Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה הכי כדאי להיוולד ב-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כזה הזוי, אלו מדינות שהכלכלה שלהן נמצאת בצניחה חופשית עם שיעורי אבטלה עצומים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא כזה הזוי, אלו מדינות שהכלכלה שלהן נמצאת בצניחה חופשית עם שיעורי אבטלה עצומים

כלכלה זה לא הכל בחיים. להגיד שעדיף להיוולד כאן מאשר בריטניה או צרפת זה הזוי בלשון המעטה.

פורסם

תקראו טוב. זה לא רק כלכלי.

זה גם שחיתות,אמון במוסדות,ביטחון אישי,זכויות אזרח...

משך את עיני צרפת במקום 26. מדיניות ההגירה הליברלית מדי שהיתה המשך שגוי לזכויות ההתאזרחות המוצדקות לילידי ה - DOM TOM מתחילה להשפיע על הסטטיסטיקה.

פורסם
אני לא מוצא כאן הזייה.

אני יותר משמח שילדיי גדלים כאן.

The grass is allways greener, where the dogs are shiting

אם במשפטים באנגלית עסקינן

ignorance is bliss...

מפרגן לך שאתה שמח שילדייך גדלים כאן, ובהחלט יש מקום לויכוח אם כאן זה מקום טוב או הכי טוב לך או לי בתור יהודים, אבל אם מסתכלים אבסולוטית, אין מקום להשוואה. אני מכיר מספיק לעומק הרבה מהמדינות שממוקמות מתחת לישראל ואיך זה לגור שם באמת, ולדעתי המיקום הריאלי שלנו נמוך בהרבה.

פורסם

גייזס קרייסט, רק ירד השמש ובא השמש. האם הנושא הזה לא נטחן דק דק אפילו יותר דק משמן בעל צמיגות 0W-20?

האם יש מקומות שיותר טוב לגור בהם? בוודאי.

האם יש מקומות שיותר גרוע לגור בהם? בהחלט.

טוב זה דבר יחסי. יש אנשים שבשבילם להיות רועה צאן באיזה כפר נידח ברומניה זה סגנון חיים יותר בריא וטוב מאשר לחיות באיזה מדינה מתועשת ולעבוד 12 שעות ביום.

לפי מדד האינדקס האחרון של האו"ם אשר משקלל איכות חיים לפי פרמטרים של תחולת חיים, טיב החינוך, כמה תלמידים בכיתות, כמה מיטות אשפוז פר אנשים, כמה רופאים פר אנשים, התל"ג לכול בן אדם וכיוצא בזה מדינת ישראל נמצאת במקום ה 17. בדו"ח הקודם היינו במקום ה 15. מתוך 190 ומשהו מדינות אנחנו במקום ה 17. ה 30 המדינות הראשונות ברשימה נחשבות למדינות המתפתחות ביותר בעולם. אז אנחנו במקום ה 17 כאמור (לפי הדו"ח האחרון). אומנם אנחנו רחוקים מהמקום הראשון אבל מצד שני ישנן עוד מעל 170 מדינות שהן מפגרות הרחק מאיתנו.

ללא כל צל של ספק, המדינה הזו הגיעה בהחלט רחוק לעומת כל מדינה אחרת ב 64 שנים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש במדינה הזו הרבה דברים טובים. משום מה אנחנו נוטים לראות בעיקר את המזו*תים.

כמובן שכל מדד משקלל את הרכיבים בצורה שונה וכך אפשר להזיז מדינות ממקום למקום בטבלה, אבל בקו התחתון אנחנו צריכים לראות את השחור ולתקן אותו, אבל לא להתעלם גם מהיר והיפה שיש לנו לא מעט ממנו וגם לדאוג שהוא ישמר וישתפר עוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסתבר שאתה לא היחידי שחושב את זה.

למה לא להישאר בצרפת?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לדעתי הדירוג הוא אישי, ושונה לכל אדם, למשל: צעיר שמחפש עבודה אין מה לחפש בצרפת, איטליה, ספרד למשל. מי שיש לו בעיות בריאות יעדיף מדינה עם ביטוח בריאות טוב וזול. לעשירים טוב לחיות במדינה עם מס נמוך.

אין משמעות לדירוג כזה, אלא אם מפרטים את המרכיבים, כפי שהמאמר מראה עבור הדירוג של שנות ה 80 .

כדברי הבדיחה הידועה, עדיף להיות צעיר ועשיר מאשר זקן וחולה.

יהודה

פורסם

יהודי צריך להוסיף עוד קריטריון - יחס ליהודים/ישראלים. ואז נשארים איי מרשל,נאורו ומיקרונזיה. (מעניין לדעת אם יש ישראלי שהעמיד את גני העדן האלה במבחן הזה - האם כהצבעותיהם באו"ם גם ייקבלו אותנו מהגר/ים אליהם ? )

• תוכן חדש...