Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החודש כמו כולם, נאלצתי לעבור טסט באחד הקרטלים הידועים.

ניחא לוחית הרישוי, אבל הבעיה שלי היא עם משרד הרישוי.

מדוע למען השם כשאני ניגש לשלם את האגרה בדואר עם כרטיס אשראי, אני מחוייב ללפחות 2 תשלומים ועוד בריבית?

ואם בא לי לשלם בתשלום אחד? פשוט התנהגות דרקונית של המשרד, לא זכור לי העניין משנים קודמות.

אם אתם חושבים שיש כאן עניין לציבור, אולי ניתן לעניין את כתבי הרכב ולהעלות את המודעות.

פורסם

ולמה לא תשלם באינטרנט - גם נוח וגם תשלום אחד, והרשיון המשולם מגיע לתיבת הדואר שלך תוך 3 ימים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תבצע את התשלום דרך האתר של משרד הרישוי (תשלום אחד באשראי, או בקרדיט תשלומים) ויישלח לך עותק חדש של רשיון הרכב בדואר (עד שבועיים~), איתו תוכל לגשת לבצע את הטסט.

עובד חלק ויעיל כמו נינג'ע טיבטית מזה השנה השניה.

בהצלחיישן.

פורסם
החודש כמו כולם, נאלצתי לעבור טסט באחד הקרטלים הידועים.

ניחא לוחית הרישוי, אבל הבעיה שלי היא עם משרד הרישוי.

מדוע למען השם כשאני ניגש לשלם את האגרה בדואר עם כרטיס אשראי, אני מחוייב ללפחות 2 תשלומים ועוד בריבית?

ואם בא לי לשלם בתשלום אחד? פשוט התנהגות דרקונית של המשרד, לא זכור לי העניין משנים קודמות.

אם אתם חושבים שיש כאן עניין לציבור, אולי ניתן לעניין את כתבי הרכב ולהעלות את המודעות.

כן, צודק, יאלה, בו נריץ עצומה, נצא להפגנות, נדפיס סטיקרים, נצעד לכנסת ברגל !!!

אני מאחל לך שאלו יהיו הבעיות שלך בחיים. תהא בריא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט לשלם במזומן בדואר, מה הבעיה? אתה מקבל את הרישיון חתום ומוכן לטסט במקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...