Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לנו לקנות מליסינג ולא מהשכרה.

מישהו יכול לתת רעיונות איפה ניתן לחפש? עשיתי טלפונים לכל שוכרי הרכב המוכרים ולכולם יש השכרה עם 100,000.

מצאנו אחד מהשכרה עם 70,000 משנת 2010, ועכשיו מלבטים.

רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם

קשה למצוא סיריון מליסינג, הרוב באמת מהשכרה.

לדעתי כרגע יש רק בשלמה-סיקסט סיריון בליסינג. אני לא יודע כמה מומלץ לקנות שם (תריצו חיפוש עליהם בפורום, יש כמה וכמה שרשורים בנושא) אבל אם זה דחוף לכם אז שם יש לרכישה מיידית. בשאר החברות תצטרכו להיכנס ל"רשימת המתנה".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לחשוב שבליסינג נותנים את הרכב למהנדס בכיר בהייטק. זה הרכב הכי קרוע וטחון שיכול להיות ומשמש סוכני מכירות בשטח.

צריך לחפש את השמור ביותר שאפשר למצוא ואין שום חשיבות לליסינג\השכרה - למעט ההנחה שאפשר להשיג על כל רכב.

פורסם

מסכים לגמרי ואדרבא, שוכר ליום יומיים, ישמור על הרכב יותר מאשר סוכן או איש שיווק, שיקרע את הרכב. לו רק בגלל שהראשון ישלם על "טעויות" שהשני אפילו לא יטרח לדווח עליהם, עד לטיפול או עד להחלפת הרכב (מחצי ניסיון :wink: ).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יש כאן מישהו, באשכול בפורום ייעוץ ברכישת רכב,

שמוכר סיריון פרטית עם 62 אלף ק"מ, נשמע לי שיכול להתאים לך. שווה בדיקה לפחות. (גילוי נאות: אין לי שום קשר למוכר)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בשביל רכב טוב צריך סבלנות ולא להתיאש.

בסוף מוצאים.

אני יכול לספר שמצאתי דרך הפייסבוק -הבת שלי פרסמה שאנחנו מחפשים

ואז חברה שלה שאלה אם סיריון 2008 מליסינג מתאים לנו.

הלכתי לראות והרכב נקנה מהליסינג ב0 ק"מ וטופל מאז במוסך מורשה .

כמובן שקפצתי על המציאה ואחרי 3 חודשים אומר לכם כך:

אני מאוהב:smile: :smile:

הרכב בונבוניירה-ממליץ לכולם-חברת דייהטסו פשוט חברה גאונה.

הסריון גם מרווח ,גם זריז , גם חסכוני ,גם מעוצב בשובבות -בקיצור רכב שני מושלם.

אני ואשתי רבים מי ינהג ברכב למרות שיש לי סוזוקי SX4 מאותו מודל

והוא גדול ועם מנוע חזק יותר.

תמשיכו לחפש בלי להתיאש ובלי להתפשר על רכב עם ק"מ גבוה.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...