Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להקנות לרכב מראה ספורטיבי ומושך.

לכן גם הוסיפו את הסאנרוף כברירת מחדל.

ב-I30 CW החדשה למשל אין את הסאנרוף לדגמים הפשוטים.

פורסם
תלוי איזה 2 פסים,אם מדובר באלה שלכל אורך הגג אלא הן בעצם הכנות לגגון.

למה לכל רכבי הסטיישן יש הכנה לגגון?

האם כל מי שיש לו סטיישן בהכרח נוסע באופניים/ נוסע לטיולים ארוכים?

למה אני צריך "לסבול" מצריכת דלק מוגדלת מבלי ששאלו אותי?

למה אין את זה במכוניות האצ'בק וסדאן?

מי שרוצה גגון- ילך ויתקין. מי שלא רוצה- לא...

מיותר ומטופש לדעתי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תוספת שני הפסים היא זניחה למדיי בתצרוכת הדלק מכיון שהם אורכיים, אם תוסיף גגון מלא שכולל גם פסים רוחביים לזה תהיה השפעה גדולה יותר.

פורסם

מיותר ומטופש לדעתי

כיוון שהנחת ברירת המחדל היא שאדם שרכש רכב בתצורת סטיישן (לעומת סדאן או האצ'בק) היא שדרוש לו מרחב נוסף בתא המטען ושהוא מרבה בנסיעות עם תא מטען עמוס. לכן, בהתחשב בזה שאחוז רוכשי הסטיישן מסיבות של יופי הוא זניח, מחליטות רוב החברות להתקין הכנה לגגון כי יש סיכוי סביר שאותו רוכש יצטרך להעמיס כבודה גם עליו.

מה גם, כמו ש TRONCHO ציין, תוספת צריכת הדלק היא זניחה.

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
כיוון שהנחת ברירת המחדל היא שאדם שרכש רכב בתצורת סטיישן (לעומת סדאן או האצ'בק) היא שדרוש לו מרחב נוסף בתא המטען ושהוא מרבה בנסיעות עם תא מטען עמוס. לכן, בהתחשב בזה שאחוז רוכשי הסטיישן מסיבות של יופי הוא זניח, מחליטות רוב החברות להתקין הכנה לגגון כי יש סיכוי סביר שאותו רוכש יצטרך להעמיס כבודה גם עליו.

דווקא למי שיש תא מיטען ענק אין צורך בגגון.

פורסם

מיותר ומטופש לדעתי

אתה לא צריך לסבול, זה לא חוק מדינה לרכוש סטיישן, לא רוצה? לא צריך.

מיותר ומטופש לדעתך - אבל כנראה דרישה מספיק רצינית בשוק האירופאי אליו הרכבים מיועדים (מי ישמע מה זה ישראל). מה שכן, זה שזה ככה בארץ לא אומר שאין בחול גרסאות בלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מיותר ומטופש לדעתי

אין לך סטיישן, אתה יכול להרגע, אם יש לך סטיישן, תמכור אותה, - ככה לא תסבול הרבה,

אני מכיר בעלי מקצוע שעובדים עם סטיישנים ומעמיסים עליהן הרבה, לכן הכנה לגגון זה צעד חכם

שעשו היצרנים, ראיתי פעם מישהו עם סובארו לאונה שהעמיס על הגגון מקרר בינוני, - רק שתבין

כמה ההכנה הזאת נחוצה לאנשים מסויימים, והגגונים של אוטודיפו, מהניסיון של חברים, פשוט

עושים נזק לגג, אומנם זעיר, אך עדיין נזק, לכן, עדיף זתהיה הכנה לגגון, במכוניות סדאן זה לנחוץ

כי רוב הסדאן משמשות משפחה, והמקסימום שהיא מעמיסה זה קניות או התיקי בי"ס של הילדים,

והאצ'בק, זה צעירים שקונים, לכן הם לא מעמיסים יותר מידי גם, - לדעתי זה צעד חכם,

יש סטיישנים שהם מאוד יפים, אישית, אני אוהב מכוניות סדאן, אך לא הייתי מסרב למכונית סטיישן מכמה דגמים ספציפיים,

93_Chevy_Caprice_wagon_AC_06_GMN-02.jpg

בפרייבט, חוץ מגלגל ספייר, ג'ק, משולש, וארגז כלים קטן עם הכלים הנחוצים,

אני לא שם כלום בתא המטען, אבל חלק מהסטיישנים יפים, ולא הייתי מתנגד לסטיישן מדגמים מסויימים במקום סדאן,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...