Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמבחינתם אין לנו מקום כאן מה שאנחנו צריכים לדאוג הוא שנהיה מספיק חזקים כדי שלא יוכלו להעיף אותנו

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

כתבתי שבימי אוסלו, היה חלון זמן שבו גם ההנהגה הפלשתינית וגם חלק גדול מהעם, קיבלו את הרעיון שישראל היא מדינה והיו מוכנים לוותר גם על חלק מהגדה.

היום לאחר קריסת אוסלו, הם הקצינו, בדיוק כמו החברה הישראלית והם לא מקבלים את הרעיון של מדינה יהודית, בדיוק כמו שאתה לא מקבל מדינה פלשתינית.

לא ממש הבנתי את זה מדבריך אבל אם נסתכל בהסכמי אוסלו פנינו שטחים, ויתרנו, הפסקנו לבנות ועדיין אוסלו התפוצץ לנו בפנים. עזוב את זה שלערפאת מעולם לא היה רצון להפסיק לעסוק בטרור. הם גם לא באמת וויתרו על משהו מוחשי, אולי על אמירות כאלו ואחרות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, עדי-אל כתב:

מה שאנחנו צריכים לדאוג הוא שנהיה מספיק חזקים כדי שלא יוכלו להעיף אותנו

זה נכון תמיד ובלי קשר אליהם.

אתה תמיד צריך להיות מוכן שמישהו יתהפך עליך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אני מבין שקנטון תל אביב-ר"ג-גבעתיים-הרצליה התחיל להתוות?

הולכת להיות קואליציה של הרבה "צחוקים".

image.thumb.png.b18c08257a095a935210a1ae37b8907e.png

("צחוקים")

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
Just now, Gosser1860 כתב:

אז אני מבין שקנטון תל אביב-ר"ג-גבעתיים-הרצליה התחיל להתוות?

הולכת להיות קואליציה של הרבה "צחוקים".

image.thumb.png.b18c08257a095a935210a1ae37b8907e.png

("צחוקים")

איך מצטרפים לקנטון?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה ממש לא מצחיק.

לקחו בן אדם הכי קיצוני שיש (כרגע) שלא עובר את אחוז החסימה אם הוא רץ לבד, ונתנו לו להיות אחראי על התכנים של כל ילדי החינוך הממלכתי.

אולי צריך למנף את זה בשביל להקים רשתות חינוך עצמאיות כמו של החרדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן וכבר מתחילים להשמע קולות בתקשורת על מה שיקרה כששרי הימין על מלא יעשו את הדבר היחידי שמעניין אותם חוץ מהדתה בישראל - איזו גרסה מעוותת לסיפוח חצי רשמי ביו"ש.

כל החברים פה שחיים בסרט שישראל היא מעצמת על, ולצערי יחד איתם גם השאר, יצטרכו לגלות ממה המדינה הזו בדיוק מסוגלת לשרוד כשהעולם רשמית מתייחס אליה כמדינת אפרטהיד.

אבל היי.. לפחות תהייה משילות ורק ליהודים יהיה מותר להרביץ לנהגי אוטובוס או לדקור את מי שמעצבן אותם בפקקים.

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 49 דקות, פינדר כתב:

אולי צריך למנף את זה בשביל להקים רשתות חינוך עצמאיות כמו של החרדים.

ואז רק לעשירים תהיה גישה לחינוך נורמלי, שבו מלמדים לימודי ליבה בלי הדתה.

• מבאס 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה?

רק עשירים יכולים ללמוד בבתי הספר של שס או של שאר החרדים?

נוציא מימון מהמדינה, בדיוק כמו שהם עושים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

נוציא מימון מהמדינה, בדיוק כמו שהם עושים.

שיהיה בהצלחה.

תוציאו אוטובוסים בשבת קודם. ואישור ללמד את תורת האבולוציה בבתי ספר.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

תוציאו אוטובוסים בשבת קודם.

זה כבר קורה בת"א, רמת גן, גבעתיים, אולי עוד ערים שאני לא זוכר.

שוב, המדינה הזו מתפרקת בעיקר בזכות הימין מלא על מלא על מלא.

פורסם

image.thumb.png.a10e666a6054c8fa8b3dcd1cb61fa990.png

תגובה נבחרת:

ציטוט

תלוי במה אתה עובד ב"חיים". אני למשל עוסק בתוכנה והידע המתמטי חשוב מאוד, גם אם אני לא משתמש בו כל יום. הוא עוסק בלהיות ילד זין מפונק ובאמת אין תועלת למתמטיקה בזה

משהו נוסף שעלה בתגובות:

image.thumb.png.2334cce3ac0991746f53dd61dac77eb2.png

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם צריך להגיב לזה ברצינות. אבל מצחיק שהוא נתן 2 דוגמאות שתורמות ממש מלא לחיים וליכולת חשיבה.

בכלל, המתימתיקה בתיכון כול כך בסיסית. אולי טריגו לא תורם הרבה. גיאומטריה וההוכחות שלה תורמות הרבה, בטח בעיות מילוליות. מה יעזור לדבר אנגלית (ישראלית) אם יש לך יכולת חשיבה של נעלי ספורט?

מה עם ליאור? הוא נחסם? הוא חולה? או שב 01/01/2023 הוא מקריס את עמוס נאחוי עם הודעה באורך של מלחמה ושלום?

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 36 דקות, David32 כתב:

מה עם ליאור?

הוא ניצח ובן גביר שר. מה עוד יש לו לעשות פה?

לפני כשעה, oryo כתב:

תגובה נבחרת:

נכנסתי וקיבלתי בחילה מכל תומכי המשפחה שעכשיו מתיישרים בשורה כדי להסביר למה אבי מעוז זה בעצם בסדר ואחלה ולהגיד משהו עליו זה סמולנות בוגדנית. כמובן נזכרתי ברינה מצליח שאמרה שיש אנשים שהיו מצביעים לביבי גם אם היה אונס את הבת שלהם.

• תוכן חדש...