Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני צריך ייעוץ לגבי רכב שלא יעלה מעל 5000-6000 ש״ח גג, שיהיה אמין וחסכוני בשוטף ביום יום ובדלק. איזה מכוניות טובות ואמינות אוכל לקנות בשנתונים גבוהים יחסית? ( סביבות שנת ׳00).

פורסם

בכזה מחיר הוא יקנה דיזל שחוט.

בכאלה מחירים אמינות זה כבר מזל וטיפול שוטף ברכב.

אני מציע לך דייהטסו שרייד,פונטו,פורד פיאסטה.

לא רשמת האם אתה מחפש רק משפחתית או סופר מיני גם תתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסכום הזה (כפי שנאמר לא פעם ולא פעמיים), שזה סכום "בסיסי" לקניית רכב - תנסה למצוא רכב שמטופל (עם תיעוד מהבעלים), במצב הכי טוב (מכאנית + קוסמטית) ועם טסט "ארוך" ככל הניתן.

alfa 156 2.5.

פורסם

ככה או ככה, אמין זה לא יהיה. כל מה שנשאר לך לעשות בתקציב כזה זה לקנות את הרכב המטופל ביותר שאפשר ולהתפלל לטוב.

יונדאי ישנות יעשו את העבודה - גם אמינות יחסית וגם ירידת הערך שלהן גבוהה ככה שאתה יכול לקבל שנתון גבוה.

רוצה עוד אופציות? קיה ישנות. נדמה לי שריו 2001 יכולה להיכנס בתקציב שלך.

• תוכן חדש...