Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אני זז כול יום עם WAZE ואכן הגירסה האחרונה שיצא עבור אייפון היא גירסה בעיתיית.

1. כמעט בכול הפעלה של האפליקציה קופצת הודעת שגיאה 'אופסס..." לא זוכר את תוכן ההודעה.

2.יש לי הרגשה שהאפלקיציה מעסיקה את ה-GPS גם כאשר היא סגורה ולכן היא אוכלת לי את הסוללה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בביקורת של YNET על הגרסא האחרונה טענו שהיא עמוסה ביותר מדי דברים "מסביב"

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני דווקא עם הגירסה העדכנית ביותר (3.5.0.0) על אנדרואיד והיא פשוט מעולה. לא נתקעת, לא קורסת ולא עושה אפילו צל של בעיה.

ורוני, אני מפחד לשאול מדוע ואיך אתה מכיר את האפליקציה הזאת :mm_eek:

ערב Gangnam Style לכולנו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אצלי באייפון אני מריץ את הגרסה האחרונה. בניגוד לשתי הגרסאות הקודמות, לא נתקלתי בקריסות ובשגיאות ״אופס״. יחד עם זאת, כן נתקלתי באכילת סוללה מופרזת כשהתכונה כבוייה. גם אני משער שזה נובע משימוש ברכיב ה-GPS גם לאחר הכיבוי.

פורסם
אצלי באייפון אני מריץ את הגרסה האחרונה. בניגוד לשתי הגרסאות הקודמות, לא נתקלתי בקריסות ובשגיאות ״אופס״. יחד עם זאת, כן נתקלתי באכילת סוללה מופרזת כשהתכונה כבוייה. גם אני משער שזה נובע משימוש ברכיב ה-GPS גם לאחר הכיבוי.

אני פשוט מבצע פעולה נוספת וסוגר את האפליקציה (קליק כפול על כפתור הבית והורג את WAZE).

אתה יכול לראות בצד ימין של המסך בחלק העליון חץ קטן שמראה ששירותי המיקום עובדים למרות שיצאת מהאפליקציה.

איזה כייף לי :)

פורסם
תפסיק עם זה, בבקשה. פספסת את הפניה? תמשיך הלאה ותפנה אח"כ, או תעשה פרסה. ממילא יש לך GPS ככה שלא תלך לאיבוד. יש יותר מדי כמוך על הכביש, וזה סכנת נפשות.

בכלל, השרשור הזה מראה כמה התקלקלנו מאז שה-GPS נהיה כ"כ פופולרי. לא אשקר, גם אני משתמש בו המון, אחרי שנים שהתנגדתי נחרצות. לצערי אני רואה שצדקתי - זה מנוון. פעם הייתי לומד מסלול לפי מפה, ומקסימום עוצר לרגע כדי להסתכל בה או שואל מישהו. היום ישר מפעיל GPS. איפה אני רואה את ההשפעה? כשאני מחפש בהיסטוריית הניווט שלי מקומות שכבר הייתי בהם. פעם אם הגעתי לאנשהו עם מפה לא הייתי צריך יותר להסתכל בה כדי לחזור לשם.

לענייננו - בגרסה הקודמת לא היו לי בעיות עם הווייז (על אייפון). מאז העדכון האחרון היא מגמגמת חופשי. הפיתרון שלי דווקא משמח אותי - אני עובר על המסלול לפני הנסיעה ומנווט מזיכרון, מקסימום עוצר רגע כדי לוודא שאני בכיוון. כמעט כמו פעם :).

אגב, כשאין לי צורך בדיווחי תנועה והתראות אני עובד עם IGO, תוכנה הרבה יותר מוצלחת לנהג. בכל מקרה אני לא מחכה להתראה קולית אלא מציץ מדי פעם ובודק מתי עלי לפנות (המרחק לפניה מופיע בכל אפליקציית ניווט) ולאיזה רחוב. הכי טוב זה לזכור שני צעדים קדימה, ההתראה הקולית היא בונוס (והרבה פעמים מכובה אצלי לטובת מוזיקה).

הזכרת לי תמונה שראיתי פעם, שהייתה לקוחה מyahoo answers

"What did people do before google maps?"

"Well, they just used maps"

"No! I said BEFORE google maps!"

זה מסכם את זה דיי טוב

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
צודקת נטלי. ממליץ לעבור לאחת מהאפליקציות החינמיות האחרות שיודעות להתריע לך על פקקים, משטרות, סכנות בכביש וכדומה. נסה למשל את אפליקציית Shwaze או את אפליקציית flaze המצוינות.

לענייננו: וייז היא לא תוכנת הניווט הטובה ביותר שיש. IGO תעשה עבודה טובה יותר בניווט, אבל לא תתן לך את שאר היכולות של הוייז. מהניסיון שלי הוייז לעיתים מבלבלת כשרק מקשיבים להוראות, ואין מנוס מלהסתכל על המסך מדי פעם...

אבל זה בדיוק העניין!

זו תוכנת GPS. עם התראות קוליות.

בגלל שהיא כל כך לא מדויקת ומשמשת לרוב רק את מי שיודע לאן הוא נוסע, היא מכריחה בעצם את הנהג להסתכל על המסך.

וזה כשלעצמו די מסוכן :shock: (לדעתי, כן?)

בלי בכלל להזכיר את כל מה שכולם כבר יודעים - באגים, קריסות באמצע, חישובי מסלול מחדש, זלילת סוללה...

פורסם
בביקורת של YNET על הגרסא האחרונה טענו שהיא עמוסה ביותר מדי דברים "מסביב"

כן, כל החיבורים החברתיים האלו... מיותרים לגמרי ומסכנים את כל הנהגים ואת מי שמסביבם על הכביש לדעתי.

מה כ"כ קשה להשאיר אפליקציית GPS בתור אפליקציית GPS...

פורסם

כסף. וויז (הפכה ל)תוכנה מפוצצת בפרסומות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כסף. וויז (הפכה ל)תוכנה מפוצצת בפרסומות

ומה לגבי זה שהפרסומות הן פרסומות לבארים ופאבים שמזמינים את הנהג להוריד קופוני הנחה?

זה לא נשמע לכם כמו ניצול ציני של המצב? (בכ"ז אפליקציית ניווט GPS, שמשמשת את הנהג, ולא אמורה לתמוך בנהיגה תחת השפעת אלכוהול)

פורסם
ומה לגבי זה שהפרסומות הן פרסומות לבארים ופאבים שמזמינים את הנהג להוריד קופוני הנחה?

זה לא נשמע לכם כמו ניצול ציני של המצב? (בכ"ז אפליקציית ניווט GPS, שמשמשת את הנהג, ולא אמורה לתמוך בנהיגה תחת השפעת אלכוהול)

ציני. עדיין, נהג לא צריך להתפתות ובגלל איזו פרסומת בתוכנת ניווט לשתות ולנהוג.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

לא אמרתי שהנהג צריך להתפתות.

כן אמרתי שזה ציני וסרקסטי ומראה שהיא לא בדיוק חושבת על טובת המשתמשים שלה אלא על המטבעות שמשתלשלים לכיס שלה.

אם חברת סיגריות הייתה מממנת מחקרים נגד סרטן, גם היית חושב אותו דבר?

• תוכן חדש...