Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הג'ימי עבר את הטסט הראשון שלו בתור רכב אספנות.

תהליך פשוט קל מהיר וכמובן במכה אחת ללא הערות, כמעט...

לפני שנכנסתי לטסט ביקשתי שם החלפה של לוחיות הרישוי לכאלה עם כיתוב "רכב אספנות" מוטבע.

לא היה להם במלאי בכלל לוחיות אספנות בגודל שמתאים לי (היה רק את הארוך).

בקיצור בטסט העירו לי לגבי הלוחיות, אבל בגלל שלא היה להם אז שחררו אותי עם טסט ולוחיות רגילות.

עכשיו אני רוצה לעשות לוחיות אספנות אבל רק בהטבעה.

הבנתי שבמשרד הרישוי בחולון עושים עם הטבעה, האם צריך להגיע עם הרכב או שמספיק רק רשיונות?

פורסם
אתמול הג'ימי עבר את הטסט הראשון שלו בתור רכב אספנות.

תהליך פשוט קל מהיר וכמובן במכה אחת ללא הערות, כמעט...

לפני שנכנסתי לטסט ביקשתי שם החלפה של לוחיות הרישוי לכאלה עם כיתוב "רכב אספנות" מוטבע.

לא היה להם במלאי בכלל לוחיות אספנות בגודל שמתאים לי (היה רק את הארוך).

בקיצור בטסט העירו לי לגבי הלוחיות, אבל בגלל שלא היה להם אז שחררו אותי עם טסט ולוחיות רגילות.

עכשיו אני רוצה לעשות לוחיות אספנות אבל רק בהטבעה.

הבנתי שבמשרד הרישוי בחולון עושים עם הטבעה, האם צריך להגיע עם הרכב או שמספיק רק רשיונות?

גם בירושלים בכול מכון טסטים

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

לא צריך לנסוע עד חולון,

בכל מכון רישוי ניתן לקבל לוחיות, לא לכולם יש גם את הרגיל וגם את האמריקאי

מספיק רשיונות ואת המספרים הקודמים בכדי להפיק מספרים חדשים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בעוד כחודש יאושר ויכנס לתוקפו עדכון לתקן הישראלי ללוחיות זיהוי לכלי רכב. אחד מסעיפי העדכון כולל הוספה של לוחיות לרכב אספנות לתקן, והוא מבוסס על המפרט המופיע בספר הבוחן הישן (מפרט שרוב מכוני הרישוי נוטים להתעלם ממנו.)

בכללי, שורת ספרות ומתחתיה שורת אותיות עם הכיתוב: "רכב אספנות". גובה הספרות והאותיות - 40 מ"מ (אלו הספרות של לוחיות הזיהוי לקטנועי 50 סמ"ק.) על הלוחית לרכב אספנות לא מוטבע סמל המחוגה של מכון התקנים הישראלי.

למיטב ידיעתי, המכון אשר מטביע בחצר משרד הרישוי החולון, עובד על פי מפרט זה.

שבת שלום,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

נכון לאתמול,

במכוני הרישוי העירוניים ברחובות ובבאר טוביה לא מחזיקים לוחיות אספנות מוטבעות, רק מדבקה קטנה עם הכיתוב.

צמוד למשרד הרישוי בחולון יש חנות קטנה שעושה לוחיות רישוי מוטבעות לאספנות.

צריך להגיע עם 100שח ורשיונות, אין צורך ברכב עצמו.

פורסם

בת"א במשרד הרישוי הסמוך לאיצטדיון נוקיה יש אדם נחמד מאוד שאחראי שם על הטבעת מספרי הרכב, לרבות האספנות, עובר עליהם פעמיים שלוש אם צריך כדי שהכיתוב יהיה מושלם, קשוב לבקשות קטנות ומומלץ מאוד. עולה 55 ש"ח למספר (הרגיל עולה 50 ש"ח).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...