Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה החייל גר?

במידה ואני משיג חלק מהריהוט אתה יכול לארגן רכב צבאי שיבוא לקחת את הציוד? (מאזור אשקלון)

אם כן כתוב לי בפרטי רשימה של ציוד, ואני אבדוק מה יש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

החייל רצה לשלם במזומן, אך המוכר אמר שאינו מקבל מזומן, אלא תשלום דרך הדואר בלבד.

החייל לקח את הפתקים לתשלום בדואר, שילם בתשלום אחד 219 שקל ובזה ניגמר הסיפור.

החייל לא קיבל כל קבלה, מלמד האישור של הדואר בדבר תשלום 219 שקל.

.

העניין לא ברור, איך לא קיבל קבלה או אסמכתא מהדואר?

איזה רוכל מבסטא של מוצרים אומר תשלם בדואר בשובר??? הם מעדיפים מזומן מידי,

כל זה היה אמור להדליק 100000 נורות אדומות לחייל שלך,

הסיפור לא כל כך ברור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אולי בעוד חודש חודשיים מיטה זוגית עם שקעים קטנים יעזור ותוכל להביא לו?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

תראה את הפרק המדובר של כלבוטק, אם אני זוכר נכון, כל המכתבים שנשלחים ע"י הנוכלים האלה מזוייפים ואין לייחס להם כל חשיבות. לזרוק לפח וזהו, בסוף אותו איש יתייאש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

5:40-5:50

בפרק הזמן הזה בסרטון, זה פשוט שקוף , שקוף ביותר, אתה באמת מאמין שמישהו ישלם לך כסף???

לוקחים זיכויים לשלם בדואר?? אין קבלה?? אתה משאיר פרטים באיזה שובר בדואר, בלי קבלה,

זה דוכן בבסטה באיזה שוק פשפשים, רק שפה עושים באמת קומבינה,

במצב כזה משלמים רק מזומן, או שלא מתעסקים בכלל,

הכי טוב זה איביי 8)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בעת הקנייה הלקוח התמים חותם על חוזה בו המוכר ממלא את כל פרטיו של הקונה ובנוסף מציין את הסכום שעל הקונה לשלם באמצעות התלוש. לפי תחקיר כלבוטק (שמשום מה חלק פה מתעצלים לראות) המוכר מזייף את הסכום בחוזה כך שיראה כעסקת תשלומים. כלומר אם הלקוח צריך לשלם 2 תשלומים של 112 שקלים המוכר משנה ל 24 תשלומים של 112 שקלים.

מכיוון שמדובר בחוזה מחייב והלקוח משלם תשלום ראשון (ובעצם כביכול מראה שהוא מודע לחוזה ולעסקה) אז למוכר יותר קל לפנות לעו"ד ומשם הדרך להוצאה לפועל היא קצרה.

בכתבה מראים מישהי שבמשך כ 15-20 שנה נרדפה על ידי המוכר מספר פעמים ונדרשה לשלם סכומים גבוהים. כל פעם שילמה ואז נדרשה מחדש לשלם סכום אחר.

אסף

פורסם

עצה שלי, שהחייל שלך ייגש למשטרה, יגיש תלונה על הונאה. שיזכיר להם את התחקיר של כלבוטק.

אם תיגש איתו יחד זה בכלל יהיה טוב. לפעמים יוצא משהו מהמשטרה, למרות כל התלונות אליהם.

אח"כ שייגש לקצין העיר, ויבקש עו"ד, שיטפל בו מול ההוצאה לפועל.

אין קיצורי דרך, אלא אם אתה רוצה לשלוח כמה "מכרים" לאותו דוכן, שיגישו "בקשה" לביטול החוב ;-)

פורסם
בעת הקנייה הלקוח התמים חותם על חוזה בו המוכר ממלא את כל פרטיו של הקונה ובנוסף מציין את הסכום שעל הקונה לשלם באמצעות התלוש. לפי תחקיר כלבוטק (שמשום מה חלק פה מתעצלים לראות) המוכר מזייף את הסכום בחוזה כך שיראה כעסקת תשלומים. כלומר אם הלקוח צריך לשלם 2 תשלומים של 112 שקלים המוכר משנה ל 24 תשלומים של 112 שקלים.

מכיוון שמדובר בחוזה מחייב והלקוח משלם תשלום ראשון (ובעצם כביכול מראה שהוא מודע לחוזה ולעסקה) אז למוכר יותר קל לפנות לעו"ד ומשם הדרך להוצאה לפועל היא קצרה.

בכתבה מראים מישהי שבמשך כ 15-20 שנה נרדפה על ידי המוכר מספר פעמים ונדרשה לשלם סכומים גבוהים. כל פעם שילמה ואז נדרשה מחדש לשלם סכום אחר.

אסף

עולות כמה שאלות מהתחקיר וממה שכתבת:

1. יש אנשים שנכנענו ושילמו את הסכום, ואז הגיעו אליהם עוד דרישות לתשלום, איך זה ?

2. איך נמנעים מזה ? מה מונע מחברת אורנג' (שלא נותנת לך העתק של החוזה) לשנות את הסכום שהתחייבת אליו?

3. האם במידה ויש לי קבלה זה עוזר?

• תוכן חדש...