Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהוספת AP להוט בוקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית עם אינטרנט של הוא ובעיות קליטה בממד.

אני רוצה להוסיף להם AP שלא קשור להוט כדי לא לשלם תוספות שונות ומשונות.

האם כל ראוטר יתאים לזה או שצריך תקן מסויים שידע לדבר עם הדרעק של הוט?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ה hotbox של הוט לא תומך בזה כך שאין שום ap שתוכל לקנות שיוכל להתממשק אליו בצורה סבירה.

האופציות שלך הן:

1. לנטרל את פונקציית הראוטר של ההוטבוקס ולעבוד איתו כמודם בלבד. תצטרך לקנות שני ראוטרים אלחוטיים לשם כך, אחד שיחליף את ההוטבוקס ואחד שישמש כ ap.

2. להעביר כבל לנקודת שידור אחרת בבית ושם להתקין כל ap שתרצה. החיבור חייב להיות פיזי, עם כבל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לך כבל רשת שמגיע לממד או קרבתו?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא אבל אפשר לעשות את זה אלחוטי.

בין הראוטרים יש קו ישר ונקי, הבעיה נוצרת שנכנסים מעט לתוך החדר עצמו שם אין קליטה. האמת שגם בחדר עצמו יש נקודה של הוט אולי שווה לשים שם עוד הוט בוקס ולסגור את הסיפור מבחינה ככלית?

in the face

with a chair

פורסם

אם תרצה לשים עוד הוטבוקס תצטרך עוד מנוי אינטרנט- לא נראה לי שלשם אתה מכוון.

כמו שכתבו ההוטבוקס לא תומך בחיבור לאקסס פוינט- אולי ניתן לעשות את זה עם ריפיטר (שבעצם אמור, למיטב הבנתי, רק להגביר את העוצמה של הרשת- קולט את אותות הרשת ושולח אותם שוב). אפשר גם להתחבר עם PLC (לווא דווקא זה שהוט מוכרים). חשוב לך שתהיה רשת אלחוטית בתוך החדר?

גילוי נאות: הכותב עבד בעבר בהוט (תמיכה טכנית- אינטרנט וטלפון).

"ai motoare capul doare"

פורסם

כן חייב אלחוטי כי זה לאייפד של ילד שהחדר שלו בממד.

אין בחדר נקודת רשת, רק הוט ואולי טלפון בזק.

in the face

with a chair

פורסם

אם אי אפשר להשחיל כבל נוסף דרך השקעים של הוט, אתה צריך להחליף את הראוטר שלהם באחד שכן יודע לעבור עם AP. זה לא עסק יקר במיוחד, בסביבות ה-200 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מדגיש שוב אופציה נוספת- ניתן להשתמש ב PLC, בעצם אקסס פוינט שמתחבר דרך שקעי החשמל. זו בעצם ערכה של שני מתאמים, אתה שם אחד בחשמל ליד ההוטבוקס ומחבר אותו בכבל רשת, ואת השני מחבר לחשמל בממ"ד, שם הוא יוצר רשת אלחוטית משל עצמו.

הוט מוכרים משהו כזה של D-LINK, העלות היא משהו כמו 25X18=450 (לא זוכר בדיוק). אם תעשה סקר שוק אני בטוח שאפשר למצוא בפחות. יכול להיות שיצא לך יותר זול מלקנות ראוטר אחר ואקסס פוינט בשבילו. יש בעיה שחשוב להזכיר- אם החשמל אצלך בבית תלת-פאזי צריך לבדוק אם הראוטר והממ"ד יושבים על אותה פאזה, אחרת יכולות להיות בעיות.

מצד שני, אם תקנה ראוטר טוב, יכול להיות שפשוט תהיה לך קליטה גם בתוך הממ"ד. (קיבלתי המון תלונות על טווח הקליטה של ההוטבוקס מאנשים שלפני זה היה להם ראוטר TP-LINK של הוט או D-LINK של בזק, או ראוטרים שלהם. במאמר מוסגר, לי יש D-LINK של בזק שיושב בממ"ד ויש לי קליטה בכל הבית). ההוטבוקס הוא ראוטר סביר ולא יותר, ולא מתאים לבתים גדולים.

אם יש לך אופציה, הייתי משאיל ממישהו ראוטר לכמה שעות, שם אותו ליד ההוטבוקס (אין צורך לחבר אותו באמת לאינטרנט) ובודק אם אתה קולט את הרשת האלחוטית שלו בממ"ד.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...