Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי את הפגוש האחורי לתיקון אצל פחח וצביעה , וראיתי שהצבע החדש הוא כהה יותר משהיה ומצבע הרכב.

הוא טען שלא ניתן לעשות את הצבע הקודם מאחר ומדובר בצבע בן 4 שנים

מה אני יכול לעשות ? להחזיר לו שיצבע שוב??

פורסם

מנסיוני לפעמים יש הבדלים בצביעה חדשה עקב ההתבלות של הצבע בשאר חלקי הרכב שלא נגעת בהם. אני מתאר לעצמי שרק מוסך פחחות ברמה מאוד מאוד גבוהה יכול להגיע לדיוק טוב יותר, באקסטרה כסף, אבל זה רק מה שאני מתאר לעצמי ואולי אני טועה.....

Opel Adam S 2017

פורסם

הצבע שצבוע לך על הפגוש האחורי הוא אותו הצבע שנמצא לך על שאר הרכב,

בשאר הרכב יש דהיות כתוצאה מהשמש שהאוטו קיבל במשך 4 שנים (זה מה שגורם להבדלי הצבע)

אין מה לעשות עם זה, אבל בעוד כ-4 שנים החלק האחורי בתנאי שמש זהה יהיה זהה לשאר האוטו :lol:

אם אתה רוצה את אותו הצבע בכל האוטו וזה ממש מפריע לך, תצבע את כולו :roll:

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה יכול להחזיר לו שיצבע שוב, כמובן בתשלום נוסף. אבל אם אתה רואה שהוא לא מקצועי, וכבר החלטת שאתה מוציא על זה כסף, למה לתת לאותו פחח? לך לפחח אחר מקצועי יותר שיתאים לך את הצבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי הצבע של הפגוש, אין מה לעשות. צבע נהיה טיפה דהוי עם הזמן. בנוסף, יש הבדל גוון בין צבע טרי על פלסטיק (פגוש) לבין צבע טרי על גוף הרכב.

תעשה פוליש באיזורים שלא נצבעו ותראה אם זה ישפר את הדהייה.

• אחראי פורום
פורסם

אין שום הבדל בין אם צובעים פלסטיק ובין אם צובעים פח, הכל תלוי בהכנת המשטח ובצבע הבסיס.

הצבעי שלך כנראה לא רוצה לעבוד קשה מדי ורוב הלקוחות שלו לא ישימו לב להבדלים.

לצערך, אין לך מה לחזור לבעל מקצוע שעונה כמו שהוא ענה לך ("אין מה לעשות"), אלא רק ללכת למקצוען אם זה ממש מציק לך.

רוב הצבעים עובדים על אוטומט. המחשב נתן את יחסי העירבוב - מכינים וצובעים. אלה שמתאמצים ומגוונים

כמה שיותר קרוב לשאר חלקי הבודי כמובן שגם גובים בהתאם, זו עבודה בכלל לא פשוטה שלוקחת הרבה זמן.

עבור על שרשור שפתחתי לא מזמן על עבודת צבע מעולה, צבע מטאלי בן 10.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בשפה המקצועית, בצבעים מטאליים, יש דבר שקוראים לו "טישטוש".

על הצבעי לראות האם הצבע לפי הקוד תואם לרכב, ובמידה ולא הוא צובע את השכבה האחרונה עם גוון בהיר יותר או כהה יותר - לפי הצורך. לרוב זה עולה עוד 150-200 שח אבל שווה את זה.

מניסיון, יצא לי לפני כמה שנים (ברכב הקודם) לצבוע פגושים ואכן נעשה טישטוש לבקשתי והתאמת הצבע יצאה ללא עוררין.

איציק

בתמונות - "לפני" ו"אחרי". החלקים הצבועים הם מכסה המנוע והפגוש הקדמי.

A2.jpg

B2.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...