Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוגייה שמסקרנת אותי:

אני עובד בהרצליה פיתוח, אני חונה את הרכב בוילות שליד אזור התעשיה. חלק מהרחובות בשכונה מוגדרים כרחובות לחניה של דיירי הרחוב בלבד והם מסומנים בשלט בכניסת הרחוב שמורה על חניה לדיירי הרחוב בלבד.

עכשיו ישנו רחוב בהרצליה פיתוח בשם שלוותה שבכניסתו ישנו שלט כזה. לאחר כחצי קילומטר ישנה צומת שאפשר להגיע אליה מרחובות אחרים גם ובה אם ממשיכים ישר למעשה ממשיכים ברחוב שלוותה ושם בכניסה אין שלט. האם גם שם אסורה החניה למי שלא דייר הרחוב ?

עכשיו הדילמה מגיעה מכך שמצד אחד מופיע שלט בתחילת כל הרחוב כולו, אבל אם נכנסים בצומת לרחוב ומגיעים שלא מהרחוב עצמו לא נחשפים לשלט בכלל, אז האם שוטר/פקח יכול לתת דו"ח ?

תודה לעונים.

Untitled.jpg

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רחוב שלווה, לא שלוותה. שלוותה זה או בנמל ת"א או בהוד השרון (המקורי) וגם אז לא מדובר ברחובות :lol:

אתה יכול לחנות את הרכב ואם תקבל דו"ח תתחיל לרוץ לבתי משפט, תחליט בעצמך מה עדיף לך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באופן כללי, צומת מבטל את ההגבלות שלפניו.

זה נכון גם לגבי דברים אחרים כמו הגבלות מהירות או עקיפה וכו'.

!AWDSOME

פורסם
רחוב שלווה, לא שלוותה. שלוותה זה או בנמל ת"א או בהוד השרון (המקורי) וגם אז לא מדובר ברחובות :lol:

אתה יכול לחנות את הרכב ואם תקבל דו"ח תתחיל לרוץ לבתי משפט, תחליט בעצמך מה עדיף לך.

האם אתה יודע בוודאות שנותנים דו"חות שם ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
האם אתה יודע בוודאות שנותנים דו"חות שם ?

אין לי שמץ של מושג

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שם הרחוב ״שלווה״ והוא כן מסומן בכניסה שלו ״מסביב״

זכור לי בוודאות ב 2 מקומות שונים

שילוט אחד במרכז הרחוב איפה שהוא מתרחב בצד ימין

שילוט נוסף לחונים בצידו השמאלי (היותר קרוב למתחם העודפים)

לא יודע איך לא הבחנת בזה, זה דווקא נראה כאילו שילטו שם בבירור שלא יהיו טעויות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...