לגיטימי, להרוס כל טיפה של כבוד של העם ולחלק אותה לעדות (ועזוב את זה שכולנו בני תערובת) ולהציף שיח גזעני ולהכליל כל מיני זכרונות מהעבר של ניקיון בתים (ואללה סבתא שלי לא ניקתה בתים ואין בזה בושה) - זאת חרפה. ולדעתי היה צריך לעשות דברים באותה רמה של השיח שלהם.. אבל ככה זה ״שמאלנים״, הם יפי נפש, רק מחכים לאדוני/גברתי בלובי של הקומה שייצאו החוצה ואומרים לו/ה ״אתה לא תלך לעבודה היום״. חננות. זה מה שאנחנו

כל הזמן רק "הם ואנחנו"... 

ההפרד ומשול של ביבי חזק מדי, כנראה זה בחיים לא יתפוגג.

לפני 2 דקות, David32 כתב:

מעדיף לראות מול הפנים שלי שעושים טריקים וגונבים, מאשר לא לראות ולא לדעת.

מה זה משנה אם הם גונבים בין כה וכה?

זה סתם מרחיק את מי שלא מעוניין לגנוב כי אין שום אמון. יש לבן אדם את הכסף הפרטי שלו. מה שהוא עושה בו זה עניינו האישי. אם מדובר על כספי ציבור זה משהו אחר לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

הנקודה היא שהפעולה נעשתה באופן זהה ללא הבדל מגדר ולנסות לצבוע את זה בצבעים שובניסטיים זה אחד הדברים הכי שובניסטיים שיש.

 

בגלל שהיא כביכול אישה צריך לנהוג בה אחרת?

זה לא זהה כי היא אישה והוא גבר. אישה מרגישה הרבה יותר מאויימת במצבים האלה, בטח כשהיא צריכה להגן על ילד קטן. אם זה היה הפוך ופעילי ימין היו עושים זאת לח"כית מהשמאל לא היית בצד של הטרור המיזוגיני.

עריכה אחרונה על ידי Coro

 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

 המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

האם זאת הרפורמה שאני רוצה? כנראה שלא. האם צריך לדבר ולסגור על פשרה? כן. האם לפיד וחבריו רוצים לדבר? לא.

עזוב את לפיד כבר. הצבעת לו? הוא מייצג אותך?

 

זו לא הרפורמה שאתה רוצה?

עד כמה אתה חושב שהיא לא טובה? קצת לא טובה ויש מקום לשיפור, או לא טובה ברמה של ערעור יסודות הדמוקרטיה?

 

 

לפני 7 דקות, Coro כתב:

לא היית בצד של הטרור המיזוגיני.

הו. אני שמח שאתה דואג לזכויות הנשים.

אז אתה בוודאי מתנגד לפגיעה בבג״ץ, שהצליח להגן חלקית על זכויות הנשים פה.

ואתה בטח מתנגד לקואליציה, שהיא כמעט נטולת נשים ומונהגת ע״י אנשי דת שמעלימים נשים מהמרחב הציבורי.

או שאתה סתם טרול?

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

אני אתן לך פעם אחת תשובה רצינית, תרצה תקבל לא תרצה אל תקבל:

התחושה בקרב הציבור הימני (בין אם חילוני ואם דתי) שתומך במחאה זה שהמתנגדים יעשו הכל כדי לעצור אותה.

רוצים להפגין? סבבה, לגיטימי. רוצים להוציא את הכסף שלכם בשקט? זכותכם.

מה שלא בסדר זה להתחיל עם חסימות כבישים ללא התראה ופגיעה באזרחים, קריאה להוצאת כספים של חברות הייטק כדי להפעיל לחץ, ובאופן כללי לפגוע באנשים אחרים כדי להשיג את המטרה שלכם.

מן הסתם קריאות של דין רודף ופגיעה באנשי ימין לא ממש עוזרות.

ועצם זה שאתה בעצמך כתבת הודעה שמתפרשת בתור "אנחנו במלחמה אז הכל לגיטימי" (ואתה מישהו נורמטיבי כן?) נתפסת אצל הימין כאילו למתנגדים אין שום גבולות במחאה הזאת, כי זה בא גם מאנשים נורמטיביים וגם מכאלה שהם שמאל קיצוני שחבר בארגונים אנטי ישראליים.

ושוב, אם לפיד לא היה מציב אולטימטום לא היינו פה. הימין (או "ימין"+חרדים אם בא לכם) ניצח, הימין הוא בעל הכוח כרגע. הוא זוכר את מה שקרה בפעמים הקודמות שניסו להעביר רפורמות ואיך מיסמסו את זה, אז לבוא להציב דרישה שתדחה את ההצבעות ב-3 חודשים (כי אחרי החודשיים יש פגרה) בלי שום הבטחה להעביר את הרפורמה? תוב עכי.

וניסיון לצבוע כל מצביע ימין כפאשיסט, כהניסט, גזען או שונא נשים לא עוזר גם.

 

 אתה לא מבין את הבסיס.. אף אחד לא קורא להוציא כספים. המשקיעים של חברות הייטק זה גופים ואנשים פרטיים שעושים שיקול קר של רווח תמורת השקעה.

אם אתה היית בפוזיציה שלהם (ותסלח לי מראש על ההנחה שאני עושה עכשיו, אני מניח שאתה לא סוחר בשוק ההון כי מה שאתה כותב לא מסתדר עם זה כ״כ) - היית מוציא את הכסף שלך במהירות שיא.

אתה צריך להבין, שינוי כלשהו (כל שינוי!) במערכת משפט של מדינה (ולא משנה איזו) גורר השפעה על הסביבה הכלכלית שלה.

אין פה ״בעל כוח״ או לא. זה משחק סכום אפס שכולנו מפסידים בו. את כולנו קורעים חודש בחודשו, כולנו הולכים לאותו סופר, משלמים את אותם מיסים, סובלים מאותה אווירה בכבישים ושיח בחוץ.

בשורה התחתונה - יש הסתה פרועה כלפי ציבור שלם ומלא שיח פיקטיבי ובנוסף רוצים לשנות את החוקים כדי לקבע את כל הגועל נפש הזה.

אם אתה חושב ומסכים שהמקום של אמסלם, גוטליב, דרעי, גפני ושות׳ הוא בכנסת ולא באיזו באסטה בשוק - אז אני מבין אותך. אבל אותי חינכו לא להתנהג ככה כי ״לא תוכל להגיע רחוק״. ואללה שיקרו לי. גם שעון כמו של אמסלם אין לי.

פורסם
לפני 4 דקות, dorgo כתב:

גם שעון כמו של אמסלם אין לי.

אה, אז גם אתה ביטוח לאומי, למה לא אמרת?

ברוך הבא, אתה בחברה טובה.

  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 12 דקות, Coro כתב:

זה לא זהה כי היא אישה והוא גבר. אישה מרגישה הרבה יותר מאויימת במצבים האלה, בטח כשהיא צריכה להגן על ילד קטן. אם זה היה הפוך ופעילי ימין היו עושים זאת לח"כית מהשמאל לא היית בצד של הטרור המיזוגיני.

קודם כל עשו יותר גרוע.

 

ואישה לא שונה מגבר. לא לטוב ולא לרע.

 

אם אתה טוען שהן שונות רק כי הן נשים אז זה בסדר לשלם להן פחות או לשלול מהן זכויות. הרי הן שונות מגברים.

 

 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

באמת שאני לא מבין את המזועזעים מהחסימה של החקקים.
בקדנציה של הממשלה הקודמת מול הבית של אורבך הקימו הפנינג פול סקייל עם מתנפחים והכל.
הצואות האנושיות בן יהודה, זרקא ואורלי לב קיללו את חברי ימינה יום יום שעה שעה.
וגם קיללו את אשתו של אלקין והפחידו את ילדתו הקטנה.
מה שהיה היום זה אפילו לא פרומיל ממה ששליחי הליכוד עשו בקדנציה שעברה.

וביבי מעולם לא גינה. הוא לא ראה מה שהחולצות החומות שלו מעוללים.
כמו שהוא לא ראה את חבל התלייה והארון בצעדה ההיא ברעננה.
 

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, יובל .מ. כתב:

קריאה להוצאת כספים של חברות הייטק כדי להפעיל לחץ, ובאופן כללי לפגוע באנשים אחרים כדי להשיג את המטרה שלכם.

תגובה ילדותית ומגוחכת.
אתה חושב שחברות הייטק מוציאות כספים בגלל "קריאות" או גחמות אישיות?
עשית טיול בארגנטינה? אולי כדאי שתיסע. מדינה יפייפיה...

חברות הייטק דואגות שהכסף שלהם ובפרט מטבע זר פתאום יהיה תחת מגבלות במקרה הטוב או מולאם במקרה הרע כאשר חבורת פנאטים מובילה הפיכה משטרית שמבטלת את הגוף היחיד שיכול לתת להם ברקס.
אם היית מנכ"ל והיית אחראי על כמה מאות מיליוני דולרים, והיית קצת מודע להסטוריה וקצת מודע למה קורה במדינות שהממשלה היא כל יכול כאשר ערך המטבע המקומי צונח מול הדולר היית מבין את החשש.


אתה דואג מאלה שאומרים שהם עושים את זה וקוראים לעשות את זה שזה פתטי ומגוחך בו זמנית, מהסיבה הפשוטה ש-99% מהחברות/אנשים שמעבירים כסף לחו"ל עכשיו עושים את זה מתחת לרדאר בלי שאתה יודע, ושוב נסביר לך, הם לא עושים את זה בגלל הקריאות, ממש לא.

אמרתי ארגנטינה, אל תילך כל כך רחוק. הנה תראה מה קרה כאן פעם:
"בעשורים הראשונים לקיום מדינת ישראל יתרות מטבע חוץ של המדינה היו מצומצמות, ולכן הוטלו הגבלות חמורות על החזקת מטבע חוץ בידי תושבי ישראל, ובין השאר אסר החוק על תושב ישראל להחזיק חשבון בנק במדינה זרה או מטבע חוץ בסכום של יותר מ-450 דולר. הגבלה זו לא חלה על אזרחי ישראל המתגוררים בחו"ל."

 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

- אני בעד רפורמה כי...

 

לפני 30 דקות, יובל .מ. כתב:

האם זאת הרפורמה שאני רוצה? כנראה שלא. 

אז אתה לא בעד הרפורמה המדוברת. 

מאוד פשוט.

אתה חושב שצריך רפורמה במערכת, ואתה לא רוצה את מה שמציעים.

אז אתה מוכן לקבל כל דבר רק בשביל להרגיש ששינו משהו? גם אם השינוי הוא לרעה?

  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...