Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון ההורים שלי הגיעו למסקנה שהגיע הזמן להחליף את האוקטביה של אמא שלי לרכב חדש יותר ואחרי הרבה התלבטויות הוחלט על רכב חדש מהחברה.

ניגשנו לסוכנות סקודה בתל אביב, אמא שלי התלהבה מהייטי וביקשנו לעשות טרייד-אין על הרכב.

לאחר חפירה ונבירה בראש שלנו ובספר המחירון, הגענו למסקנה שהרכב שווה באיזור ה 60,000 ש"ח.

אוקטביה אמביינטה 2008 עם 80,000 קילומטר ונקייה ממכות ותאונות.

כששאלנו כמה הם מוכנים להציע לנו על האוטו קיבלנו תשובה די מסתכלת,

הם מוכנים לשלם על האוטו 45,000 ש"ח בלי שום סיבה נראית לעין, לא שציפיתי לקבל מחירון על הרכב אבל להוריד לי 15,000 ש"ח סתם ככה?

כמובן שהעסקה בוטלה באותו הרגע ואני אנסה למכור את האוטו בכוחות עצמי כי מחיר שהם הציעו לי אני מעדיף להשאיר אותו אצלי כיוון שהרכב במצב מצוין.

פורסם

אני לא יודע אם לקרוא לזה בזיוני.

זה המחיר שבו הם חושבים שהם יצליחו להרוויח משהו על המכירה של הרכב.

מה לעשות? תקופה קשה...

פורסם

תמיר וdevilon2009 - האם אתם בטוחים בעניין הזה? אמור להיות מסמך כלשהו?

בכל מקרה - ברור מאליו שהם מורידים את המחיר. הם צריכים בנוסף גם להרוויח משהו מהרכב הזה ולכן לא תקבל מחיר גבוה. זכותך לדרוש כמה שאתה רוצה, זכותם לא לשלם את המחיר הזה. מחירון הוא בגדר המלצה בלבד ולא מחייב.

בכל אופן בהצלחה במכירת הרכב.

פורסם
אני לא יודע אם לקרוא לזה בזיוני.

זה המחיר שבו הם חושבים שהם יצליחו להרוויח משהו על המכירה של הרכב.

מה לעשות? תקופה קשה...

מסכים עם מר בחור.

אל תשכח שהם בתור טרייד-אין כן מתחייבים על דברים שאתה לא, כמו פחחות,צמיגים, חלקי פנים שבורים\מחוררים וכ"ו.

ובנוסף אל תשכח שבכל רכב הם מחשבים את עלויות השכרת המגרש,משכורות העובדים,ירידת ערך במידה והרכב יושב במגרש הרבה זמן וכמובן אל תשכח שהם מחפשים גם להרויח מכל העסק.

אני מסכים ש15K לחתוך ישר זה קצת מוגזם,אבל אני מבין מאיפה זה בא.

בהצלחה במכירה :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

במצב של היום, לחתוך 25% ממחיר הרכב זה דיי ריאלי - על אחת כמה וכמה בטרייד-אין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ועדין יצאת בזול יחסית ובגלל שזה רכב "מכיר" הורידו לך "רק" 15,000. חברות הרכב והמגרשים חותכים היום מחירי גם ב-40 ו-50 אחוז כי הם מפוצצים במכוניות וגם הלוחות הפרטיים. הם יודעים שלאנשים פרטיים קשה למכור היום את הרכב שלהם בגלל ההיצע הגדול ומצד שני הם חייבים להיפטר מהמלאים שלהם ולהפוך כל מכונית שעומדת במגרש לכסף. זה שוק של מוכרים ומה שהיה פעם שהורידו 8-12 אחוז מהמחירון לא קיים יותר. תנסה באמת למכור את הרכב שלך בשוק הפרטי. מקווה שתצליח.

פורסם

45 זה הרבה!

קח בחשבון שכשתגיע לאוטודיל הם ימצאו לך עוד רג'קטים, אותיות קטנות, ודברים שיש לך באוטו שהם ירצו לעצמם.

been there done that

פורסם

הרכב שלי שווה מחירון +++ אבל בתקופה הזאת מכירה מהירה שווה הורדה של כמה אחוזים .

חשבתי כבר להקדים ולהחליף את הרכב שלי כבר לפני חודשיים הלכתי לסוכנות ומצאתי "עגלה" חדשה .

שאלתי על טרייד אין, בתחילה אמרו שאין בעייה אחר כך לא רצו בסוף נתנו לי הצעה של 45 אחוז פחות וגם זה על מחירון לא משוקלל .

אחלתי להם בהצלחה בהמשך דרכם.

מיותר לציין שעל החדש לא נתנו גם לא שקל הנחה.

לצערי די התלהבתי מהרכב ואולי בעוד כמה חודשיים אשוב לסוכנות לראות אם השתנה משהו, ז"א אני אמכור את הרכב לבד במחיר הוגן אבל לא אקנה עד שאקבל הנחה ראויה.

מסקנה תמיד כדאי להיות בעל המאה.

פורסם

טריד אין זה עסק כמו כל עסק הוא צריך להרוויח על מנת להתקים.

קיבלת הצעה על הרכב, אף אחד לא הכריח אותך למכור את הרכב במחיר הנ"ל , זה שוק חופשי וכל אחד יכול לעשות כראות עיניו.

לפתוח שירשור על הצעה שנראית לך נמוכה נראה לי קצת מוגזם, אני מניח שאם היית מקבל מחירון על הרכב לא היית אפילו טורח ליידע את הפורום על כך , כמו כל דבר צריך לקחת את הדברים תמיד בפרופורציה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נסה למכור לבד ותראה אם ההצעה שלהם "ביזיונית" או ריאלית.

כשירות לציבור, אל תשכח לחזור לדווח!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמו שאמרו לפני, הטרייד אין הוא עסק לכל דבר. בנוסף, קח בחשבון שאם תגיע עם מלוא הסכום במזומן, תקבל הנחה של כמה אלפי שקלים.

יש יבואנים שבד"כ תומכים במותגים שלהם, ע"י נתינת מחיר מחירון בעסקת טרייד אין, ע"ח דברים אחרים (שברולט, קיה, "מאיר" וסמל"ת).

ההתנהגות של צ'מפיון מראה כמה חשובה להם התמיכה במותגים שלהם, גם לאחר שעלו לכביש.

• תוכן חדש...