Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם מבטחים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמעניינת אותי, איפה אתם מבטחים?

איזה חברות נותנות את המחיים הטובים ביותר לחובה ומקיף?

כרגע אני מבוטח בצ.ב.ר אבל אוטוטו נגמר הביטוח ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים...

פורסם

מדובר בשאלה שאין לה תשובה ברורה, פשוט כיון שתנאי הביטוח משתנים לפי מאפייני הרכב ובעליו, אפילו מקום וקומת המגורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גיולי נאות:עובד בביטוח ישיר (תשעה מיליון) אך לא במכירות.

לפי איך שאני מכיר את המערכת מבפנים, אני יכול

להמליץ בלב שקט על הביטוח בביטוח ישיר.

אנוכי נמצא באמצע קורס נציג שירות.

פורסם
כרגע אני מבוטח בצ.ב.ר אבל אוטוטו נגמר הביטוח ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים...

גם אני מבוטח בצ.ב.ר (סוכנות) מטעם מקום העבודה, כשהחברה המבטחת בפועל היא "הכשרה". דווקא דיל לא רע למקיף, שכולל כיסוי צד ג' של עד 800,000 ש"ח (פורשות, Beware!) וכיסוי משפטי של עד 60,000 ש"ח והשתתפות עצמית נמוכה.

שלא נזדקק...

פורסם

כשמדובר בביטול ללא סוכן, הרוב ח*רות, ולכן המלצתי היא לבטח אצל מי שהכי זול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...