Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בימים האחרונים מתג הפנסים ברכב שלי התחיל להנתנהג מוזר, וקיוויתי שאולי תוכלו לעזור. מה שקרה זה שאם קודם, בסיבוב של המתג היו נדלקים אחד אחרי השני אורות קטנים, אורות רגילים ואורות גבוהים, כרגע נדלקים ומופיעות הנורות רק של האורות הקטנים ושל הגבוהים, ז"א, אין לי כ"כ אפשרות להדליק את האורות הרגילים והנורה שלהם לא מופיעה.

מישהו יודע אולי מה יכול להיות העניין?

 

תודה רבה.

פורסם

התיאור שלך של אופן הפעלת המתג הוא לא נכון.

"סיבוב" ראשון של המתג מדליק תאורת לוח מחוונים, ו"סיבוב" שני מדליק פנסי דרך.

אור גבוה מופעל על-ידי משיכה והחזקה של הידית לכיוונך (לאיתות לרכב מלפנים), או בדחיפה קדימה (לאור גבוה קבוע, לנסיעה בדרכים לא מוארות).

 

כנראה שבטעות דחפת את הידית קדימה בלי לשים לב, ככה שהיא על מצב אור גבוה. נסה/י למשוך אותה לכיוונך, כדי "לשחרר" אותה מהמצב.

×
×
  • תוכן חדש...