Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקבלה לא עוזרת, כי היא מעידה על תשלום אחד מתוך רבים שכביכול אתה התחייבת.

הדרך היחידה היא לדרוש העתק של החוזה, וכמובן לעבור לפני ולוודא את הפרטים שם,

שהסכומים, התשלומים והתמורה, הם כפי שסוכם.

אני תמיד מאחל לנוכלים כאלה, שיפלו על איזה ערס שיבוא וישבור להם את כל הדוכן,

שיגרום להם נזק שהם יצטערו שהם עשו את זה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על כל אחד שיבוא לעשות בעיות יש 9 שישתקו, יספגו וימשיכו הלאה. אז בטח אחד בכמה מקבל כסף חזרה. גם אלה שמפעילים את ה"דוכנים" לא נראים אנשים נחמדים.

בזמן ה"חתימה" על החוזה, הלקוח לא מקבל עותק, אלא רק תלושים לתשלום בדואר. את ההפתעה הוא מקבל אחר כך בתור מכתב דרישת תשלום.

פורסם

עד כמה שאני זוכר ברוב המקומות (הם נמאים בתל השומר, חר"פ צריפין, ובמתקן אישפוז בחיפה) אין להם בכלל אישור לרוכלות. אם העירייה היתה רוצה היתה יכולה להגיע ולקנוס אותם על בסיס יומי וגם להרחיק אותם משם.

ברוב המקרים האלה המשטרה לא תתערב ותפנה את המתלונן לבית משפט. בינתיים ההוצל"פ "תחנוק" אותו ותגרום לו לשלם.

אסף

פורסם

תודה רבה לכל האנשים ששלחו לי הודעות בפרטי.

אחד מחברי הפורום הפנה אותי למישהי שיכולה לעזור מול עורך דין מתנדב.

לגבי האנשים ששלחו לי הודעות לגבי לקיחת חפצים-תודה רבה , כרגע איני מחפש חפצים כי ללא אישור של העמותה למען החייל, אסור לקבל תרומות. אני ממתין לתשובה של הת"ש איפה זה עומד מצידם, אחרי זה נראה איך לפעול.

ושוב תודה.

אעדכן איך מתקדם התהליך.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...