Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע שילמתי.

אז נכון, היה עדיף לפתוח את הפוסט הזה לפני הכנסת הרכב למוסך, אך לפני ההכנסה המחיר היה 2000 ש"ח ובסוף היום הוא קפץ לכ3500. ואלו הדברים:

 

רצועת טיימינג.

מותחן קטן.

4 מחזירי שמן.

4 שעות עבודה.

רצועת אביזרים.

 

המחזירי שמן לא היו בתכנון כמובן, אך היה לי חשד שהם נוזלים ושיהיה צורך להחליפם. כמו כן המותחן לא היה בתכנון.

אחרי התמקחויות והתרעמויות על כך שהמחיר קפץ בכמעט פי 2 מהמחיר הראשוני, סגרנו על כ2900 ש"ח.

 

מוסך מורשה, יש לציין.

 

אגב, היועץ המקצועי שם, שי שמו, עשה עלי רושם מעולה. גם בהסברים הטכניים, וגם בהבנה וההליכה לקראתי בקטע הכספי, למרות שברור לי שהכסף לא הולך אליו והוא לא גוזר אחוזים. בכל מקרה מהשירות שקיבלתי ממנו אני מאוד מרוצה.

פורסם

אני שילמתי על אותם חלקים לגלאנט 2001 טיימינג-2300,2000 שח כולל עבודה.

מוסך לא מורשה אבל תותח על.

×
×
  • תוכן חדש...