Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

@יבגניפ

אני מנסה להבין על איזה הררי חומר החיים "שלנו" -חילוניים מבוססים שאי אפשר לסכם בתגובה וחצי.

(אגב לשם שינוי זו תגובה שלא הופנתה אליי /cdn-cgi/mirage/9c7801cec0dbd011fbc263ed19199b3f9b17aa90e7a45fff186dc4880918d8d4/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

והתשובה שנתתי לא סיפקה אותך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

תדייק בעובדות כיון שכמו בכל תחום בעולם בערך בין בעלי המקצוע יש דכות וגישות שונות. לאחר שהוא שמע את מה שיש להם לומר הוא שקל והכריע מה לעשות.

אגב מסתבר שהוא לא  טעה.

אני מדייק בעובדות. החרדים בקורונה התגלו גם כמי שהמדע לא מעניין אותם (מה שכמובן לא מנע מהם להביא בלוני חמצן וטיפול נמרץ עד לבית לרבנים היקרים כשאלו חלו) וגם כמי שחוקי המדינה לא מעניינים אותם. למעשה, מבחינתי, סתם שתדע, זו היתה נקודת שבר די ברורה ביחס שלי אליכם.

אבל אנחנו סתם הולכים אחורה. אני מנסה עדיין להביא מה אתה מחפש לקרוא

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אין פה שום קשר לחילוניות מבוססת וערכית. 

תאמין לי שיש לי תחביבים ותחומי עניין שיכולים לספק 10 אנשים.  זה לא קשור להיותי חרדי או חילוני.

כל עוד אני לא אקריץ לעצמי דמות דמיונית ואתחיל לסגוד לה אני לא ערכי ומבוסס?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

אין פה שום קשר לחילוניות מבוססת וערכית.

תגדיר "חילוניות מבוססת וערכית"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, Potato כתב:

כל עוד אני לא אקריץ לעצמי דמות דמיונית ואתחיל לסגוד לה אני לא ערכי ומבוסס?

הייתה תקופה שסגדתי למפלצת הספגטי המעופפת

וכן אני חוטא לפעמים באכילת פסטה ושתיית רום

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אל תהיה מצחיק. 

זה קרה בגלל השמאל, כשסוף סוף נחליף את ממשלת הימין על מלא מלא בממשלה חדשה של ימין על מלא מלא-מלא, אז הכל יסתדר!

מה שלא הולך בכח, הולך עם פטיש 5 קילו.

מעניין מתי משחררים את יגאל עמיר מהכלא, שיחליף את בן גביר בתפקיד

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

שאי אפשר לסכם בתגובה וחצי.

זה לא היה פשוט בכלל, אבל אפשרי:

Rick and Morty: The Best and Worst Rick Sanchez Moments

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, Gosser1860 כתב:

זה לא היה פשוט בכלל, אבל אפשרי:

האמת, רציתי לכתוב לו "תקרא המדריך לטרמפיסט ותראה ריק ומורטי" אבל ויתרתי. תודה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 דקות, vadim6385 כתב:

הולך עם פטיש 5 קילו.

everything-can-be-fixed-with-a-hammer.jpg.ebf901da282edf25f27150c6cf8b11bb.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

טוב מה, זאת בדיחה? היציאות היום זה כדי להוציא את שחר חסון לא מצחיק בפרק של ארץ נהדרת הערב?

מה לעזתים ולפיתות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 29.1.2023 בשעה 15:13, Mech Morphix כתב:

לא

לא ראיתי אם הגיבו (אני לא נכנס הרבה לשרשור הזה), אבל אם אתה עושה מילואים,  והגעת לדרגת רס"ר (או לחילופין אם אתה קצין) אז אתה עומד בתבחין.

בתחילת השנה חשבתי להוציא רישיון על סמך התבחין הזה. לא זוכר באיזה אתר קיבלתי אישור שאני משרת מילואים ואישור דרגה (נדמה לי שהקישור הפנו אותי לאיזה אתר).

שווה ניסיון. בהצלחה

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 23 דקות, שביט כתב:

בתחילת השנה חשבתי להוציא רישיון על סמך התבחין הזה. לא זוכר באיזה אתר קיבלתי אישור שאני משרת מילואים ואישור דרגה (נדמה לי שהקישור הפנו אותי לאיזה אתר).

https://ishurim.prat.idf.il/Account/Login?ReturnUrl=%2f%3fAspxAutoDetectCookieSupport%3d1&AspxAutoDetectCookieSupport=1

בהצלחה לכל מי שמוציא

1772680579_.thumb.png.1c39d8f9c78bd9fe4c3c9af168c4846a.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אפילו אני זכאי לאישור לנשק, השם ירחם

פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

מה לעזתים ולפיתות?

דווקא יש קשר הדוק.

האסירים הם סוגיה מהותית ברחוב הפלסטיני. כמעט בכל בית יש קרובים של אסירים.

הרשות וכל הפלגים והתנועות, רוצים להראות את עצמם כמגיני האסירים. לכן הגיוני ביותר שהרעה במצב האסירים תגרור הסלמה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם לא תהיה תגובה במהלך הלילה על הירי לכיוון שדרות, אני אהיה מאוד מאוכזב. מבחינתי גם אדמה חקלאית או צריף לא מאויש.. העיקר שיתקפו

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...