Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג עקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.. שאלה ראשונה שלי בפורום הזה.

ההגה של הרכב שלי נוטה חזק שמאלה, לפעמים בסיבובים גם מורגשת דפיקה קלה מתחת למושב בעקבות כח האינרציה - (זה מרגיש בדיוק כמו שאם תשכחו בקבוק מים מתחת למושב והוא יתגלגל שם).

הלכתי למוסך מורשה - הרכב עוד באחראיות, ושם הם טענו שכל התקלה נובעת מ-"צמיג עקום".

נשמע לי כמו חירטוט מארץ החירטוטים, איך צמיג יכול להיות עקום? אני מדגיש צמיג ולא ג'אנט.

הם טוענים שאני צריך להחליף את הצמיג והתקלה תיפטר, מצד שני לא בא לי לשים עכשיו כאלף ש"ח על שני צמיגים בלי שזה ייפתור כלום.

האם ייתכן שהצמיג התעקם לו כך סתם?

אגב, הרכב והצמיגים על הכביש עוד לא 3 שנים.

פורסם

תרכיב גלגל ספייר לצורך ניסוי, או תחליף בין שני הגלגים הקידמיים.

אם יש שינוי בכיוון או מידת המשיכה - אז הבעיה בצמיג.

אם לא - אז לא.

פורסם
תרכיב גלגל ספייר לצורך ניסוי, או תחליף בין שני הגלגים הקידמיים.

אם יש שינוי בכיוון או מידת המשיכה - אז הבעיה בצמיג.

אם לא - אז לא.

האמת שחשבתי על זה. הגלגל ספייר לא יעזור לי כי הוא קטן (איזה טמטום, לא הבנתי את זה בחיים)

אני כנראה אנסה להחליף בין שני הקדמיים

פורסם
הגלגל ספייר לא יעזור לי כי הוא קטן (איזה טמטום, לא הבנתי את זה בחיים)

לא טמטום בכלל.

בגלגל ספייר אתה משתמש פעם ב...

בתא מטען אתה משתמש כל הזמן.

אם גלגל ספייר היה בגודל רגיל, ריצפת תא מטען הייתה גבוהה יותר באיזה 10 ס"מ והנפח היעל שלו היה מצטמצם די משמעותית.

פורסם

צמיג עקום בהחלט קיים, לא יודע אם זו הבעיה אצלך אך בזמנו החלקתי עם הרכב ונחבטתי במדרכה כמובן שהג'נטים התעקמו, החלפתי לחדשים ולאחר חודש המייסב בגלגל נהרס, שמתי חדש אחרי שבוע שוב נהרס ושוב חדש ושוב נהרס (במסגרת אחריות כמובן) לבסוף התגלה שהצמיג היה מעוות כנראה כתוצאה מהמכה והרס את המייסב כל פעם מחדש, לאחר החלפת הצמיגים הבעיה נפתרה.

:-) just smile
פורסם

rotemk, מהסיפור שלך נראה לי שאין לך מה לגשת למוסך ולדרוש את תיקון הרכב במסגרת האחריות, הגה שנוטה חזק שמאלה או ימינה יהיה לרוב בגלל מכה שהרכב חטף מבור בכביש, עליות למדרכה, נסיעות שטח וכו'.

לדעתי צריך ומקצועי יותר יהיה לגשת למכון כיוון פרונט מקצועי על מנת לאבחן את מקור התקלה, האם זה מגיע מהגלגל, הגה או ממערכת המתלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא טמטום בכלל.

בגלגל ספייר אתה משתמש פעם ב...

בתא מטען אתה משתמש כל הזמן.

אם גלגל ספייר היה בגודל רגיל, ריצפת תא מטען הייתה גבוהה יותר באיזה 10 ס"מ והנפח היעל שלו היה מצטמצם די משמעותית.

תודה :-)

למדתי עוד משהו היום.

פורסם

תודה אנשים על העצות.

אגב, הרכב לא חטף שום מכה, מעבר לבורות בכביש שכל אחד חווה בכבישים הנפלאים של מדינת ישראל, וגם לא עשה נסיעות שטח, סה"כ יונדאי I20 לא איזה ג'יפ.

• תוכן חדש...