Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על רכב) 7 מושבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברשותי מיצובישי אאוטלנדר 2007.

כחלק מהרחבת המשפחה אני מחפש רכב גדול יותר(נוטה ל7 מושבים).

חשוב לי מאד שהרכב יהיה גדול,אמין,ובטיחותי.

התקציב הוא בערך 80,000 ש"ח אין לי בעיה עם רכבים ישנים יותר שיענו על הדרישות.

תודה,

ניר

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו - יש היצע רחב בשוק, הרכב גדול אמין ובטיחותי. (למרות היותו סיטרואן ) רק תבדוק שהגיר הרובוטי מתאים לך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחת המכוניות הנוחות והמרווחות זה קרייזלר וויאג'ר.

מנסיון של כ 8 שנים, הרכב מאד מאד אמין, אבל מטחנת דלק (מנוע 3.3 ולמרות זאת די חלש).

רכב 7 מקומות "אמיתי" מיועד למשפחה שרוצה לסוע בשקט ובנוחות.

אם צריכת דלק של 7 ק"מ/ליטר לא מפריעה לך אז לך על זה...

פורסם

תקציב של 80,000 ש"ח פותח בפניך בנק של אופציות לרכבי 7 מושבים מעולים.

1) סיטרואן C4 פיקאסו היא האופציה הנפוצה בשוק, המחירים שלהם נמוכים ובתקציב שלך תוכל לרכוש אחת ממודל 2009-10. מדובר ברכב מרווח וחסכוני יחסית, אך סובל ממוניטין אמינות ירוד (שאינו מוצדק ברוב המקרים).

2) פורד גלאקסי 2008, מרווחת מאוד אך לא כל כך חסכונית. תראה צריכת דלק של 1:9 לערך. מדובר ברכב סחיר מאוד ומבוקש, צריך לעבוד קשה בשביל למצוא אחת במצב טוב.

3) מיצובישי אאוטלנדר. אם לא נמאס לך מהמראה של האאוטלנדר, ניתן לחפש כזו 7 מקומות. אני מאמין שמודל 2008 יכנס בתקציב או מעט מעליו. נכון, מדובר ברכב פחות מרווח ולא ממש חסכוני, אך אם אתה מרוצה מהמיצובישי שלך ורוצה להמשיך באותו קו - זה מתבקש.

פורסם

אם כבר בקטע של מיצובישי אז יש לך את הגראנדיס-מרווחת ואמינה.

לא חסכונית אבל אם זה לא מפריע לך כמו שאמרו...אז.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

פורד S_MAX

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...