Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס ב650 יורו? אני חולם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה המחיר. עכשיו תקנה ותגיד לנו איך זה.

מה הקטע של לבדוק שם מחירים ולברר "אם זה אמיתי" :roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כן, זה המחיר. עכשיו תקנה ותגיד לנו איך זה.

מה הקטע של לבדוק שם מחירים ולברר "אם זה אמיתי" :roll:

שאני יהיה באירופה אני יקנה.

אבל אני רוצה לדעת אם זה באמת המחיר כי זה מעניין.

פורסם

הרכב הזה רקוב ורואים את זה. סתם בשביל טיול אולי זה נחמד בתור הרפתקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב הזה רקוב ורואים את זה. סתם בשביל טיול אולי זה נחמד בתור הרפתקה.

רכב רקוב? במחיר כזה(אם באמת זה המחיר) קונים ואומרים תודה. תיראה את המחיר אוטו כזה בארץ 40 - 50 אלף ש"ח.

שם נותנים לך ב3250 ש"ח.

אני כבר מתכנן להגר מפה.

פורסם

^^^

מי הבטיח לך שהרכב הזה תקין ? גם אם הוא יתניע (אחרי כמה פעמים של ניסיון ) כנראה ברמזור הבא תזמין גרר.

אז תקנה ב- 650 יורו ותשקיע עוד 3000 יורו בשיפוץ , לא כל כך כדאי.

פורסם
^^^

מי הבטיח לך שהרכב הזה תקין ? גם אם הוא יתניע (אחרי כמה פעמים של ניסיון ) כנראה ברמזור הבא תזמין גרר.

אז תקנה ב- 650 יורו ותשקיע עוד 3000 יורו בשיפוץ , לא כל כך כדאי.

אם הרכב היה לא תקין היה רשום שם שהוא לא תקין.

פורסם
כן, זה המחיר. הרכב בן חמש עשרה עם שלוש מאות אלף קילומטר.

זה אומר שהרכב יותר זול מלקנות אייפון 5 בישראל. :shock:

פורסם
כן, זה המחיר. הרכב בן חמש עשרה עם שלוש מאות אלף קילומטר.

+ מצב חיצוני ופנימי לא משהו בכלל (לפי התמונות) + אירופה

הנה הגעת למחיר :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

רואים על הרכב שהוא רקוב ומי אמר שהוא תקין?

לפי דעתי לא שווה את המחיר אלה עם כן יום למחורת אתה זורק אותו מצוק :).

פורסם

כן, אתה חולם. עכשיו כשהבנת את זה, לך לבר רפאלי ותעשה לה ילד. עכשיו סע ל le mans, תגנוב F1, ותמריא ביישורת. בדרך תשתה בירה עם פרננדו אלונזו, ואז תתעורר. נו באמת, איזה מן שאלה דבילית. כל הרכב חלוד.

.Your average Notepad

פורסם
פורסם
רכב רקוב? במחיר כזה(אם באמת זה המחיר) קונים ואומרים תודה. תיראה את המחיר אוטו כזה בארץ 40 - 50 אלף ש"ח.

שם נותנים לך ב3250 ש"ח.

אני כבר מתכנן להגר מפה.

רכב כזה במצב כזה עולה בארץ 20K לכל היותר אם לא עשה מעבר לשטחים. וב30K אתה כבר יכול לקנות אחד כזה במצב נורמאלי.

עדיין מחיר טוב, אבל זול ו... בסוף מקבלים נקניקיה.

אתה יודע שבארה"ב מחיר של מזדה 3 קונים מוסטאנג V8 דנדשה. אי אפשר להשוות, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפותח השרשור,

יש לך השוואות ממש לא קשורות, אתה סתם משווה מחירים בין מדינות שונות עם מיסים שונים והתנהלות שוק יד 2 שונה.

הרכב שלי פה שווה היום להערכתי בסביבות 25-30K שקלים, בארץ אני משער שהוא עולה יותר וגם אז תקבל רכב טחון עם קילומטרז' בשמיים (הרכב שלי 2002 עם פחות מ-65K קילומטרים).

בארץ יגואר נחשבת ליוקרתית יותר מהרכב שלי, פה יגואר מאותו שנתון עולה פחות מהרכב שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...