Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רבים כבר קבלו את המוצרים ויכולים לאמת כי אנחנו יבואנים רשמים של meguiars בארץ

האם אפשר להזמין בהזמנה מיוחדת גם מוצרים שאין באתר שלכם אבל קיימים במגוון של מגווירס?

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך אפשר להשוואת מחירים של ארה"ב למחירים בארץ? בארץ הכל יקר יותר, ואני לא יכנס לפרטים למה?! כל אחד יודע זאת לבד. אני לא מבין ממה אתה מסיק מסקנות, אבל זה רחוק מהמציאות. שנית, להכפיל מחיר?! ישנם הרבה אפשרויות באתר לקנות יותר זול.

לשאלתך הראשונה, ציינתי בהודעות קודמות שלי בפוסט הזה השוואה בין מספר מוצרים, תוכל לראות בה הבדלים של פי 2 ויותר. אם נשכלל את המשלוח מחו"ל, מה שאותך פחות אמור לעניין, עדיין לא יוצא פי 2.

לגבי יתר דבריך, אני פחות רוצה להכנס לשיחה הזו כאן על בפורום, לא יועיל לשנינו.

מה שכן, דע לך שאני מאחל לכם המון בהצלחה, מקווה שתתיעלו ותתיחסו לצרכנים כאן בפורום כמו שנראה שאכן לקחת על עצמך לעשות.

דרך אגב,

אתם היבואנין הרשמיים בעצמכם? אז מה הקשר שלכם לחברת זהר דליה?

פורסם
רבים כבר קבלו את המוצרים ויכולים לאמת כי אנחנו יבואנים רשמים של meguiars בארץ

כנראה שלא הבנת את השאלה שלי.

אין לי מה לשאול אחרים והם בטח שלא יכולים לאמת כלום, מלבד העובדה שהם קיבלנו מוצר של חברת meguiars.

שאלתי האם אתם הוא היבואן הרשמי של מוצרי meguiars או שמא אתם עושים ייבוא במקביל ליבואן הרשמי.

למיטב ידעתי חברת בסט פורמולה - זהר דליה הם היבואן הרשמי והיחידי.

אני רוצה להבהיר שזה לא באמת משנה לי וזה לא צריך לשנות לאף צרכן אחר , זה פשוט פרט שאני כן רוצה לדעת.

אשמח לקבל תשובה ברורה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

החנות יצאה בסדר נכון לעכשיו - אמנם לא קיבלתי משלוח של UPS, אבל את המוצר (שאמור להגיע הפעם סגור וחדש) הבטיחו לשלוח לי וקיבלתי גם מייל על כך בנוסף לשיחת הטלפון. מקווה שהפעם יגיע מוצר תקין.

להבא, אני ממליץ לבדוק שיש את הנצרה כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום לכולם, אני שמח לשמוע מהפורום ביקורת שלילית וחיובית, אנחנו, אכן חדשים בתחום השיווק מוצרי רכב באמצעות אינטרנט, ואני בטוח שיש טעויות ודברים לשיפור, אבל זה לטובה שאתם רושמים זאת, נעשה הכל כדי לשפר

איזה יופי שנציג של החנות מגיב כאן... אז ככה:

0. קודם כל צל"ש על השירות המצויין בטלפון, משלוח מהיר עד הבית במחיר סביר (של משלוח). ועכשיו לביקורת...

1. הבלגן באתר שלכם חוגג - אי אפשר בכלל להבין איזה מוצר מדובר, רק לנחש, אין תיאור של המוצר ואין גם תמונה אמיתית (לדוגמא, אני לא ידעתי מה ההבדל בין הווקסים עד שהזמנתי. היה צריך להיות פירוט מדוייק: ווקס בלי קופסה - גודל מינאטורי לאספנים - 40 שקל, ווקס בגודל פי שניים וחצי - עם קופסה ומטלית - 140. ברור?) הסדר הזה חיוני בשביל הלקוחות!

2. גם אני קניתי ב200 ש"ח ולא קיבלתי איזה קוד כלשהו להנחה בקניה הבאה, ואני מצפה להנחה של 20 אחוז כי אני זה שפירסמתי אותך כאן :wink:

3. למה אנחנו צריכים להשוות את המחיר שלך למחיר באיביי + משלוח מחו"ל? לדעתי המחיר צריך להיות כמו באיביי + משלוח בארץ של 20 שקל מקסימום...

שים לב, המוצר הזה באיביי - 17 יורו (85 ש"ח)

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Synthetic-Sealant-2-0-473ml-Sealants-M2116-/330815272643?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4d062076c3

ואצלך 280 ש"ח

http://gymshop.co.il/products/2389.html

למה?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
איזה יופי שנציג של החנות מגיב כאן... אז ככה:

0. קודם כל צל"ש על השירות המצויין בטלפון, משלוח מהיר עד הבית במחיר סביר (של משלוח). ועכשיו לביקורת...

1. הבלגן באתר שלכם חוגג - אי אפשר בכלל להבין איזה מוצר מדובר, רק לנחש, אין תיאור של המוצר ואין גם תמונה אמיתית (לדוגמא, אני לא ידעתי מה ההבדל בין הווקסים עד שהזמנתי. היה צריך להיות פירוט מדוייק: ווקס בלי קופסה - גודל מינאטורי לאספנים - 40 שקל, ווקס בגודל פי שניים וחצי - עם קופסה ומטלית - 140. ברור?) הסדר הזה חיוני בשביל הלקוחות!

2. גם אני קניתי ב200 ש"ח ולא קיבלתי איזה קוד כלשהו להנחה בקניה הבאה, ואני מצפה להנחה של 20 אחוז כי אני זה שפירסמתי אותך כאן :wink:

3. למה אנחנו צריכים להשוות את המחיר שלך למחיר באיביי + משלוח מחו"ל? לדעתי המחיר צריך להיות כמו באיביי + משלוח בארץ של 20 שקל מקסימום...

שים לב, המוצר הזה באיביי - 17 יורו (85 ש"ח)

http://www.ebay.co.uk/itm/Meguiars-Synthetic-Sealant-2-0-473ml-Sealants-M2116-/330815272643?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item4d062076c3

ואצלך 280 ש"ח

http://gymshop.co.il/products/2389.html

למה?

קח בחשבון שיש עלויות נוספות שאכן יכולות לייקר את המחיר מעבר למחיר באיביי, אבל זה נכון שהם לא אמורות להגיע לפי 2.

פורסם

יוצא לי לראות המון בעלי עסקים שיש להם רעיונות טובים אבל בגלל חוסר הבנה או לחלופין בחירה באנשי מקצוע גרועים ישנם אתרים שנראים ככה.

אתרים שנראים ככה מבריחים לקוחות אחרי 3 שניות בערך (אני לא מגזים).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
ל FRV יותר זול בEBAY קנה משם ,בכל מקרה אתה מקבל בדאר .

אני אישית מעדיף לרכוש בישראל, רק בכדי לתמוך בעסקים הקטנים.

אך יש גבול לכל תעלול, כאשר המחיר כל כך מוגזם אז שילכו לחפש..

לדוגמא, קיט קסנון סיני גרוע עולה באיבי 35 דולר [140 ש"ח, 164 כולל מע"מ], אותו הקיט בישראל 750 ש"ח.

אז נכון, זה מקרה קיצוני [מאחר ולא פשוט ליבא קיט HID לארץ] אך עדיין, למה כזו חזירות:?::shock:

אם היו לוקחים אפילו 300 ש"ח "עמלה" עדיין הייתי רוכש בארץ , אך עלות כזו זה כבר מוגזם [לא, בכל מקרה לא הייתי רוכש קיט סיני עלוב, זה היה סתם להמחשה].

אותו כנ"ל לגבי חומרי טיפוח לרכב, אנשים מביאים פה דוגמאות של "פרמיה" של 200 אחוזים, זה לא נורמאלי.

פורסם

השליח של אביב שיגור התקשר אלי לפני 40 דקות - לי זה נראה מוזר לקבל חבילה ב10 בלילה. (השליח לא התרגש מזה וטען שייש לו עוד לא מעט חבילות לחלק)

מי ששאל האם המוצרים מגיעים בייבוא של בסט פורמולה או לא. המוצרים שהזמנתי היו ארוזים היטב בתוך קופסא של מוצר אחר של מגווירס וניתן לראות את השם בסט פורמולה מודפס על גבי המדבקה של תיאור המוצר.

מה שעוד רואים על המדבקה זה שהמוצר נכנס למלאי של בסט פורמולה ב20.08.2012, חבל שהיו צריכים לחכות 4 חודשים לתחילת השיווק.

המוצרים הגיעו חדשים סגורים הגלון סגור במכסה פלומבה הרמטי והג'ל מלא ולא נזל/השתמשו בו.

לגבי התלונות על המחירים לא יודע איך זה יצא ככה אבל שני המוצרים שהייתי צריך והזמנתי, עלו לי פחות מאשר מחירם באנגליה באתר Cleanyourcar.co.uk שממנו אני מזמין בדרך כלל

Meguiars Endurance High Gloss Tyre Gel

עלה לי 49 שקל

באנגליה 8.95 GBP כ55 שקל

Meguiars All Purpose Cleaner - בגלון (3.78 ליטר)

עלה לי 99 שקל ובאנגליה 21.95 GBP כ 135 שקל

שלא לדבר על זה שהשילוח מאנגליה של גלון מייקר את המוצר משמעותית.

קיבלתי גם קוד של 10% אחוז הנחה מהקניה הבאה כך שתהיה אפילו עוד הוזלה קטנה במחירים.

בתור דיטיילר חובב שמחזיק מגוון לא קטן של מוצרים בבית התרגשתי לראות לראשונה מוצרים של מגווירס שהגיעו אלי כמו בכל מדינה מתוקנת ולא במשלוח מאנגליה/ארה"ב או חבר שהביא לי אותם במזוודה. הלוואי ונזכה לראות עוד יבואנים של מוצרים כאלו

מצורפת תמונה להמחשה - לא היה לי אבטיח (לא העונה) אז צירפתי תות :-P

20121205223655.jpg

פורסם

אההה פישלת..תות במקום אבטיח!!...:twisted:

כל הכבוד לחבריי שמייבאים את החומרים לארץ, שמח שמתחילה מגמה של חומרים איכותיים בהישג יד.

לילה טוב

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מר ישראל ישראלי הנרגן - אני מציע לך להחליף משקפיים לפני שאתה נכנס לעולם הדיטיילינג. איך תראה את הסווירלס ככה? :lol:

הלינק הראשון שלך של איביי זה כמות של 473 מ"ל. בג'ים-שופ המחיר הוא עבור 1.89 ליטר (פי 4 כמות).

זה המוצר שאתה מחפש:

http://www.autogeek.net/meguiars21.html

פורסם
מר ישראל ישראלי הנרגן - אני מציע לך להחליף משקפיים לפני שאתה נכנס לעולם הדיטיילינג. איך תראה את הסווירלס ככה? :lol:

הלינק הראשון שלך של איביי זה כמות של 473 מ"ל. בג'ים-שופ המחיר הוא עבור 1.89 ליטר (פי 4 כמות).

זה המוצר שאתה מחפש:

http://www.autogeek.net/meguiars21.html

לא צריך לרדת לרמה כזו.

אני מניח שאם נעשתה טעות היא נעשתה בתום לב.

ולכן היה מספיק להעמיד אותו על טעותו ללא הערות מיותרות (אתה יודע, גם אתה ישראלי בסופו של דבר)

• תוכן חדש...