Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מבצעים, אל תצפה למצוא 50% הנחה כי פה זה לא בגדים אבל יש מבצעים.

איזה קטגורייה אתה מחפש ? מנהלים / משפחתיות ?

מחפש פולקסווגן טרנספורטר (אספנות) במצב נסיעה.

אשמח לקבל הצעות בפרטי בצירוף תמונות ומחיר.

פורסם

מהקצת שאני זוכר יש לסוזוקי ויש לפיג'ו - סיטרואן. יכול להיות שאם תחפש תמצא עוד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

חוץ מהמבצעים שתראה בעיתונים או בפרסומים אחרים יש הרבה חברות שנותנות הנחות ומבצעים מבלי לפרסם ובשביל זה כדאי ללכת לבקר בסוכנויות ולשאול שם לגבי הרכב שבו אתה מעוניין.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

גם אני לא מצאתי שום דבר מיוחד, חוץ מהמבצע של רנו על הקליאו שבאמת מציע מחיר לא רע. (אבל שמעתי סיפורי איימים על היבואן הזה ועל העובדה שאני לא אצליח למכור את הרכב בעוד כמה שנים)

ה"מבצע" של סוזוקי לדוגמא נראה לי דיי בלוף. הם מציעים את הספלאש ב 70K. זה לא המחיר הרגיל? :roll:

פורסם
גם אני לא מצאתי שום דבר מיוחד, חוץ מהמבצע של רנו על הקליאו שבאמת מציע מחיר לא רע. (אבל שמעתי סיפורי איימים על היבואן הזה ועל העובדה שאני לא אצליח למכור את הרכב בעוד כמה שנים)

ה"מבצע" של סוזוקי לדוגמא נראה לי דיי בלוף. הם מציעים את הספלאש ב 70K. זה לא המחיר הרגיל? :roll:

חושב שזה המחיר הרגיל.

חוץ מזה לקליאו יש לך טרייד אין מהיבואן במחיר מחירון, ואם הרכב הזה יוכיח את עצמו אולי תהיה לו תדמית טובה בשוק יד 2.

(תכלס אין בו משהו יותר מדי מסובך, אלקטרוניקה סטנדרטית, מנוע 1.2 ותיק וטוב, גיר ידני).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...