Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

"מבחן" לסמארט


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי קיבלה סמארט לסופ"ש מהיחצ"נים של היבואן, וכתבה את חוות דעתה בבלוג שלה (שהוא בעקרון בלוג אופנה ולא קשור לרכב). אמנם לא "מבחן דרכים מקצועי" אך זו חוו"ד של מי שאמורה להיות קהל היעד האידיאלי של המכונית הזו - תל אביבית fashion minded, שאינה זקוקה לרכב גדול.

 

http://sharonabaaron.blogspot.co.il/2013/01/blog-post_8.html

 

אציין שגם אני עשיתי סיבוב קצרצר בסמארט הזו והתמלאתי פליאה - מהאנטי-דינאמיות של הרכב, חוסר יכולת הבלמים לעצור רכב שאמור להיות קל משקל, מהקשר שלו למרצדס - חברה שאני בד"כ מעריך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אהבתי. לעניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחותך כתבת פנטסטית!

מעבר לזה, מה למדנו? שסמארט זה עוד רכב תוצרת רוסיה שמשווק תחת הכובע של מרצדס, וגם בקנה מידה רוסי הוא לא מדהים. באוקראינה לאדה סדאן מהמיילונים עולה 9000$ אז מה נאמר?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

קראתי בעיון - והציק לי שאחותך ענתה בטוקבקים שאין מקום ליישר את רגל שמאל מתחת להגה. תסביר לה שמסוכן לנהוג כשהברך ישרה.

 

חוץ מזה - אחלה סקירה. אשתי גם כותבת סקירות בסגנון באתר 'אוטוספורט'.

×
×
  • תוכן חדש...