Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חייל ממוצא אתיופי, אשר לפני כשנה וחצי, היה בלשכת גיוס בתל השומר.

בכניסה לתל השומר, יש דוכן של מוכר שעונים.

החייל קנה מהמוכר שעון במחיר 219 שקל.

החייל רצה לשלם במזומן, אך המוכר אמר שאינו מקבל מזומן, אלא תשלום דרך הדואר בלבד.

החייל לקח את הפתקים לתשלום בדואר, שילם בתשלום אחד 219 שקל ובזה ניגמר הסיפור.

החייל לא קיבל כל קבלה, מלמד האישור של הדואר בדבר תשלום 219 שקל.

לפני כחצי שנה קיבל מכתב מעורך דינו, שעליו לשלם עוד 1500 שקל נוספים.

החייל לא שילם, קיבל מכתב מהוצאה לפועל, ומאז, צרור מכתבים של הוצאה לפועל,פעם עיקולים לרכבים שרשומים על שמו, לאחר מכן מכתב שיגיעו לביתו לקחת רכוש.

כמובן שהחוב גדל שעומד היום על כ2300 שקל.

לחייל אין גב כלכלי, מצבו הכלכלי ירוד מאוד, מביקור בית שעשיתי לו, המצב פשוט קטסטרופלי(בניין בשכונה ערבית,ביוב זורם, אין כיריים,ישנים 2-3 בחדר אחד,תקרה מתקלפת ועוד שלל דברים שלא נעים לראות.

העברתי פנייה לת"ש. נאמר לי כי עלי לפנות לקצין העיר לטובת עורך דין בצבאי שיטפל בעניין השעון.

אני מתקשר אליהם כל שבוע מלפני חודש, וכל פעם דוחים אותי בטענה שיש המתנה ארוכה וכשיגיע תורו, יצרו איתנו קשר.

הבעיה היא שאין זמן, ובקרוב כנראה יגיעו לביתו לקחת דברים, ולא שיש מה לקחת.

האם מישהו מכיר סיפור דומה, יכול לתת עצה איך ניתן לעזור ולפי לפנות, יעזור מאוד.

אם מישהו מכיר מקום שמוכן לתרום מוצרים בסיסיים כמו מיטת קומותיים לאחיו הקטנים,כיריים,רדיאטור חימום,מאורר ודברים כאלה, יעזור מאוד.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הופיע בכלבוטק, הפרק המלא מופיע באתר רשת.

הייתי פונה לכלבוטק לברר איך נגמר העניין והאם הוגשה תביעה במשטרה כדי לדעת לאן להמשיך מכאן.

פורסם

+1 פנה בדחיפות לפרקליטות הצבאית.

מדגיש - לא לקצין העיר. לפרקליטות. כל הפרטים נמצאים בצה"לנט.

הם *חייבים* לסייע לו. תדגיש שהמקרה דחוף.

מעבר לזה - למה החייל לא מוציא אישור עבודה?? תעזור לו גם בזה.

פורסם

שיפנה למשטרה ויפתח תיק.

לאחר מכן שיפנה להוצאה לפועל,הבנתי שאפשר להביע את עמדתך ולהציג טענותייך והם די מתחשבים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם מישהו מכיר מקום שמוכן לתרום מוצרים בסיסיים כמו מיטת קומותיים לאחיו הקטנים,כיריים,רדיאטור חימום,מאורר ודברים כאלה, יעזור מאוד.

כנס לאתר אגורה, אנשים מוסרים שם המון ציוד ובחינם,

רק להגיע ולקחת.

תנסה לארגן רכב צהלי מאושר וגדול ותקבע עם המוסרים יום אחד מרוכז וכך תאסוף כל מה שצריך עבורם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל מי שגולש פה ושיש לו חיילים- להסביר כחלק ממסדר יציאה, שלא משנה מה, לא לקנות מאף דוכן בבקו"ם/ בקרייה/ בתחנה המרכזית, לא דיסקים, לא שעונים ולא ברווזים מפוחלצים.

פשוט להמשיך בדרכם ולא להתייחס.

אחד שנכווה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
+1 פנה בדחיפות לפרקליטות הצבאית.

מדגיש - לא לקצין העיר. לפרקליטות. כל הפרטים נמצאים בצה"לנט.

אתם טועים. הפרקליטות הצבאית לא מתעסקת בדברים האלה, אלא בייעוץ לגורמים השונים בצבא בעניינים צבאיים (וכמובן שגם באכיפת החוק בתוך הצבא).

הכתובת לסיוע משפטי לחיילים בעניינים שאינם קשורים לצבא היא דווקא כן קצין העיר, שם מופעל מערך מילואים של עורכי דין שמסייעים לחיילים בענייניהם הפרטיים, חותמים על תצהירים וכו'.

פורסם
שיפנה למשטרה ויפתח תיק.

לאחר מכן שיפנה להוצאה לפועל,הבנתי שאפשר להביע את עמדתך ולהציג טענותייך והם די מתחשבים.

פנה לכלבוטק וגם למשטרה. לא קיבל מהם עזרה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אכן בקצין העיר יש יחידה של מילואימניקים שנותנים סיוע לחיילים, גם לחיילי מילואים.

אני בזמנו נעזרתי בהם כנגד קצין קישור שהוציא לי צווים לא חוקיים, ואחרי שהוא שמע

שהם מעורבים הוא ביטל את הכל והתקפל. זה דווקא היה מאוד פשוט להגיע אליהם.

לחלופין, אולי אחד מעורכי הדין בפורום מוכן לעשות מצווה ולעזור לו.

לגבי הבחור עצמו, אולי תפרט מה הם צריכים, ולגבי האחים שלו, מה הגילאים,

אני בטוח שלכולנו יש גם צעצועים, בגדים ודברים לתרום.

• תוכן חדש...