Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף מנוע בקיה ספורטאז מודל 97 בגלל מנוע דפוק,למנוע מיבוא.

יש דברים שאני צריך לעשות לאחר ההחלפה?

איך אני אדע שהמנוע באמת תקין ועובד נכון ולא מנוע עייף וגמור? איפה אני יכול לבדוק את המנוע לאחר ההחלפה?

עוד רעיונות?

תודה יוסי

פורסם

שאלה קצת קשה שאלת.

ובכל אופן - החלפת מנוע יכולה להיות כמו חתול בשק.דיי קשה לדעת את מצבו האמיתי של המנוע ללא הרכבתו בפועל ברכב. אולי רק מישהו מיומן יכול לאבחן מנוע ש"כדאי" לרכוש, לפי מצבו והק"מ שנאמר שעבר (שזה גם קשה אולי כבר לאמת).

עצתי לך - תתחיל מבחירת בעל המקצוע, מישהו אמין ובעל נסיון. אני חושב שעדיף שהמכונאי יבחר את המנוע (הוא יותר מקצועי ממך, וחוץ מזה אם תהייה בעייה - תוכל לפנות אליו ו"להאשים" אותו :wink:. אני דיי מתכוון למה שאמרתי, אלא אם כן יש לך נסיון עם מקומות שמוכרים מנועים מפירוק\יבוא ואתה יכול לרכוש את המנוע בעצמך). חוץ מזה, יש לקחת בחשבון, התקנה של טיימינג חדש, שמנים ופילטר וזה יכול להוסיף על המחיר.

עם התקנת המנוע החדש, אתה מקבל שטר מכר, שזה מסמך שמעיד על שהוחלף מנוע ברכבך. שמור מסמך זה.

אני חושב שתמתין לתגובות של בעלי נסיון שעברו תהליך דומה. העצות שלהם יהיו לא פחות פרקטיות.

alfa 156 2.5.

פורסם

1. אותו אחד שייספק וירכיב.

2. אני בעד ההיפך מהדיעה הקודמת. יבואן המנוע ירכיב. לא מוסך שקונה ממנו.

3. איזה ? רק המלצות חברים על אחד שעמד במבחן מנוע לא טוב. רוב המיובאים טובים.

פורסם

המנועים מיבוא יוצאים לכיוון הארץ תקינים.

יש בקרה על זה.

לאחר החלפת מנוע אל תשכח / תדאג שהמוסך או מי שמרכיב את המנוע מעדכן במשרד הרישוי החלפת מנוע.

פורסם

תודה על התשובות.

בגלל שהרכב ישן וקשה לדעת אם באמת הכוח של המנוע הוא אמיתי,חשבתי ללכת למכון לבדיקת מכוניות ולבדוק את כוח המנוע.

האם זה כדאי? מכון כזה ישקף את הכוח? ואיפה אפשר לבדוק?

מה בקשר לצריכת דלק? אפשר לבדוק במחשב? תודה.

יוסי

• תוכן חדש...