Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיון ישן- מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנבירה בארונות שלא נגענו בהם 30 שנה, נמצא הפגיון הזה.

רשום עליו GEISLER

מישהו מכיר?

עונת האבטיחים נגמרה אבל האורך של הלהב קצת יותר מ 4 אצבעות והידית עשויה גם ממתכת.

תודה

20121225_231606_LLS.jpg

פורסם

בשנות התישעים היו לי גיסלרים, והן היו נראות אחרת, יכול להיות שזה דגם אחר, אבל אני חושב שזה פשוט זגם ישן יותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
סכין שיוצרה ע"י Gary Geisler, יוצרה בין תחילת שנות ה 90 לסופם.

יש לו קטלוג שלם של סכינים כאלו וכולם מאסיביות יחסית :twisted:

תפיסה מושלמת.

ברווז אייכה?

רק עכשיו חזרתי וראיתי את השירשור. זה מה יש...

כמעט בטוח שמדובר בסכין הטלה

אז זהו, שזה לא. ארחיב למטה טיפה...

בשנות התישעים היו לי גיסלרים, והן היו נראות אחרת, יכול להיות שזה דגם אחר, אבל אני חושב שזה פשוט זגם ישן יותר.

בהחלט ייתכן שמה שהיה לך היה חיקוי. הסינים מחקים כל דבר כולל את הלוגו. יש הבדלים לעיתים בחומרים, בסוג הידית ועוד. היו גם מספר לא קטן של דגמים שונים, ומאז גם נוצרו הרבה מאד סכינים זולות בסגנון הזה בדיוק. היו לי 2-3 חיקויים של זה...

מוטי, זו לא סכין הטלה עקב הידית ממתכת. מעבר לאיזון נוראי עבור הטלות, הידית הזו עדינה מדיי לזה והיא פשוט נשברת לפעמים. בדוק :shock::?:twisted:

לעומת זאת, כמה מהחיקויים המודרניים כללו ידית מגומי כלשהו. זו כבר סכין שאני אישית מאד אוהב להטיל, ואני טוב איתה. כמעט לא מפספס...:lol:

חיסרון עיקרי אחד שלה, זה מה שתואר כ"מאסיביות". תיכנון לא ברמה הגבוהה ביותר של הסכין גרם לה להסתמך על חוסן מבני שנובע מעובי ולא מתכנון נכון, מה שגרם לחורפה שלה להיות ממש לא חדה באופן יחסי לסכינים אחרות. מחד, פגיון לא בדיוק אמור להיות מסוגל לגלח אותך, אבל מאידך, מה הטעם בסכין שאיננה חדה:?: ... חורפה סבירה מינוס. בפגיונות שמיוצרים בתכנון נכון ישנה תעלה בלהב, במקום "גבעה". התעלה הזו נותנת את החוסן המבני שצריך להיות,\ בלי להתפשר על עובי מוגזם שמוביל להשחזה גרועה.

אהבתי לראות את התמונה הזו, סיום כיפי ליום נהדר, תודה! :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מאוד פשוט, מה שמכרו בלמטייל ובריקושט בשנות התישעים היה גיסלר או חיקוי? אני לא זוכר כמה זה עלה אבל זה היה יקר.

ואכן הידיות היו מגומי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בכנות אני לא יודע לענות לך על כך... באותה התקופה הבנתי בסכינים הייתה "זה נראה טוב" וזהו, פירמות וכולי לא ממש היו בראש מעיניי. בריקושט הכלל הוא שקשה מאד למצוא זיופים, אני חושב שאני טרם נתקלתי אצלהם בזיוף של משהו מהתחום. זה ייאמר לזכותם. אבל תשובה מוחלטת אין לי עבורך... צר לי.

בעיקרון ממה שזכור לי מהחיקויים, זה שלא היה מוטבע עליהם גייסלר. כך היה עם החיקויים שהיו לי.

פורסם

תודה ברווזון :wink: גם אני אוהב דברים חדים :lol:

אגב, לפני כמה חודשים הצלחתי בדרך מוזרה כלשהי להזמין מאיביי סכין של Smith & Wesson

היא נראית ככה:

$(KGrHqN,!o8FBkT2zGLGBQmcHm35l!~~60_57.JPG

ואני עדיין בשוק שהיא עברה במכס :lol: (לא שאני יודע מה אומר החוק שלהם לגבי סכינים אבל בכל זאת)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ואני עדיין בשוק שהיא עברה במכס :lol: (לא שאני יודע מה אומר החוק שלהם לגבי סכינים אבל בכל זאת)

זאת אומרת שאני יכול לרכוש באייבי סכין שף "קסומי" ללא חשש?

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא יודע מה המדיניות שלהם לגבי סכינים, זו סכין ציד אז אני מניח שאם היא הייתה עוצרת

לבדיקה היא לא הייתה מגיעה אלי בדואר, קיבלתי אותה עם האריזה המקורית בלי שום סימני פתיחה.

תבדוק את הנושא לפני שאתה קונה..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

זו סכין "טקטית" או סכין "צוואר" (שמות לסוג סכינים הזה). זה לא מוזר בכלל להזמין מאיביי סכין, גם אני עברתי את זה, ויותר מפעם אחת...

אם זה מגיע למכס ונתפס, צריך לשחרר את זה. אני לא בקיא בפרוצידורה (למזלי!) אבל יש מידע בנושא בפורום "סכינים למבינים". אגב, סמית' אנד ווסון מייצרים אחלה סכינים בתמורה למה שהם עולים.

מילת אזהרה לגבי סכינים מאיביי- כמות הזיופים עצומה, וצריך עין מיומנת במיוחד כדי לעלות על זה. גם אני נופל בזה לפעמים. הזיופים בימינו עד כדי כך טובים...

פורסם
זאת אומרת שאני יכול לרכוש באייבי סכין שף "קסומי" ללא חשש?

ברמת העיקרון, כן. אין בעיה להביא סכינים ייעודיות לארץ (הגנה עצמית זה לא שימוש יעודי בארץ...).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה אני אלך על "KASUMI" מ-TOP SELLER, קשה לי להאמין שניתן לזייף את הסכין הזאת בשל החישול המיוחד שלה.

הגיע הזמן לתת במה לתוצרת יפן אחרי נאמנות לצווילינג.

• תוכן חדש...