Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו פיגו 205 (הזרקת דלק ) לא אוכל שמן (משתמש ב-20/50) ולא אוכל מים

אבל , יש עשן אפור/לבן בהנעה קרה למשך 3 או 4 דקות.

פורסם

יכול להיות שהרכב עשיר בדלק מחוסר אוויר בהתנעה ראשונית(כשהמנוע קר) והמנוע עובד בטורים גבוהים ולכן הוא מעשן.

או שהגומיות שסתומים שלך יבשות ועד שהמנוע מתחמם הוא שורף שמן. איבוד השמן הוא מאוד נמוך ולכן יש סיכוי שלא תשים לב לזה.

פורסם

תודה על המענה !

"חיפשתי" בפורום הזה ויש הטוענים [וכנראה הם צודקים] כי אפשר להחליף גומיות במנוע הזה [לזכרוני TDK ??? ] מבלי לפרק ראש מנוע

האם זה נכון? ואם כן, מה העלות המשוערת של החלפה זו - כמה שעות עבודה בממוצע

תודה

פורסם

עד כמה שאני זוכר מפרקים אטם מכסה שסתומים עלות בערך של 500 שקלים וצריך להמתין שהמנוע יתקרר לביצוע העבודה מאמין שזה סיפור של שעה עבודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע רגע, לפני שאתה רץ להחליף דברים, זה קורה רק במזג אויר קר או בבקרים?

בדקת שאלו לא אדי מים שמצטברים בלילה באגזוז? שווה בדיקה אלא אם בכל מקרה תכננת להחליף את גומיות השסתומים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא, לא תכננתי החלפת גומיות שסתומים וגם , ממש אין לי חשק לעשות זאת

ניתן לקבוע, שיש עשן ב-5 דקות הראשונות לאחר ההנעה [ עכשיו כל הימים קרים ]

ולפעמים, גם סתם באמצע נסיעה ארוכה, נניח המתנה ברמזור ותחילת נסיעה

אם הייתי בטוח שהחלפת גומיות שסתומים , תחסל את התופעה, כבר הייתי עושה ודי

הייתי בכמה מוסכים, כל אחד קובע דיאגנוזה אחרת, עד שאינני יכול להחליט , מה לעשות

קראתי בפורום, שיש תוסף מיוחד שמרכך/מחדש את הגומיות האלו, לזכרוני "פורטה" משהו

האם מישהו יודע בדיוק את שמו של התוסף, עלותו וכדומה

תודה

פורסם

עזוב אותך מתוספים כאלו,זה כמו לשים פלסתר על חתך בווריד. אם אתה רוצה להשאר עם הרכב אז תשקיע במה שצריך ואולי גם בטסט אתה לא תעבור על זיהום אוויר. תמצא את הבעיה וטפל בה,תחסוך הוצאות מיותרות בעתיד(אם זה לא אתם שסתומים)

פורסם

כתבת, "תמצא את הבעייה תטפל בה" , אז ככה , האוטו לא אוכל שמן וגם לא מים, לכן אני רוצה למצוא את הבעייה

הייתי בכמה מוסכים וכל אחד אומר משהו אחר , בסוף יתברר שהתקלה קשורה למערכת הדלק

כדי למצוא את התקלה , או רעיון כלשהו, שאלתי בפורום המקצועי הזה

פורסם

איפה אתה גר ומה המוסכים השונים אומרים? אולי זה יכול לתת כיון לפיתרון. לפי מידע שאתה משתף אני יכול להסיק מסכנות שהם לא תמיד נכונות ותמיד עדיף לראות את הרכב ולבדוק מה הבעיה ומה יכול לגרום לה.תמיד קל יותר לראות בעניים מאשר לקרוא בפורום.

בכול אופן אם אין איבוד מים אז אין נזילות או בעיה באטם ראש מהצד של המעברים של המים.

אין איבוד שמן,בדקת אם יש כמו טחינה\מיונז בפקק של המכסה מילוי שמן? אם אין ואתה לא מאבד שמן אז שוב,אין בעיה באטם ראש מנוע.

אם הרכב מעשן בהתנעת בוקר ובעמידה אז לפי דעתי הבעיה היא באטם שסתומים.

אם לא אז יכול להיות שהרכב שורף דלק,בהאצה חזקה(פול גז) יש עשן אז רוב הסיכוים שהבעיה היא בתערובת לא נכונה.

מקווה שני מצליח לעזור ולתת כיון לפיתרון.

• תוכן חדש...